Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μου τύπε μην αργείς. Ξέρεις ότι το έχεις. Ήρθε η ώρα να πάρεις περήφανα την εκδίκησή σου.  :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μοναχικέ μου τύπε μην αργείς. Ξέρεις ότι το έχεις. Ήρθε η ώρα να πάρεις περήφανα την εκδίκησή σου.  :rockon:

Εκδικηση παιρνουν οι πουτανες απο τα ναυαγια πικεριστες
Τους ανοιγουν την σουφρα οπως αυτες ξεσκιζονται με τον καθε προβληματικο οπως εσενα και το πουλι

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker απευθύνεται κυρίως σε μοναχικούς ντόμπρους νέους 18-32 ετών που αηδίασαν με την υποκρισία.

Πρόσεξε φίλε μου αυτό. Έστω κι αν είσαι 32 ετών και ακόμα παρθένος, με το νόμο του Picker και με σταθερή συχνότητα σεξ 4 φορές την εβδομάδα, θα έχεις πάνω από 11.000 γαμήσια στα 85 σου χρόνια ή, αλλιώς, πάνω από 3 γαμήσια την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 85 σου χρόνια. Καταλαβαίνεις τώρα την τελειότητα του νόμου;  :sunglasses:

Γαματη ζωη τυπε...θα πληρωνεις μεχρι τα 85 σου για να γαμας οτι πιο σαπιο και χυμενο υπαρχει.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:
ναι?
ετσι λετε οτι κανετε?
αλλου αυτα ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΟΙ

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 27
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο νόμος του Picker απευθύνεται κυρίως σε μοναχικούς ντόμπρους νέους 18-32 ετών που αηδίασαν με την υποκρισία.

Πρόσεξε φίλε μου αυτό. Έστω κι αν είσαι 32 ετών και ακόμα παρθένος, με το νόμο του Picker και με σταθερή συχνότητα σεξ 4 φορές την εβδομάδα, θα έχεις πάνω από 11.000 γαμήσια στα 85 σου χρόνια ή, αλλιώς, πάνω από 3 γαμήσια την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 85 σου χρόνια. Καταλαβαίνεις τώρα την τελειότητα του νόμου;  :sunglasses:
και γιατι να στερηθείς αλλα 11.000 γαμησια με την γκομενα που θα γαμουσες καθημερινα?
αν είναι θεμα ποικιλίας τις 100 πουτανες που κυκλοφορουν στην πιατσα της γαμας ετσι κι αλλιως.
γιατι να γαμας μονο τις μισες μερες και όχι ολες?
δεν σου σηκώνεται κάθε μερα αχρηστε?

Επισκέπτης
και γιατι να στερηθείς αλλα 11.000 γαμησια με την γκομενα που θα γαμουσες καθημερινα?
αν είναι θεμα ποικιλίας τις 100 πουτανες που κυκλοφορουν στην πιατσα της γαμας ετσι κι αλλιως.
γιατι να γαμας μονο τις μισες μερες και όχι ολες?
δεν σου σηκώνεται κάθε μερα αχρηστε?

ο νομος δεν ειναι περιοριστικος .. οποιος θελει γαμαει και καθε μερα αν θελει .
το θεμα ειναι η ειλικρινεια!
το  δεχετε  η γκομενα σου να γαμας στα μπουρδελα ;;;
τοτε  γαμα  και  3 φορες την ημερα αν θες και μπορεις ...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αν ήσουν μπροστά σε ένα από τα γαμήσια μου θα κατέβαζες το κεφάλι από ντροπή. Γελοίε αγάμητε δηλωμένε ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:
εσυ που μεχρι τα 27 ησουν ΜΟΝΟ μαλακας.
και τωρα εισαι δηλωμένος ΠΟΥΣΤΗΣ.
σε πειραζει αν καποιος είναι εκ περιτροπης μαλακας?
σωπα ρε πουστη

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ή μαλλον ΣΚΑΣΕ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΚΩΛΟΓΑΜΗΜΕΝΗ

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.175
Πόντοι
456

Πρόσεξε φίλε μου αυτό. Έστω κι αν είσαι 32 ετών και ακόμα παρθένος, με το νόμο του Picker και με σταθερή συχνότητα σεξ 4 φορές την εβδομάδα, θα έχεις πάνω από 11.000 γαμήσια στα 85 σου χρόνια ή, αλλιώς, πάνω από 3 γαμήσια την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 85 σου χρόνια. Καταλαβαίνεις τώρα την τελειότητα του νόμου;  :sunglasses:

Picker  :rockon:

Τελικά, δεν είσαι τρελός, ή ότι άλλο σου χώνουν. Κράχτης/συνιδιοκτήτης σε μπουρδέλα είσαι. Μόνο κάποιος που θα είχε άμεσο συμφέρον και κέρδος, θα το τράβαγε τόσα χρόνια το ίδιο καλάμι

Επισκέπτης
οχι παπαγαλακι δεν εχω παει ουτε μια φορα με τραβελι.
την πατησες.
ο πικερ ομως γαμαει τον κωλο του και του αρεσει, η ΠΟΥΣΤΑΡΑ

ναι ναι ναι ..
απο απλη συμπαθεια  γνωριζεις για τον φιονα  τοοοοσα πολλα :grin:

ειδικα δε , σε εκεινο το ποστ που ρωταγες  που υπαρχουν gay σαουνες ηταν  ολα τα λεφτα ..
εχεις βλεπω πολυ υλικο στο σκληρο δισκο σου απο  τετοιες εικονες ε ;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom