Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Δεν ξαπλώνω συνήθως στο ιεραποστολικό. Είμαι γονατιστός. Ήταν λεπτό και ευλύγιστο το μωρό. Έκλινε το κορμί της στο πλάι όπως την πήδαγα και με το δεξί της χέρι μου έβαζε δαχτυλάκι. Προσπάθησε να το φανταστείς, είναι καύλα.  :sunglasses:

Της ζητησες να σε γαμησει η σε εκοψε εκεινη για πουστρακι?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
πικερ μια και το γραφεις συνεχεια διορθωσε το.
είναι με γιωτα το τελευταιο στο πληθυντικο μπουρδελιαρΙδες, δεν είναι με Η όπως στον ενικο μπουρδελιαρΗς
Τι ειναι αυτα που λες ρε τύπε, ελεος

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πιστευω οτι και ο Δασκαλος δε θα πρεπει να αβαφερει οτι ειχε 7 γκομενες στο παρελθον για να μην αποθαρρυνει παιδια που δεν εχουν κανει ποτε σχεση.

Φίλε έπρεπε να περάσω από αυτό το στάδιο ώστε να το απομυθοποιήσω. Πραγματικά, έχω να πω σε όλους τους μοναχικούς τύπους ότι δεν χάνουν τίποτα που είναι μόνοι, αρκεί να δουλεύουν, να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας και να εφαρμόζουν το νόμο του Picker.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Φίλε έπρεπε να περάσω από αυτό το στάδιο ώστε να το απομυθοποιήσω. Πραγματικά, έχω να πω σε όλους τους μοναχικούς τύπους ότι δεν χάνουν τίποτα που είναι μόνοι, αρκεί να δουλεύουν, να είναι ενεργά μέλη της κοινωνίας και να εφαρμόζουν το νόμο του Picker.

Ο δουκας το παρακανε με την εφαρμογή του νομου και τωρα χεζεται στον δρομο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Στο σημείο αυτό θέλω να απευθύνω έκκληση συμφιλίωσης ανάμεσα στον Digweed και τον Peter Van Norden. Πιστεύω πως είστε στο ίδιο πικερικό στρατόπεδο και οι δύο, είναι κρίμα να έχετε έχθρα μεταξύ σας.  :hi:

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.550
Πόντοι
2.886

Πικεράκο , να πας Βέργας 3 πάνω
να δεις τη Λάνα , να μου πεις αν σου αρέσει !

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολύ σωστά ο φίλος μου ο Buddha επισήμανε ότι το κεντρικό σημείο στο νόμο του Picker είναι η ειλικρίνεια. Γι' αυτό άλλωστε οι μεγαλύτεροι εχθροί μας δεν είναι οι γυναίκες - όπως συμβαίνει με τους MGTOW - αλλά τα λαμόγια. Θα το προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι για την - όντως - ελεεινή συμπεριφορά των γυναικών ευθύνονται κατά ένα μεγάλο μέρος τα λαμόγια.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πολεμώντας τα λαμόγια βελτιώνουμε τη συμπεριφορά των ελεεινίδων. Σπάμε τον φαύλο κύκλο χτυπώντας τη ρίζα του κακού.

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.550
Πόντοι
2.886

Για την ελεεινή συμπεριφορά των ελληνίδων
φταίνε οι γονείς τους και οι άντρες που τις
παρακαλάνε, αλλά φταίει και πάρα πολύ το
δηλητήριο που τους έχουν βάλει στο μυαλό τους
οι φεμινίστριες. Οι φεμινίστριες ξεκίνησαν
από κακές λεσβίες, και χρηματοδοτήθηκαν από
συγκεκριμένα κινήματα, και προωθούν την
προπαγάνδα ότι οι άντρες είναι εχθροί των γυναικών !

Στις πρώην κομμουνιστικές χώρες, δεν πιάνει αυτή
η προπαγάνδα.
Γι' αυτό από τις χώρες αυτές οι γκόμενες είναι
σεξουάλες !
Ούτε στη Νότιο Αμερική πιάνει, εκεί οι γκόμενες
είναι θερμές !

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.550
Πόντοι
2.886
Πολεμώντας τα λαμόγια βελτιώνουμε τη συμπεριφορά των ελεεινίδων. Σπάμε τον φαύλο κύκλο χτυπώντας τη ρίζα του κακού.

Δεν φταίνε μόνο τα λαμόγια.

Φταίνε και οι γονείς τους.
Φταίνε οι παρακαλετάκηδες.
Φταίνε οι φεμινίστριες.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Επισκέπτης
Στο σημείο αυτό θέλω να απευθύνω έκκληση συμφιλίωσης ανάμεσα στον Digweed και τον Peter Van Norden. Πιστεύω πως είστε στο ίδιο πικερικό στρατόπεδο και οι δύο, είναι κρίμα να έχετε έχθρα μεταξύ σας.  :hi:
Δεν μπορουν να ειναι στο ιδιο στρατοπεδο ο επαγγελματιας και ο καταναλωτης. Ειμαι υπερμαχος της καταναλωτικης συνειδησης και στο χωρο των μπουρδελων. Επιπλεον ο συγκεκριμενος επαγγελματιας ειχε προσπαθησει να συγκαλυψει με ειρωνιες μια σοβαρη καταγγελια που ειχε κανει ο Δουκας λιγο πριν μπαναριστει -προς ωφελος του ιδιοκτητη του μπουρδελου φυσικα και εις βαρος της υγειας της κοπελας και των πελατων. Αυτα ειναι σοβαρα πραγματα και οχι διαδικτυακοι διαξιφισμοι. Ως ανθρωπος με συνειδηση που αγαπαει ειλικρινα τις πουτανιτσες μας και σεβεται τη ζωη του συνανθρωπου του ειμαι υποχρεωμενος να πολεμησω τον Ντιγκγουιντ μεχρις εσχατων.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Η μαλακία που σε δέρνει. Για πες μας λοιπόν τι σημαίνει αυνανισμός και ποια είναι η ετυμολογία της λέξης. Καμία σχέση η ετυμολογία με τη σημερινή έννοια της λέξης. Και στις δύο περιπτώσεις. ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:
δεν με ενδιαφέρει η σημασία της λέξης αυνανισμός. Η σημασία της λέξης πουστης είναι ο πισωγλεντης, ο κωλογαμημενος, ο ευρυπρωκτος. Κυριολεκτικα.
Μεταφορικά σημαίνει τον ομοφυλόφιλο, τον τυχερακια, τον ύπουλο, τον άτιμο.
Σου αρέσει δεν σου αρέσει αυτό γράφουν τα λεξικά.
Είσαι λοιπόν πουστης κυριολεκτικά σίγουρα.
Το αν είσαι και μεταφορικά είναι άλλη κουβέντα στην οποία διαφωνούμε.

Κυριολεκτικα όμως έχω κάθε δικαίωμα να σε λέω πουστη γιατί το ομολογήσες.
Και τον σιφρεντι επίσης που ποσταρες βίντεο με τις πουστιες του τις ετεροφυλοφιλικες

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα λαμόγια μιλάνε για τα 10 κωλοδάχτυλα που έχω φάει σε όλη μου την καριέρα και ξεχνάνε τα αμέτρητα γαμήσια που έχω ρίξει ΧΩΡΙΣ κωλοδάχτυλο. Φέτος π.χ. 155 γαμήσια ως τώρα, ούτε 1 κωλοδάχτυλο.

Πολύ επιλεκτική μνήμη έχουν τα λαμόγια.  :birdman:
και μια φορά να γαμηθηκες πάλι πουστης λεγεσαι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.397
Πόντοι
3.656
Πολύ σωστά ο φίλος μου ο Buddha επισήμανε ότι το κεντρικό σημείο στο νόμο του Picker είναι η ειλικρίνεια. Γι' αυτό άλλωστε οι μεγαλύτεροι εχθροί μας δεν είναι οι γυναίκες - όπως συμβαίνει με τους MGTOW - αλλά τα λαμόγια. Θα το προχωρήσω ένα βήμα παραπέρα και θα πω ότι για την - όντως - ελεεινή συμπεριφορά των γυναικών ευθύνονται κατά ένα μεγάλο μέρος τα λαμόγια.

Πες το λοιπόν στους ανήλικους που τους αποπλανούν ενήλικες γυναίκες, μένουν έγκυες, κάθονται δυο - τρια χρόνια φυλακή (ενώ αν ένας  35χρονος αποπλανήσει ανήλικη θεωρείται βιασμός και κάθεται 25 χρόνια φυλακή) κι όταν οι ανήλικι ενηλικιωθούν υποβάλουν αγωγή και τους παίρνουν διατροφή (και καλά για το παιδί) μέχρι αυτό να ενηληκιωθεί.
PHOENIX — Nick Olivas became a father at 14, a fact he wouldn't learn for eight years.
While in high school, Olivas had sex with a 20-year-old woman. As he sees it now, she took advantage of a lonely kid going through a rough patch at home.
State law says a child younger than 15 cannot consent with an adult under any circumstance, making Olivas a rape victim. Olivas didn't press charges and says he didn't realize at the time that it was even something to consider.
The two went their separate ways. Olivas, now 24 and living in Phoenix, graduated from high school, went to college and became a medical assistant.
Then two years ago, the state served him with papers demanding child support. That's how he found out he had a then-6-year-old daughter.
"It was a shock," he said. "I was living my life and enjoying being young. To find out you have a 6-year-old? It's unexplainable. It freaked me out."
He said he panicked, ignored the legal documents and never got the required paternity test. The state eventually tracked him down.
Olivas said he owes about $15,000 in back child support and medical bills going back to the child's birth, plus 10 percent interest. The state seized money from his bank account and is garnisheeing his wages at $380 a month.
πηγή

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Πρέπει τα λαμόγια επιτέλους να καταλάβουν ότι στην πιάτσα κάνουμε κουμάντο εμείς. ΕΜΕΙΣ σας κάνουμε τη χάρη και σας αφήνουμε να γαμάτε μαζί μας. Όποτε γουστάρουμε να γελάσουμε σας δίνουμε στη γυναίκα σας και τρώτε παντόφλα.  :-*
Picker θέλω να σου επισημάνω ένα θέμα που έχει ανοιχτεί στο forum το οποίο θεωρώ ότι έχει άμεση ανάγκη την παρέμβασή σου για να βάλεις τα πράγματα στη θέση τους!

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=286031.0]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=286031.0[/url]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο κωλογαμημενος νηματοθετης πρεπει να γαμαει 40 χρονια για να φτασει τα γαμησια που καναμε εμεις τα προηγουμενα 20 χρονια, στο μεταξυ επειδή εμεις θα συνεχιζουμε να γαμαμε με διπλασια συχνοτητα, μετα θα κανει υπολογισμούς για να φτασει τα χιλιαδες γαμησια στα 160 του χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom