Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το  τραγουδι  της ημερας !
αφιερωμενο στους πικερόμαγκες της  πιατσας ! :heavymetalbig:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πέμπτη μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κεραμεικού 15 ισόγειο: Μόνικα.  :-*  Γλυκό πιπινάκι που πήρε εδώ μεταγραφή από Κολωνού 27. Βασικά δεν έπιασε εκεί γιατί είναι δύσκολο και κατσούφικο. Όμως εγώ το αγαπώ.

Πες μας για το μαιμουδακι που σε ξεκωλιαζε

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.899
Πόντοι
5.975
Πες μας για το μαιμουδακι που σε ξεκωλιαζε

Αληθεύει τέτοια φήμη;

giphy.gif

Επισκέπτης
οση λασπη και να πεταξετε ... ο picker ...
ενα απλο λαικο παιδι που εχει λογο και  τιμη ,ειναι και θα ειναι ο ζωντανος θρυλος της  πιατσας..
μακραν απο κατι πιτσιλιστες και λοιπους  ....

ποναει και γλενταει ολα τα λαμογια ! :heavymetalbig:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Περδίκκα 3 αριστερά: Μαίρη, η παντοτινή μου αγάπη.  :smitten: Τη γάμησα με πολύ πάθος ενώ έξω έβρεχε καταρρακτωδώς.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Αν ήσουν μπροστά σε ένα από τα γαμήσια μου θα κατέβαζες το κεφάλι από ντροπή. Γελοίε αγάμητε δηλωμένε ΜΑΛΑΚΑ.  :jerking:

Θα αηδιαζα να σε βλεπω ρε πουστη να στηνεις τον κωλο σου για δακτυλο

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
Πριν από 1 ώρα στο Μετάξι:
- Περδίκκα 3 αριστερά: Μαίρη, η παντοτινή μου αγάπη.  :smitten: Τη γάμησα με πολύ πάθος ενώ έξω έβρεχε καταρρακτωδώς.

Είχατε και χρόνο για αγκαλίτσες μπροστά στο τζάκι πίνοντας και κανα ποτήρι κρασί ;;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Δεν καταλαβαίνω.
Που είναι το παράπτωμα για το οποίο μπανάρισαν τον στέκα;

Δεν είδα μωρή κουφάλα να δείχνεις την ίδια ευθιξία κάποια από τις φορές που μπανάρισαν εμένα.  :birdman:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Μοναχικέ μπουρδελιάρη ακόμα δεν έχεις καταλάβει ποιοι σε μισούν; Αγάμητοι μαλάκες σαν τον acapoeira που για διάφορους λόγους φτύνουν αίμα ή ακριβοπληρώνουν για να γαμήσουν ένα μουνί, και γελοία λαμόγια σαν τον stekas που ψάχνουν με αγωνία μια δικαιολογία να πουν στη φόλα γυναίκα τους μπας και βρουν λίγο χρόνο με την ψυχή στο στόμα να ξενογαμήσουν.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker αγγίζει πλέον την τελειότητα γι' αυτό είναι και τόσο δύσκολο να κοντραριστεί. Μόνο με απειλές και λάσπη μας αντιμετωπίζουν πλέον τα θρασύδειλα ελεεινά λαμόγια.

Μοναχικέ μπουρδελιάρη, ειλικρινή μου τύπε, ποτέ δεν είναι αργά να ζήσεις περήφανα εφαρμόζοντας το νόμο του Picker.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Ο νόμος του Picker απευθύνεται κυρίως σε μοναχικούς ντόμπρους νέους 18-32 ετών που αηδίασαν με την υποκρισία.

Πρόσεξε φίλε μου αυτό. Έστω κι αν είσαι 32 ετών και ακόμα παρθένος, με το νόμο του Picker και με σταθερή συχνότητα σεξ 4 φορές την εβδομάδα, θα έχεις πάνω από 11.000 γαμήσια στα 85 σου χρόνια ή, αλλιώς, πάνω από 3 γαμήσια την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 85 σου χρόνια. Καταλαβαίνεις τώρα την τελειότητα του νόμου;  :sunglasses:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Ο νόμος του Picker απευθύνεται κυρίως σε μοναχικούς ντόμπρους νέους 18-32 ετών που αηδίασαν με την υποκρισία.

Πρόσεξε φίλε μου αυτό. Έστω κι αν είσαι 32 ετών και ακόμα παρθένος, με το νόμο του Picker και με σταθερή συχνότητα σεξ 4 φορές την εβδομάδα, θα έχεις πάνω από 11.000 γαμήσια στα 85 σου χρόνια ή, αλλιώς, πάνω από 3 γαμήσια την εβδομάδα μέσο όρο από τα 15 ως τα 85 σου χρόνια. Καταλαβαίνεις τώρα την τελειότητα του νόμου;  :sunglasses:

Απευθυνεσαι σε 32χρονους παρθενους
Μαλιστα, ονομασε το ανωνυμοι 30ρηδες παρθενοι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom