Νέα

O νόμος του Picker

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 55K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.776
Πόντοι
5.506
αυτη την στιγμη που μιλαμε σου γαμαει την γυναικα ενας ντελιβερας

Επισκέπτης
Εννοειται τυπε μου...και σε τελικη αναλυση δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ επαγγελμα που να ειναι ντροπη.Ντροπη ειναι να μην δουλευεις και να ζεις σαν παρασιτο.

Νομιζει ο μικρος Χαμουρας οτι με το να λεει οτι ειμαι ντελιβερας οτι με απαξιωνει...το μονο που δειχνει ειναι οτι ενας μικρος κομπλεξακος που προσπαθει να κανει επιδειξη σε ενα φορουμ για πουτανες.

Για να του αφιερωνεις δυο παραγραφους σημαινει οτι χτυπησε γυμνο νευρο με τον τροχο του οδοντιατρου. :dancing:

Επισκέπτης
Για να του αφιερωνεις δυο παραγραφους σημαινει οτι χτυπησε γυμνο νευρο με τον τροχο του οδοντιατρου. :dancing:

Δυο προτασεις του αφιερωσα ΤζιμιΤζιμακο και αμα ηξερες ποιος στα αληθεια ειμαι θα καταλαβαινες οτι το μονο που χτυπησε ο συγκεκριμενος κλωνος σου ειναι μια αρχιδοτριχα μου.... :grin:

Επισκέπτης
Δυο προτασεις του αφιερωσα ΤζιμιΤζιμακο και αμα ηξερες ποιος στα αληθεια ειμαι θα καταλαβαινες οτι το μονο που χτυπησε ο συγκεκριμενος κλωνος σου ειναι μια αρχιδοτριχα μου.... :grin:
Τι εννοεις τυπε; Εισαι καποιο σημαινον προσωπο;

Επισκέπτης
Δασκαλε οταν αποκαλυφθηκε η οροθετικη στη Φυλης το μισο σαιτ ετρεξε πανικοβλητο να κανει εξετασεις.

Τωρα βριζουν το παιδι που δουλευε στο checkpoint ως πουσταρα και αρρωστο.

Πιστευεις θα τους συγχωρησει ο Θεος;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Δασκαλε οταν αποκαλυφθηκε η οροθετικη στη Φυλης το μισο σαιτ ετρεξε πανικοβλητο να κανει εξετασεις.

Τωρα βριζουν το παιδι που δουλευε στο checkpoint ως πουσταρα και αρρωστο.

Πιστευεις θα τους συγχωρησει ο Θεος;
Εχεις ακουσει γριες να κανουν παραπονα σε ιδιοκτητη-διευθυντη καταστηματος με υπαλληλο μαυρο, οτι σιχαινονται να ψωνισουν απο πραγματα που ακουμπαει εκεινος;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.776
Πόντοι
5.506
του το ειπα και εγω φιλε γιανγκο μπουντα....
καλυτερα να εμενε λουστρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom