Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Το πουλι βρηκε περσινα μου ποστ
Δεν θα ψαξει κάποιος και τον πικη?

Απ: O νόμος του Picker
« Απάντηση #10883 στις: 25/03/16, 18:06 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  Grin
Ευχαριστημένος;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
α τον πουστη τον κωλογαμημενο

Επισκέπτης
Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, [size=30pt]να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ[/size]." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  Grin
Ευχαριστημένος;

Ρε τον Πικερ!!!Τελικα το ψηνει το ψαρι και απο τις 2 πλευρες! :2funny: :2funny:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Νάσο Αθανασιάδη η Άννα το μαϊμουδάκι από Κολωνού 11 με δαχτύλιαζε συνέχεια. Ήταν πολύ εύκαμπτη και είχε ένα πολύ επιδέξιο τρόπο να με δαχτυλιάζει καθώς εγώ τη γαμούσα ιεραποστολικά. Όπως καταλαβαίνεις με έκανε τούρμπο. Τη γαμούσα και της έλεγα: "Έτσι μωράκι μου, να  σε γαμάω και να με γαμάς κι εσύ." Να τα ακούει αυτά και ο rigormortis που λέει ότι στο μπουρδέλο αυνανιζόμαστε.  Grin
Ευχαριστημένος;

Respect

Επισκέπτης
Εντωμεταξυ δεν ειναι ξεκαθαρος ποιος ηταν ο επιδεξιος τροπος να τον γαμαει το μαιμουδακι...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.395
Πόντοι
3.656
Εντωμεταξυ δεν ειναι ξεκαθαρος ποιος ηταν ο επιδεξιος τροπος να τον γαμαει το μαιμουδακι...

εδώ που τα λέμε έχω μπερδευτεί. Ο ίδιος ο Πίκερ έγραψε ότι ....
« Απάντηση #44688 στις: 25/09/18, 01:01 »
Απάντηση με παράθεση Παράθεση
Αν και δεν θα έπρεπε να απαντώ σοβαρά σε γελοία υποκείμενα τύπου acapoeira και nik1410, επαναλαμβάνω ότι στη ζωή μου έχω δεχτεί ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές κωλοδάχτυλο, πάντα όρθιος ή γονατιστός (ΠΟΤΕ ξαπλωμένος ή σκυφτός) ως συνοδευτικό πίπας ή handjob και πάντα με πρωτοβουλία της γυναίκας.
Όποιος νομίζει ότι η συγκεκριμένη σεξουαλική συμπεριφορά έχει την παραμικρή σχέση με ομοφυλοφιλία είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ.

Πως τη γαμούσε Ιεραποστολικά όρθιος ή γονατιστός; Υπέθετα ότι το Ιεραποστολικό το κάνεις ξαπλωμένος. Μπορεί να με διαφωτίσεις εσύ ή ο ίδιος ο Πίκερ; έχω πολύ μεγάλη περιέργεια

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
εδώ που τα λέμε έχω μπερδευτεί. Ο ίδιος ο Πίκερ έγραψε ότι ....
« Απάντηση #44688 στις: 25/09/18, 01:01 »
Απάντηση με παράθεση Παράθεση
Αν και δεν θα έπρεπε να απαντώ σοβαρά σε γελοία υποκείμενα τύπου acapoeira και nik1410, επαναλαμβάνω ότι στη ζωή μου έχω δεχτεί ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ φορές κωλοδάχτυλο, πάντα όρθιος ή γονατιστός (ΠΟΤΕ ξαπλωμένος ή σκυφτός) ως συνοδευτικό πίπας ή handjob και πάντα με πρωτοβουλία της γυναίκας.
Όποιος νομίζει ότι η συγκεκριμένη σεξουαλική συμπεριφορά έχει την παραμικρή σχέση με ομοφυλοφιλία είναι απλά ΜΑΛΑΚΑΣ.

Πως τη γαμούσε Ιεραποστολικά όρθιος ή γονατιστός; Υπέθετα ότι το Ιεραποστολικό το κάνεις ξαπλωμένος. Μπορεί να με διαφωτίσεις εσύ ή ο ίδιος ο Πίκερ; έχω πολύ μεγάλη περιέργεια

Τωρα τον ζοριζεις και θα αρχισει παλι να βριζει μανες ωστε να μιουταριστει και να ξεφυγει απο την δυσκολη θεση

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Tα γελοία υποκείμενα προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν κάτι για να με μειώσουν. Πόσο μαλάκες Θεέ μου;;;  :jerking:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

Συνημμένα

• α.png
    α.png
    69,5 KB · Εμφανίσεις: 47

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το έχουμε πει 100.000 φορές και θα το πούμε άλλη μία. Το κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι straight sex.  :birdman:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το έχουμε πει 100.000 φορές και θα το πούμε άλλη μία. Το κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι straight sex.  :birdman:
στρεητ ξεστρεητ ΠΟΥΣΤΙΑ ειναι

Ετυμολογία
πούστης < τουρκική puşt < περσική پشت (pošt: πίσω, πισινός)

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το έχουμε πει 100.000 φορές και θα το πούμε άλλη μία. Το κωλοδάχτυλο από γυναίκα είναι straight sex.  :birdman:

Δεν ελεγες στο μαιμουδακι οτι σε γαμαει ρε πουσταρα?
Ποσο ξευτιλισμενος πουστης εισαι που λες οτι σε γαμαει
Αηδια

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456

Όπως και το strap-on απο γυναίκα. ΑΛΛΑ.... αν για να χύσεις, θέλεις να νοιώσεις να σου μπαίνει κάτι.... τότε, ίσως, λέω τώρα εγώ ο άσχετος, να έχεις τίποτε απωθημένες ανάγκες και επιθυμίες, που καταπνίγεις στην αυτο-παρηγοριτκή ρητορική του "είναι straight sex", για να μην χρειαστεί να δείς κατάματα κάποια αλήθεια που δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο άλλος ο γελοίος βάζει συνέχεια φωτογραφίες με fisting και δονητές. ΠΟΤΕ δεν έχω μιλήσει εγώ για κάτι τέτοιο.  :birdman:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όπως και το strap-on απο γυναίκα. ΑΛΛΑ.... αν για να χύσεις, θέλεις να νοιώσεις να σου μπαίνει κάτι.... τότε, ίσως, λέω τώρα εγώ ο άσχετος, να έχεις τίποτε απωθημένες ανάγκες και επιθυμίες, που καταπνίγεις στην αυτο-παρηγοριτκή ρητορική του "είναι straight sex", για να μην χρειαστεί να δείς κατάματα κάποια αλήθεια που δεν είσαι σε θέση να αντιμετωπίσεις.
όχι ρε μην του κολλας για ομοφυλοφιλιες και τετοια.

το ξεκαθαρίσαμε.

γαμιεται από γκομενες.

ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ τελος

(ας πιστευουμε εμεις οτι ειναι ομοφυλοφιλος επειδη γουσταρει μαυρους και γερους, αλλα τουλαχιστον συμφωνουμε μαζι του οτι ειναι ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ-ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΣ-ΣΤΡΕΗΤ)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο άλλος ο γελοίος βάζει συνέχεια φωτογραφίες με fisting και δονητές. ΠΟΤΕ δεν έχω μιλήσει εγώ για κάτι τέτοιο.  :birdman:
σορρυ δεν εβαλα δονητες για σενα αλλα για τον φιλο σου τον βανορντεν που τα ζηταγε. για σενα σκετο γυναικειο χερακι.
γουστάρεις ΠΟΥΣΤΑΡΑ?

Συνημμένα

• α.png
    α.png
    81,4 KB · Εμφανίσεις: 57

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom