Νέα

Ο Μίκης καλεί σε «ανυπακοή»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα helios747
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 37K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία «Σπίθα» ανακοίνωσε σήμερα ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. 15:26

Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία «Σπίθα» ανακοίνωσε σήμερα ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης, στην ομιλία του, κάλεσε τους Ελληνες σε «ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως είπε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ενωση, και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις».

Στην ομιλία του, που διήρκεσε δυόμισι ώρες, ο Μίκης Θεοδωράκης ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος, το οποίο, όπως ανέφερε, δεν αποσκοπεί να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
άντε να πάρει θέση και ο γκούφι μπας και μπορέσουμε να βγάλουμε την χώρα από το αδιέξοδο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Με όλο το σεβασμό για το καλλιτεχνικό σου έργο "δε μας χέζεις ρε Μίκυ?"

Επισκέπτης
για σου ρε μικυ με τις αξιες σου!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Θα γινουμε εκουαδορ , αν δεν εχουμε γινει ηδη  :-

zeitgeist < google it και δειτε το

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία «Σπίθα» ανακοίνωσε σήμερα ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης. 15:26

Την ίδρυση Κινήματος Ανεξάρτητων Πολιτών με την ονομασία «Σπίθα» ανακοίνωσε σήμερα ο μουσικοσυνθέτης Μίκης Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης, στην ομιλία του, κάλεσε τους Ελληνες σε «ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως είπε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ενωση, και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις».

Στην ομιλία του, που διήρκεσε δυόμισι ώρες, ο Μίκης Θεοδωράκης ανέπτυξε τις θέσεις του Κινήματος, το οποίο, όπως ανέφερε, δεν αποσκοπεί να μετατραπεί σε πολιτικό κόμμα.

"Σπίθα" λέγαν  βέβαια και την αντιστασιακή οργάνωση που είχαν δημιουργήσει γυναίκες μέλη της Ε.Ο.Ν κατά τη διάρκεια της Κατοχής. Το γνώριζε άραγε αυτό ο Μίκης? :think:

Επισκέπτης
Σωθηκαμε τωρα. Αμα εκανε κινηση ο Μικης θα λυθουν τα προβληματα μας. Ρε αμα δεν ξεθηκωθει ο λαος να τους παρει με τις πετρες ασπρη μερα δε βλεπουμε σ΄αυτο τον τοπο.
Και δε λεει και να χιονισει............

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σωθηκαμε τωρα. Αμα εκανε κινηση ο Μικης θα λυθουν τα προβληματα μας. Ρε αμα δεν ξεθηκωθει ο λαος να τους παρει με τις πετρες ασπρη μερα δε βλεπουμε σ΄αυτο τον τοπο.
Και δε λεει και να χιονισει............

+1000

Δεν βλάφτει παντως που έκανε κίνηση και ο Μίκης, έτσι;

Htso

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
''Ο κ. Θεοδωράκης, στην ομιλία του, κάλεσε τους Ελληνες σε «ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως είπε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ενωση, και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις».''
Ξέχασε να αναφέρει οτι και οι Ηπα και το Δντ είναι υπό τον έλεγχο εβραίων....αλλά οι κομμουνιστές αρνούνται οτι οι εβραίοι είναι πίσω απο αυτά...
και επίσης οτι και η ιδεολογία που υποστηρίζουν (κομμουνισμός) είναι εβραικό δημιούργημα όπως και ο χριστιανισμός όπως και ο ισλαμισμός...
Τα συμπεράσματα δικά σας... έχετε ακούσει ποτέ αριστερό να κατηγορεί τους εβραίους ενώ πριν λίγο καιρό η κυρία Δαμανάκη αγωνίστρια του πολυτεχνείαυ
δήλωσε οτι είναι εβράια... Θα μπορούσα πολύ εύκολα να πάω στην άλλη πλευρά (ναζισμός) μόνο για τους παραπάνω λόγους...
Και κάτι τελευταίο όσοι θυμόσαστε τον Χατζιδάκι είχε πει οτι για να πάει κάποιος στη Ελλάδα  μπροστά πρέπει να είναι αριστερός ή αδελφή, εγώ έλεγε δεν
είμαι αριστερός....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
''Ο κ. Θεοδωράκης, στην ομιλία του, κάλεσε τους Ελληνες σε «ανυπακοή» απέναντι στις κυβερνητικές αποφάσεις, οι οποίες, όπως είπε, προέρχονται από τις ΗΠΑ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Ενωση, και «εκχωρούν τα εθνικά μας κυριαρχικά δικαιώματα στις ξένες δυνάμεις».''
Ξέχασε να αναφέρει οτι και οι Ηπα και το Δντ είναι υπό τον έλεγχο εβραίων....αλλά οι κομμουνιστές αρνούνται οτι οι εβραίοι είναι πίσω απο αυτά...
και επίσης οτι και η ιδεολογία που υποστηρίζουν (κομμουνισμός) είναι εβραικό δημιούργημα όπως και ο χριστιανισμός όπως και ο ισλαμισμός...
Τα συμπεράσματα δικά σας... έχετε ακούσει ποτέ αριστερό να κατηγορεί τους εβραίους ενώ πριν λίγο καιρό η κυρία Δαμανάκη αγωνίστρια του πολυτεχνείαυ
δήλωσε οτι είναι εβράια... Θα μπορούσα πολύ εύκολα να πάω στην άλλη πλευρά (ναζισμός) μόνο για τους παραπάνω λόγους...
Και κάτι τελευταίο όσοι θυμόσαστε τον Χατζιδάκι είχε πει οτι για να πάει κάποιος στη Ελλάδα  μπροστά πρέπει να είναι αριστερός ή αδελφή, εγώ έλεγε δεν
είμαι αριστερός....

Που ακριβώς το είχε πει αυτό ο Μάνος Χατζιδάκις;
Για να το λες με τόση σιγουριά, προφανώς θα μας παρουσιάσεις και την πηγή που το αποδεικνύει, έτσι δεν είναι;

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Που ακριβώς το είχε πει αυτό ο Μάνος Χατζιδάκις;
Για να το λες με τόση σιγουριά, προφανώς θα μας παρουσιάσεις και την πηγή που το αποδεικνύει, έτσι δεν είναι;
πηγή 1η
http://[URL unfurl="true"]www.pokerunion.gr/website/images/stories/NEA/EPT/devetzi.jpg[/img[/URL]]
πηγή 2η
[img]http://[URL unfurl="true"]www.kekiridanos.gr/images/kek6B.jpg[/img[/URL]]
τίποτε άλλο δεν έχεις να κάνεις στη ζωή σου από το να αμφισβητείς τον κόσμο.
το έχει πει, το έχω διαβάσει και εγώ, το έχω ακούσει και από άνθρωπο δικό μου που σκαμπάζει 10 καντάρια γράμματα παραπάνω και έχει και ουδέτερη πολιτική συμπεριφορά.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
το έχει πει, το έχω διαβάσει και εγώ, το έχω ακούσει και από άνθρωπο δικό μου που σκαμπάζει 10 καντάρια γράμματα παραπάνω και έχει και ουδέτερη πολιτική συμπεριφορά.
εσυ το ενστερνίζεσαι αυτό;
οτι μονο αδερφές και αριστεροι προκόβουν στην Ελλάδα;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
αναπαντητες κλησεις παντου!

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
εσυ το ενστερνίζεσαι αυτό;
οτι μονο αδερφές και αριστεροι προκόβουν στην Ελλάδα;
δεν ξέρω αν αυτό το συμπέρανες από τα γραφόμενά μου, αλλά είναι ανεξάρτητη η πολιτική από τις σεξουαλικές ορέξεις του καθενώς.
αριστεροί,κεντρώοι, δεξιοί όλοι απέτυχαν και αποτυγχάνουν στην ελλάδα γιατί είναι ανήκανοι

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν ξέρω αν αυτό το συμπέρανες από τα γραφόμενά μου, αλλά είναι ανεξάρτητη η πολιτική από τις σεξουαλικές ορέξεις του καθενώς.
αριστεροί,κεντρώοι, δεξιοί όλοι απέτυχαν και αποτυγχάνουν στην ελλάδα γιατί είναι ανήκανοι

Είσαι και φοιτητής, το παίζεις και διαβασμένος κατά τα άλλα....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Μπα, βάλτηνε στον κώλο σου, που είσαι και συνηθισμένος.
Γιατί αν θεωρείς απόδειξη το ....slang.tv που παρέθεσες, είσαι και για πολλές κλωτσιές τελικά.
Απο που ενημερώνεσαι; Απο την Espresso;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Άλλο ένα δείγμα ορθογραφίας έλληνα ...φοιτητή.    :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom