Νέα

Ο νέος Πρωθυπουργός της Βαυαρίας !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 96
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Που ανέλαβε καθήκοντα αρχές του τρέχοντος μηνός (10/2007) λέγεται ...

[size=16pt]Guenther Beckstein[/size]

Με το καλό παιδιά! Να τον χαίρονται οι ...  Βαυαροί εταίροι μας στην Ε.Ε.

Είμαι σίγουρος , ότι θα κάνει το καλύτερο για την ... πατρίδα του!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Άνοιγε τα θρέντ ένα ανά εβδομάδα για να προλαβαίνουν να σου απαντήσουν.
Ο τελευταίος των Μοϊκανών είσαι μεν, ευτυχώς, αλλά άμα τα ανοίγεις κάθε βράδυ δυο δυο πως θα γίνει της πουτάνας???

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Συγνώμη ρε λάκη αλλά.......στα αρχίδια μας δηλαδή με τη Βαυαρία. Και εμάς στα Χανιά Νομάρχης είναι ο Γρηγόρης Αρχοντάκης  :)

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Νομισα οτι ανελαβε ο Guenther Βengston,παλιος προπονητης του βαζελου αλλα τωρα ηρεμησα και σε λιγο θα ξεκινησω μπουρδελοκαταδρομικη

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Πάντως με εκείνον της Αυστρίας είχαν λυσσάξει και έλεγαν ότι θα καταστραφεί η ευρώπη εξαιτίας του  :jerking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Πάλι τα ίδια αυτό το παιδί.
Αφού είπαμε: κάνε έλεγχο πρώτα στις πηγές σου και μην αμολάς ότι σου καπνίσει.
Από που και ως που αυτός είναι Εβραίος;

Στο επίσημο site του CSU, δηλαδή της Χριστιανο-Κοινωνικής Ένωσης (του κόμματος που κυβερνά την Βαυαρία) δηλώνεται ως ευαγγελιστής:

Konfession: evangelisch

Η δε Wikipedia λέει ότι συμμετείχε από πολύ νέος στην Χριστιανική Νεολαία και ότι είναι σημαντικός παράγοντας της Ευαγγελική Εκκλησίας της Βαυαρίας.

Όπως το πας εσύ θα αρχίσουμε όλοι μας να ψαχνόμαστε μήπως είμαστε Εβραίοι.

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Ε...ακαριβώς αυτή είναι η μαλακία!

Είναι δυνατόν να κυβερνάται το Freistaat Bayern από έναν άπιστο ευαγγελιστή, πρόβατο του Luther και όχι από κάποιον τίμιο Καθολικό?

Αίσχος!

Επισκέπτης
Από που και ως που αυτός είναι Εβραίος;

Μα είπα εγώ κάτι τέτοιο;

Είμαι σίγουρος ότι είναι Γερμανός!

100%

Στο link που έβαλες , έχει και φωτογραφία!

Κλασσική Γερμανική φυσιογνωμία.
URL]]

Επισκέπτης
Ενώ π.χ. κλασσική φάτσα Εβραίου , έχει ο γνωστός Αμερικανοεβραίος πιανίστας Μurray Perrahia.
grt.jpg

Αυτός είναι τυπικός Εβραίος.
Αλλά ένας τέτοιος τυπικός Εβραίος φυσικά θα ήταν απίθανο να ήταν πρωθυπουργός της Βαυαρίας ή άλλης χώρας , εκτός της πατρίδος του, του Ισραήλ.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Μαρδοχαίος Φριζής γεννήθηκε το 1893 στη Χαλκίδα σε πολύτεκνη οικογένεια. Το όνειρό του ήταν να γίνει αξιωματικός. Έδωσε εξετάσεις στη Σχολή Ευελπίδων αλλά εγκατέλειψε τη σχολή. Γι' αυτό υπάρχουν δύο εκδοχές, α) ότι θεώρησε υποτιμητικό το ότι δεν ήρθε πρώτος [2] και β) ότι εξαιτίας του ιουδαϊκού θρησκεύματος δεν έγινε δεκτός [3]. Έδωσε εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο και πέτυχε στη Νομική. Την περίοδο εκείνη συνδέθηκε με τον Κονδύλη, στον οποίο εκφράζει την επιθυμία του «να γίνει στρατιώτης». Μπήκε στη Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών, από την οποία αποφοίτησε το 1916. Έλαβε μέρος στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, στην εκστρατεία στην Ουκρανία, και στη μικρασιατική εκστρατεία, όπου, κατά την υποχώρηση, πιάστηκε αιχμάλωτος στη Σμύρνη. Άλλοι Εβραίοι πληροφορήθηκαν το γεγονός, και συγκέντρωσαν χρήματα για να τον απελευθερώσουν, εκείνος όμως αρνήθηκε λέγοντας «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει για όλους». Ένα χρόνο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος μαζί με τους υπόλοιπους Έλληνες αξιωματικούς. Το 1936 μετατέθηκε στην Κρήτη και του ανατέθηκε ο τομέας λογοκρισίας επί του Τύπου. Μετατέθηκε στο Δελβινάκι με την αιτιολογία ότι «δεν έκανε σωστά τη δουλειά του». Στο Δελβινάκι συνδέθηκε με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων και μετέπειτα Αρχιεπίσκοπο Σπυρίδωνα, ο οποίος τον επισκεπτόταν συχνά για σκάκι.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Πριν ακόμη κηρυχθεί ο πόλεμος, ο Φριζής είχε εκπονήσει σχέδιο απώθησης του εχθρού σε περίπτωση επίθεσης.
Ο Παπάγος το εγκρίνει. Όταν άρχισε ο πόλεμος, οι δυνάμεις του Δαβάκη άρχισαν να υποχωρούν άτακτα. Η διοίκηση των ελληνικών δυνάμεων ανατίθεται στον Βασίλειο Βραχνό.

Ο Δαβάκης τραυματίζεται την έκτη ημέρα και αποχωρεί τραυματισμένος από το μέτωπο. Στην 8η Μεραρχία δημιουργείται το απόσπασμα Φριζή, στον Αώο ποταμό.
Στις 10 Νοεμβρίου παίρνει εντολή να κινηθεί στη δεξιά πλευρά του μετώπου για να σταματήσει την υποχώρηση. Τα καταφέρνει και ταυτόχρονα προετοιμάζει τους στρατιώτες του για την αντεπίθεση. Το δύσβατο της περιοχής τον βοηθά. Ελευθερώνει την Κόνιτσα και προχωρά.
Όλοι πια μιλούν για τον Φριζή, τον αξιωματικό, ο οποίος ήταν ο πραγματικός υπεύθυνος της απωθήσεως του εχθρού και αυτός που έβαλε τα θεμέλια της νίκης. «Αν η Ελλάς χάρισε την πρώτη νίκη στους συμμάχους, ο Φριζής χάρισε την πρώτη νίκη στα ελληνικά όπλα», έγραφε χρόνια αργότερα ένας εκ των επιτελών της 8ης Μεραρχίας.

Αυτόν δεν του έχουν τραγούδι γιατί ήταν Εβραίος, ενώ αν εχεις πολεμήσει 4μέρες (όχι 6) και είσαι και Μανιάτης...

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Στα αρχιδια μας παρτο χαμπαρι.

Επισκέπτης
Που ανέλαβε καθήκοντα αρχές του τρέχοντος μηνός (10/2007) λέγεται ...

[size=16pt]Guenther Beckstein[/size]

Με το καλό παιδιά! Να τον χαίρονται οι ...  Βαυαροί εταίροι μας στην Ε.Ε.

Είμαι σίγουρος , ότι θα κάνει το καλύτερο για την ... πατρίδα του!
ρε συ lakis33  κατ αρχήν την καλημέρα μου.
δεν μπορώ να καταλάβω τελικά τι βιολί βαράς η ζωή έχει τόσα και τόσα ενδιαφέροντα εσύ εκεί κολημένος με το ανακινείς πολιτικά ζητήματα για να μας υπενθυμίζεις το κοινωνικό πολιτικό σου πιστεύω.
εν τάξει το ξέρουμε τι είσαι και χεστήκαμε από την χαρά μας όμως και τι έγινε? αυτό που πιστεύεις είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν και έχει καταδικασθεί στην συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφείας των ανθρώπον και εσύ εκεί το γουδί το γουδοχέρι που λένε και στο χωριό μου.
λοιπόν και τι έχεις καταφέρει? απλά να γελάνε όλοι εδώ μαζί σου και κάθε ημέρα να γίνεσαι ρόμπα άσε που εχθές σου την έπεσαν οι μοντ και το έριξαν στην πλάκα μαζί σου και εσύ έτρεμες σαν ψάρι μην φάς και από εδώ κανένα σουτ και χάσεις το βήμα έκφρασεις των ιδεών σου.
λοιπόν και τι έχεις καταφέρει μια τρύπα μέσα στο νερό αφού εσύ και οι όμοιοι σου ούτε ταξί δεν γεμίζεται ακόμα και ταξιτζής που σας φορτώνει είναι με τον Λεβέντη που παρ ότι και αυτός είναι ένα πολιτικό νούμερο στην ουσία είναι ποιο σοβαρός από το συνάφι σου.
εδώ μέσα το μόνο που κάνεις τελικά είναι να γίνεσαι περισότερο αντιπαθείς και να μας αποπροσανατολίζεις από την κύρια ενασχόλησει μας που είναι το ιερό σπόρ ανάπτυξης της μπουρδελιάρικης συνήδησης μας ακόμα και εγώ που την έχω την αρώστεια της πολιτικής μην νομίζεις ότι κάθε μέρα έχω όρεξη να ασχολούμε μαζί σου απλά αναγκάζομε να το κάνω γιατί μου τα έχεις κάνει τσουρέκια με αυτά που γράφεις. άρα η προσφορά σου στον τόπο και στης ιδέες σου ένα τεράστειο μηδενικό.
αν όντος θέλεις να προσφέρεις σε αυτόν τον τόπο κάτι θα σου πρότεινα να ηγηθείς της παράταξης σου σε όποιες εκλογές γίνουν ποιο γρήγορα ειται ευρωεκλογές λέγονατι η δημοτικές νομαρχιακές βουλευτικές και σου εγγυώμαι ότι με της υπέροχες ιδέες που έχεις και την εφράδια ότι θα συμβάλεις εν μέρει στην ελάτωση της ανεργίας της χώρας γιατί το διάστημα του προεκλογικού αγώνα βλέπω αύξηση της παραγωγής γιαουρτιού μαρμελάδας μερέντας και ντομάτας για παραγωγή πελτέ.
καλή επιτυχία στον αγώνα σου για την καταπολέμηση της ανεργείας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.333
Πόντοι
42.697
ελα ρε Λάκη!
για αυτό με τρώγανε τα παπάρια μου όλη νύχτά?
κοίτα να δείς φιλε μου!

Επισκέπτης
γιατί το διάστημα του προεκλογικού αγώνα βλέπω αύξηση της παραγωγής γιαουρτιού μαρμελάδας μερέντας και ντομάτας για παραγωγή πελτέ.
καλή επιτυχία στον αγώνα σου για την καταπολέμηση της ανεργείας.
νερατζιες υπαρχουν ακομη στο κεντρο της Αθηνας??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
γεια σου ρε Λάκη μεγάλε λαϊκέ κόμοδε του  εθνικοσοσιαλιστικού κρατιδίου του Μπουρδελιστάν για την προσφορά σου στην διασκέδαση μας σου απονέμω το μετάλλιο της χήρας με τα 5 ορφανά
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom