Νέα

Ο Κώστας Μυλωνάς είναι στη φυλακή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα poker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poker

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
" το πρωην παιδι της νυχτας βρεθηκε ακαλυπτο σε οικονομικες συναλλαγες, στην προσπαθεια του να ανοιξει νυχτερινο μαγαζι στη Συρο.....
Ανθρωπος του ρισκου και της περιπετειας, κατι που φαινονταν εντονα και απο τα βιωματα που μετεφερε μεσα απο τις εκπομπες που παρουσιαζε στους φανατικους του τηλεθεατες....
Ανοδος και αδοξη πτωση και συντριβη ενος τηλεοπτικου σταρ? Ο Κωστας Μυλωνας μαλλον δεν το σκεπτεται ετσι αφου ολοι οσοι τον ξερουν καλα λενε οτι ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει"
ταδε εφη η Espresso

μηπως εχει κανενας αποσπασματα απο τις εκπομπες του ειδικα αυτες οπου ειναι και ο Λα-σκος? εψαξα στο utube αλλα βρηκα μονο δυο videakia με Λασκο

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ολο θεωρια ητανε και αυτος ο μαλακας ατε τωρα να δουμε πως θα καθαρισει

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Το διάβασα και εγώ αυτό στην Espresso που έλεγε οτι είναι στην φυλακή.
Και μου γεννήθηκε η απορία, δεν έχει σταματήσει η προσωποκράτηση για χρέη ???

Επισκέπτης
Για χρέη νάι αλλά μπορεί να παίζει καμιά κατηγορία για απάτη

Επισκέπτης
"Ο Κωστας Μυλωνας μαλλον δεν το σκεπτεται ετσι αφου ολοι οσοι τον ξερουν καλα λενε οτι ειναι πολυ σκληρος για να πεθανει"
ταδε εφη η Espresso

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι πολύ σκληρός όντως!!! Κουμπόικο καπέλα, μαύρο γυαλί μέσα στην νύχτα, αξυρισιά στο full, μπλαζέ ύφος... Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, αυτό είναι το προφίλ του ΣΚΛΗΡΟΥ άντρα!!! Τύφλα να έχει ο Rambo, οι Seals των Άγγλων, οι πράκτορες της Μοσάντ, τα "βατράχια" οι δικοί μας, και οι Maurines των Αμερικάνων!!!

Γιούργια με τον Μυλωνά να πάρουμε την Πόλη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! :cheesy:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είναι πολύ σκληρός όντως!!! Κουμπόικο καπέλα, μαύρο γυαλί μέσα στην νύχτα, αξυρισιά στο full, μπλαζέ ύφος... Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ, αυτό είναι το προφίλ του ΣΚΛΗΡΟΥ άντρα!!! Τύφλα να έχει ο Rambo, οι Seals των Άγγλων, οι πράκτορες της Μοσάντ, τα "βατράχια" οι δικοί μας, και οι Maurines των Αμερικάνων!!!

Γιούργια με τον Μυλωνά να πάρουμε την Πόλη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!! :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Μην ξεχνάμε βέβαια ότι ο Μυλωνάς ήταν ο δημιουργός της trash TV ( αμφιλεγόμενο είδος τηλεόρασης αλλά επιβραβεύουμε την πρωτοπορία ), όπως επίσης ότι την περίοδο που ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός (και σε δύσκολη ζώνη ) άφησε εποχή…………….

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Εγώ τον μισούσα γιατί γαμούσε την γυναίκα της ζωής μου: Την Ελεάνα Παγουρά  :dancing:

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
αμα χρωστας σε καποιον και σου κανει αγωγη και την κερδισει,μπορει να σε βαλει φυλακη....

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
quote author=SpermBob link=topic=12935.msg210675#msg210675 date=1186651584]
Εγώ τον μισούσα γιατί γαμούσε την γυναίκα της ζωής μου: Την Ελεάνα Παγουρά  :dancing:
[/quote]

Ποια Παγουρά [μου λες εσύ, η γυναίκα του ήταν άπαιχτη, απλά πανέμορφη!!!

Επισκέπτης

Την έχεις δει τελευταία την Ελεάνα Παγουρά? Αν ήταν δική σου γυναίκα θα μετάνιωνες την ώρα και την στιγμή!!! 150 κιλά λίπος, θερμίδες και πολυακόρεστα!!!

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.441
Πόντοι
506
Εχω ρίξει κάτι ξενύχτια με Μυλωνα στο κανάλι 5 μέχρι τις 6 ώρα το πρωϊ.
Τι να πρωτοθυμηθώ; Καλιστήα τραβεστί, Διαγωνισμός ταλέντων, Καρλότα πάρεμε από πίσω, Στριπτίζ από κοπέλες που τα βγάζαν όλα, Τον Δημοσθένη Βεργή να λέει παπάδες, Λεσβίες να μιλάνε μεταξύτους στο τηλ.,κ.α.
Το καλύτερο όμως ηταν που είχε στο στούντιο κοπέλες που μίλαγαν στα 090, και βγήκε ένας πιτσιρικάς στο τηλ. και τον έβαλε να μιλάει με τις κοπέλες ζωντανά, και αυτός άρχισε να μαλακίζεται όσπου τελείωσε... ζωντανά, έγινε χαμός την άλλη μέρα από τις εφημερίδες.
Θυμάμαι πάλι ένα καμεραμαν που ήταν αδερφή, και μια κοπέλα που έκανε στριπτίζ του έβγαζε και τα δικά του ρούχα και φορούσε από μέσα ζαρτιέρες!!
Εγώ τις έγραφα τις εκπομπές του, αλλά έχασα τις κασέτες γαμώτο.

anne

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μάθαμε τίποτα νεότερο σχετικά με το θέμα του Μυλωνα?

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ψάχνω κι εγώ να βρω στο internet κανα νέο αλλά τίποτα. Είναι άσχημο πράγμα η φυλακή, βέβαια στην ζωή όπως στρώσεις θα  κοιμηθείς.

Κάποιες λουγκρίτσες εδώ μέσα βγάλανε κακία αλλά εντάξει, στον καθένα μπορεί να τύχει να πέσει σε 1-2 άσχημες στιγμές στη ζωή του.

Πάντως όπως και να έχει ήταν ο ιδρυτής της trash tv και μετά ήρθε το Ερωτοδικείο να τον μιμηθεί. Αξέχαστες νύχτες με τον Κώστα. Ελπίζω να ξεμπλέξει σύντομα.

anne

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Και εγω ελπίζω να ξεμπλέξει σύντομα γιατι τον συμπαθώ ιδαίτερα!
Αν καποιος ξέρει κάτι ας μας πει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom