Επισκέπτης
του το ειπα και εγω φιλε γιανγκο μπουντα....
καλυτερα να εμενε λουστρος
πουστρος καλυτερα .
του το ειπα και εγω φιλε γιανγκο μπουντα....
καλυτερα να εμενε λουστρος
μην βριζεις ο μπουτας ειναι κοντα και θα σε κανει να το πληρωσειςΦακ γιου αυγολεμονε...
πουστης δεν ειναι πουμπα...απλα δν εχει παει με γυναικα ακομα και ειναι 20 χρονων παιδι ρεπουστρος καλυτερα .
μην βριζεις ο μπουτας ειναι κοντα και θα σε κανει να το πληρωσεις
μια χαρα ο βουντας....ανεξαρτητος ...οχι σαν εμαςΤον φωναξε η μαμα να τον ταισει σουπιτσα και μετα να τον βυζαξει για να κοιμηθει...
μια χαρα ο βουντας....ανεξαρτητος ...οχι σαν εμας
Μια χαρα ο Χαμουρας...να τον ταιζουν οι δικοι του,να κλεβει wifi και απο το παιδικο του δωματιακι να μπαινει στο Bou να βριζει και να το παιζει τσαμπουκας και μολις καποιος του απαντησει να παταει το ρουφιανοκουμπο.Ο ορισμος της απολυτης χρησιμοποιημενης καποτας...
ρε μποι με 20 λεπτα ουτε κουλουρι....σε ειχα για απλα αλλα εισαι τσιγκινος....α να χαθειςπιασε 20 λεπτα να παρεις τυροπιτουλα ρε κακομοιρη ...
![]()
ρε μποι με 20 λεπτα ουτε κουλουρι....σε ειχα για απλα αλλα εισαι τσιγκινος....α να χαθεις
πουτσα αν ξαναβρισεις τον πτωχο αλλα τιμιο χελ...
μωρη λουμπινα επειδη εισαι πλουσιος και διασημος δεν θα προσβαλεις νεαρα αγορια....ξανθοπουλος και μαρθα βουρτση !!!
καλα τα ελεγε παλια ο δουκας!
μωρη λουμπινα επειδη εισαι πλουσιος και διασημος δεν θα προσβαλεις νεαρα αγορια....
μονο κρεπες στην γυναικα σου θες να πηγαινουν?
ρε ασε τα σαπια τα μισολογα....απαντα παντελονατα ....η γυναικα σου καθε ποτε τρωει κρεπα?απο ποτε οι 45 ριδες ντελιβεραδες ειναι νεαρα αγορια ;;;![]()
ποτε θα καταλαβατε πως οι σοβαροι ανθρωποι τρωνε σπιτια τους αντε και σε κανα εστιατοριο ...
και οχι απο αποτυχημενους νεροκουβαλητες;
ρε ασε τα σαπια τα μισολογα....απαντα παντελονατα ....η γυναικα σου καθε ποτε τρωει κρεπα?
εγω ειμαι μοναχος τεκνο μου...η δικια σου τον παιρνει
Ο Σαμουραι κλειδωσε καινουριο στοχο. Το σπαθι του διψαει για αιμα!
που χαθηκε ο δασκαλος παλι?
τωρα που κατατροπωθηκαν οι οχτροι θα επρεπε να κενταει