Νέα

Ο Μουνής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Easy Rider
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 815
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.477
Πόντοι
7.046
Απορώ πως ξέφυγε από τα λαγωνικά του Μπου, αυτή η θεατρική παράσταση.

Για να είμαστε όμως και σύμφωνοι με το πνεύμα του Μπου, οφείλω να ρωτήσω τους μύστες:

- "Ο Μουνης" είναι και αρσενικό; Νόμιζα, αυστηρά θηλυκό. Πώς λέμε, "Η Μουνα".

Τουλάχιστον οι άνδρες μπορούν να πουν "Ο Πουτσος" αλλά και "Η Πουτσα".

Μόνο σοβαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις παρακαλώ.

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
19.222
Πόντοι
3.556
I Am Trash GIF by PBS Digital Studios

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.329
Πόντοι
3.846
Θα σε απογοητεύσω μύστη μου. Η Λένα Κιτσοπούλου είναι η αρχιέρεια του φεμινισμού στην Ελλάδα - ρώτα να μάθεις.

Ο Μουνής είναι ένα φεμινιστικό διήγημα για μια γυναίκα στην επαρχία που τη δέρνει ο άντρας της και ο γιος της είναι κάπως θηλυπρεπής (μοιάζει με κορίτσι δηλαδή για αυτό Μουνής), η κόρη της παντρεύεται έναν πλούσιο καθυστερημένο παραπληγικό, κλασική Κιτσοπούλου δηλαδή.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.710
Πόντοι
266
Θα σε απογοητεύσω μύστη μου. Η Λένα Κιτσοπούλου είναι η αρχιέρεια του φεμινισμού στην Ελλάδα - ρώτα να μάθεις.

Ο Μουνής είναι ένα φεμινιστικό διήγημα για μια γυναίκα στην επαρχία που τη δέρνει ο άντρας της και ο γιος της είναι κάπως θηλυπρεπής (μοιάζει με κορίτσι δηλαδή για αυτό Μουνής), η κόρη της παντρεύεται έναν πλούσιο καθυστερημένο παραπληγικό, κλασική Κιτσοπούλου δηλαδή.

Μα ειναι σεναριο αυτο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

trailer δεν εχει;

OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.477
Πόντοι
7.046

Και επειδή ο γιος βγήκε μπουστης, η κόρη τσουλαρα που παντρεύτηκε για το χρήμα, το ηθικό δίδαγμα ποιο, φταίει η πατριαρχια;
Η φυσική επιλογή της ζωής δηλαδή;

Η μάνα που πέταξε στη ζωή αυτά τα παιδιά, τι στον πεο ρόλο τράβαγε, όταν τα μεγαλωνε;
Έβγαλε το σπλαχνο της "Μουνης";

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
17.329
Πόντοι
3.846
Αν έχεις τόσες απορίες πήγαινε να δεις την παράσταση. Επίσης κυκλοφορεί και σε συλλογή διηγημάτων αν είσαι του διαβάσματος.

Αφού δε σας ενδιαφέρει το θέατρο, τι θέλετε και ασχολείστε; Δηλαδή εσύ τι περίμενες, ότι θα γίνει μια θεατρική παράσταση με παρτούζες επι σκηνής;

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
908
Πόντοι
361
Η λέξη "μουνής" δεν μου είναι παντελώς άγνωστη. Βέβαια έτσι όπως την ξέρω εγώ, τοποθετείται πιο κοντά στο πλαίσιο του μουνόπανου. Για παράδειγμα, μπορείς να πεις: Ο Γιώργος μου είπε ότι η Μαρία είναι ελεύθερη, μου έλεγε ψέμματα. Αααα τον μουνή!

Εννοώντας: Το μουνόπανο ο Γιώργος, μου έλεγε ψέμματα ότι η Μαρία είναι ελεύθερη.

OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.477
Πόντοι
7.046
Εγώ νομίζω ότι επειδή γυναικοφερνει ο τύπος, η μάνα τον ονόμασε Μουνής.

• Like
Αντιδράσεις: Νίο
OP
OP
E

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
23.477
Πόντοι
7.046
Αφού δε σας ενδιαφέρει το θέατρο, τι θέλετε και ασχολείστε; Δηλαδή εσύ τι περίμενες, ότι θα γίνει μια θεατρική παράσταση με παρτούζες επι σκηνής;
ΕΞΑΙΡΕΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΙΔΕΑ, τυπαρα μου!
Είναι κάτι που ΛΕΙΠΕΙ από τον χώρο της τέχνης.
Θα είχε φανατικό κοινό στα μέλη μας.

Εδώ υπήρξε παράσταση που ήταν γυμνοί με τις κωλοτρυπιδες τους προς τα πάνω, να παίρνουν φως και ήλιο, και ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ τέχνη, στην παρτουζα θα κολλήσουμε;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.843
Πόντοι
746
Η λέξη "μουνής" δεν μου είναι παντελώς άγνωστη. Βέβαια έτσι όπως την ξέρω εγώ, τοποθετείται πιο κοντά στο πλαίσιο του μουνόπανου. Για παράδειγμα, μπορείς να πεις: Ο Γιώργος μου είπε ότι η Μαρία είναι ελεύθερη, μου έλεγε ψέμματα. Αααα τον μουνή!

Εννοώντας: Το μουνόπανο ο Γιώργος, μου έλεγε ψέμματα ότι η Μαρία είναι ελεύθερη.
κυριε Μπαμπινιωτη,εσεις;

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
15.591
Πόντοι
3.656

Για να είμαστε όμως και σύμφωνοι με το πνεύμα του Μπου, οφείλω να ρωτήσω τους μύστες:

Eντελως περιττη σημειωση....

SpermCountry

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
11
Like
21.093
Πόντοι
6.196

Χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom