Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αφήστε το πικερ ησυχο.
σημερα εκανε ένα τεραστιο αλμα λογικης.
παραδεχτηκε επιτελους ότι αφου γαμαει τον κωλο του είναι πουστης, συμφωνα με την ετυμολογια της λεξης πουστης.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
πικερ μια και το γραφεις συνεχεια διορθωσε το.
είναι με γιωτα το τελευταιο στο πληθυντικο μπουρδελιαρΙδες, δεν είναι με Η όπως στον ενικο μπουρδελιαρΗς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Tα γελοία υποκείμενα προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν κάτι για να με μειώσουν. Πόσο μαλάκες Θεέ μου;;;  :jerking:

Δεν προσπαθώ να σε μειώσω Πίκερ. Έχω την απορία πως ενώ γαμούσες το μαιμουδάκι Ιεραποστολικά αυτή σου έβαζε δάχτυλο. Επεξήγηση ζήτησα, μπορείς να με διαφωτίσεις;

Επισκέπτης
Αυτη τη στιγμη μυστικη συναντηση πικετιστων υπο καταρρακτωδη βροχη στην πλατεια Αυδη. Συνωμοτουμε κατω απο μαυρες ομπρελες για το μελλον του σαιτ. Για το μελλον του κοσμου.

Επισκέπτης
Δεν προσπαθώ να σε μειώσω Πίκερ. Έχω την απορία πως ενώ γαμούσες το μαιμουδάκι Ιεραποστολικά αυτή σου έβαζε δάχτυλο. Επεξήγηση ζήτησα, μπορείς να με διαφωτίσεις;

Γαμουσε την ανθρώπινη εκδοχή του θηλυκού Τιραμολα...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειχε χερι 40 εκατοστα μακρυτερο από το φυσιολογικο.
ετσι είναι οι μαιμουδες εχουν μακρυτερα χερια από ποδια.
το ότι γαμιετα ασύστολα ο πουστης δεν είναι για σενα θεμα αλλα πως το εκανε σε τετοια σταση?
δηλαδή αν βγαλεις χτυπα ξυλο κανενα γιο πουστη αντι να τον κραξεις που είναι πουστης θα τον ρωτας πως γαμιεται σε στασεις που δεν βολευουν?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τα λαμόγια μιλάνε για τα 10 κωλοδάχτυλα που έχω φάει σε όλη μου την καριέρα και ξεχνάνε τα αμέτρητα γαμήσια που έχω ρίξει ΧΩΡΙΣ κωλοδάχτυλο. Φέτος π.χ. 155 γαμήσια ως τώρα, ούτε 1 κωλοδάχτυλο.

Πολύ επιλεκτική μνήμη έχουν τα λαμόγια.  :birdman:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
στρεητ ξεστρεητ ΠΟΥΣΤΙΑ ειναι

Ετυμολογία
πούστης < τουρκική puşt < περσική پشت (pošt: πίσω, πισινός)

Ρε, ας ξεκαθαρίσουμε επιτέλους κάτι. Η λέξη πούστης είναι δάνειο από την Περσική γλώσσα (Φαρσί) και σημαίνει τον κακό, μικρόψυχο, ανάξιο εμπιστοσύνης άνθρωπο. Αυτό μπορείς να το ακούσεις καθαρά όταν μιλάνε δύο μεγάλης ηλικίας άντρες. π.χ. Μακριά από τον Χ. Μου έκανε μεγάλη πουστιά. Δεν εννοεί ότι προσπάθησε να τον πηδήξει. Μακριά από τον Χ. Είναι μεγάλος πούστης. Δεν εννοεί ότι είναι πολύ ομοφυλόφιλος. Γιατί έφτασε πια να σημαίνει τον παθητικό ομοφυλόφιλο, δεν γνωρίζω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
ειχε χερι 40 εκατοστα μακρυτερο από το φυσιολογικο.
ετσι είναι οι μαιμουδες εχουν μακρυτερα χερια από ποδια.
το ότι γαμιετα ασύστολα ο πουστης δεν είναι για σενα θεμα αλλα πως το εκανε σε τετοια σταση?
δηλαδή αν βγαλεις χτυπα ξυλο κανενα γιο πουστη αντι να τον κραξεις που είναι πουστης θα τον ρωτας πως γαμιεται σε στασεις που δεν βολευουν?

Κοίτα, έμαθα πολλά στη ζωή μου γιατί είμαι φιλοπερίεργος άνθρωπος και πάντα εξέταζα αν η πραγματικότητα συμφωνεί με τα λόγια κάποιου. Αυτό ονομάζεται reality test και είναι πολύτιμος βοηθός στα Δικαστήρια ή όταν πρέπει να απαντήσεις σε κάποιο έγγραφο που ισχυρίζεται ψεύδη ή παρατραβάει τα γεγονότα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Τα λαμόγια μιλάνε για τα 10 κωλοδάχτυλα που έχω φάει σε όλη μου την καριέρα και ξεχνάνε τα αμέτρητα γαμήσια που έχω ρίξει ΧΩΡΙΣ κωλοδάχτυλο. Φέτος π.χ. 155 γαμήσια ως τώρα, ούτε 1 κωλοδάχτυλο.

Πολύ επιλεκτική μνήμη έχουν τα λαμόγια.  :birdman:

Τελικά θα μου λύσεις την απορία πως την πήδαγες όρθιος Ιεραποστολικά, για να μάθω και εγώ, ή θα προσπαθείς να εκτρέψεις τη συζήτηση; τώρα αν αισθάνεσαι άσχημα, νιώσε ελεύθερος να το πεις. Όλοι είμαστε άντρες και μάλιστα ανοιχτόμυαλοι 

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506

Δεν ξαπλώνω συνήθως στο ιεραποστολικό. Είμαι γονατιστός. Ήταν λεπτό και ευλύγιστο το μωρό. Έκλινε το κορμί της στο πλάι όπως την πήδαγα και με το δεξί της χέρι μου έβαζε δαχτυλάκι. Προσπάθησε να το φανταστείς, είναι καύλα.  :sunglasses:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Όσοι θα τη θυμούνται καταλαβαίνουν τι εννοώ. Επίσης να σου θυμίσω πως κι εγώ είμαι 1,77 με βάρος 67 κιλά.  :sunglasses:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Δεν ξαπλώνω συνήθως στο ιεραποστολικό. Είμαι γονατιστός. Ήταν λεπτό και ευλύγιστο το μωρό. Έκλινε το κορμί της στο πλάι όπως την πήδαγα και με το δεξί της χέρι μου έβαζε δαχτυλάκι. Προσπάθησε να το φανταστείς, είναι καύλα.  :sunglasses:

Ο.Κ. Ευχαριστώ για την επεξήγηση

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.550
Πόντοι
2.886
είναι με γιωτα το τελευταιο στο πληθυντικο μπουρδελιαρΙδες, δεν είναι με Η όπως στον ενικο μπουρδελιαρΗς

Είναι σίγουρο ;

Ο τριαντάρης , πληθυντικός οι τριαντάρηδες

Ο μπουρδελιάρης, πληθυντικός ;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
με Η ειναι ρε φιογκο το μπουρδρλιαρΗδες
εχεις και αποψη για την ορθογραφια...
τραβελοπουτσογλειφτη

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ποσες φορες θα σου βαλω την ετυμολογια της λεξης ΠΟΥΣΤΗΣ για να το παραδεχτεις οτι εισαι ΠΟΥΣΤΗΣ

Ετυμολογία
πούστης < τουρκική puşt < περσική پشت (pošt: πίσω, πισινός)

Η μαλακία που σε δέρνει. Για πες μας λοιπόν τι σημαίνει αυνανισμός και ποια είναι η ετυμολογία της λέξης. Καμία σχέση η ετυμολογία με τη σημερινή έννοια της λέξης. Και στις δύο περιπτώσεις. ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom