Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Επισκέπτης
χαρακτηριστικα παντρεμενων και κωλογερων λαμογιων ...
καραφλα και αφημενη χαιτη μπας και νοιωσουν οτι  εχουν μαλλι ... τα απομειναρια της χαιτης τα βαφουν κομοδινι να  νοιωσουν τζοβενα ξανα ..
παντελονια  πουστικα και  αθλητικα παπουτσια και υφακι μαγκια κλανια...
οι πικεριστες σας γαμανε ρε ..

Επισκέπτης
στρατηγικο χτυπημα στο στεκα και τον μαλακοδιαγωνισμο

blitzkrieg κανονικο
ειχε σπασει ο στεκας και εβριζε ανεξελεγκτα

Η περσονα που ειχε φτιαξει στο μπου ηταν μια φανταστικη διεξοδος. Φανταζοταν οτι ειχε γυναικα και οτι οι αλλοι ηταν μαλακες. Πιθανον ο ανθρωπος να ηταν παρθενος ή και ανικανος. Εμεις οι πικεριστες θλιβομαστε που ατομα σαν τον Στεκα δεν πηραν οταν επρεπε το δρομο του πικερισμου ωστε να ζησουν μια αξιοπρεπη ζωη. Οποιος τον ρωταγε αν εχει γκομενα θα του απαντουσε στ αρχιδια μου γαμαω μερα παρα μερα.

Πιστευω οτι και ο Δασκαλος δε θα πρεπει να αβαφερει οτι ειχε 7 γκομενες στο παρελθον για να μην αποθαρρυνει παιδια που δεν εχουν κανει ποτε σχεση.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.695
Πόντοι
6.056
ειχε σπασει ο στεκας και εβριζε ανεξελεγκτα

Η περσονα που ειχε φτιαξει στο μπου ηταν μια φανταστικη διεξοδος. Φανταζοταν οτι ειχε γυναικα και οτι οι αλλοι ηταν μαλακες. Πιθανον ο ανθρωπος να ηταν παρθενος ή και ανικανος. Εμεις οι πικεριστες θλιβομαστε που ατομα σαν τον Στεκα δεν πηραν οταν επρεπε το δρομο του πικερισμου ωστε να ζησουν μια αξιοπρεπη ζωη. Οποιος τον ρωταγε αν εχει γκομενα θα του απαντουσε στ αρχιδια μου γαμαω μερα παρα μερα.

Πιστευω οτι και ο Δασκαλος δε θα πρεπει να αβαφερει οτι ειχε 7 γκομενες στο παρελθον για να μην αποθαρρυνει παιδια που δεν εχουν κανει ποτε σχεση.
ετσι εδειξε η ιστορια

οι μεγαλυτεροι εχθροι του πικερισμου ειναι εν δυναμη πικεριστες
ριγκορμορτις,τραβεστονικ,κλπ

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
εν δυναμει πικεριστες και πουστηδες
αυτες οι 2 κατηγοριες αντιμαχονται τον πικερισμο

Επισκέπτης
Θυμηστε μου τι στον πουτσο γραφω στη μπαρα για να εμφανιστει η εκδοση για κινητο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαιρετώ όλους τους μεγάλους πικεριστές. Η ολοένα και αυξανόμενη απήχηση του νόμου του Picker οφείλεται σε εσάς.  :rockon:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Χαιρετώ τη διοίκηση του site που - έστω και αργά - έκανε αυτό που έπρεπε και μιούταρε το γελοίο υποκείμενο Stekas.  :rockon:

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Χαιρετώ όλους τους μεγάλους πικεριστές. Η ολοένα και αυξανόμενη απήχηση του νόμου του Picker οφείλεται σε εσάς.  :rockon:

Το νημα σου εχει γεμισει ναυαγια

3000 σελιδες οσα και τα δακτυλα που εχεις φαει στον κωλο μεχρι τωρα
Να τα εκατομμυριοστησεις

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είχα επισημάνει πολλές φορές στη διοίκηση του site ότι δεν είναι δυνατόν ένα γελοίο λαμόγιο να μας απειλεί συνεχώς εδώ μέσα με φωτογραφίες από χαράδρες κτλ. Μιλάμε για αναρτήσεις που αποτελούν από μόνες τους ξεκάθαρα ποινικά αδικήματα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Είχα επισημάνει πολλές φορές στη διοίκηση του site ότι δεν είναι δυνατόν ένα γελοίο λαμόγιο να μας απειλεί συνεχώς εδώ μέσα με φωτογραφίες από χαράδρες κτλ. Μιλάμε για αναρτήσεις που αποτελούν από μόνες τους ξεκάθαρα ποινικά αδικήματα.

Απειλουσατε οι πικεριστες οτι θα τον ρουφιανευατε στην γυναικα του

Πικερ εγω θα σου εκανα κατι χειροτερο αν με ρουφιανευες στην γκομενα μου

Θα σου γεμιζα την κωλοτρυπιδα με logo στιγμης ωστε να μην μπορεις ξαναφας δακτυλο πουστρακο

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Το να πω εγώ λαμόγιο ότι θα σε δώσω στη γυναίκα σου είναι καθόλα νόμιμο. Το να απειλείς εσύ με χαράδρες σε στέλνει από μόνο του και φυλακή. Κάνε τουμπεκί λοιπόν και φάε την παντόφλα σου και άλλη φορά να είσαι προσεκτικός με τις απειλές.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Το να πω εγώ λαμόγιο ότι θα σε δώσω στη γυναίκα σου είναι καθόλα νόμιμο. Το να απειλείς εσύ με χαράδρες σε στέλνει από μόνο του και φυλακή. Κάνε τουμπεκί λοιπόν και φάε την παντόφλα σου και άλλη φορά να είσαι προσεκτικός με τις απειλές.

Και το να σου σφραγισω την κωλοτρυπιδα με logo νομιμο ειναι
Θα αντεξεις πουστρακο χωρις κωλοδακτυλα?

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πρέπει τα λαμόγια επιτέλους να καταλάβουν ότι στην πιάτσα κάνουμε κουμάντο εμείς. ΕΜΕΙΣ σας κάνουμε τη χάρη και σας αφήνουμε να γαμάτε μαζί μας. Όποτε γουστάρουμε να γελάσουμε σας δίνουμε στη γυναίκα σας και τρώτε παντόφλα.  :-*

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πέμπτη μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κεραμεικού 15 ισόγειο: Μόνικα.  :-*  Γλυκό πιπινάκι που πήρε εδώ μεταγραφή από Κολωνού 27. Βασικά δεν έπιασε εκεί γιατί είναι δύσκολο και κατσούφικο. Όμως εγώ το αγαπώ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Τρίτη μεσημέρι στο Μετάξι:

- Κολωνού 11 πάνω: Χριστίνα.  :-*  Μπορεί να της λείπει η πουτανιά και η καύλα αλλά έχει αυτό το πανέμορφο λευκό προσωπάκι που την αναπληρώνει. Έχει επίσης καλή ψυχή.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ. ΓΑΜΑΜΕ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΜΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 3-4 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΥΛΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΜΟΝΑΧΙΚΟΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΙΑΡΗΔΕΣ.

Picker  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom