Νέα

Ο φίλος μου ο Σαβουρογάμης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitrakis29
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτος ειναι ο Μουχταρ Αλγερινος.ηρθε στη Ρωσσια το 1989 οταν ηταν 18 χρωνων!!!!την εποχη που γαμουσες με ενα πακετο τσιγαρα marllboro!!!!μεχρι το 1996 δεν γαμαγε μονο μαλακιζοτανε γιατι ηθελε λεει πρωτα να παντρευτει!!!απο το 1996 προσπαθει να κερδισει το χαμενο χρονο.οι επιδωσεις του στο σεξ ειναι κατω του μετριου αφου μαλιστα μια φορα με γκομενα εχυσε στο βρακι του δεν προλαβε να της το χωσει καν!!!!!!και ειναι πια μεγαλος 38 χρωνων και η Ρωσσια εχει ανεβει.και γαμαει μονο πατσαβουρες.με πουτανες κατηγοριματικα δεν παει!!!του ειπα οτι οταν αρχισεις να πηγαινεις στα μασσατζαδικα(η Ρωσσια δεν εχει μπουρδελα μονο κρυφα μασσατζαδικα που τυλεφωνεις πρωτα και σου λενε διευθυνση και πηγαινεις)θα λες τι εχασα τοσα χρονια και θα χτυπιεσαι!!!οπως τωρα λες τι εχασα τοσα χρονια που δεν γαμαγα!!!!το κακο μαζι του ειναι οτι ντυνεται χαλια αγωραζει κινητα τηλεφωνα του κωλου και δεν προσπαωει να βελτιωθει.το διαμερισμα οπου μενει ειναι σκατα.το μονο καλο ειναι οτι εχει αμαξι BMW 316 μοντελο του 1994.αλλα αυτο δεν φτανει για να γαμισεις!!!μαλιστα του εκανα δωρο ενα ζευγαρι μποτες Βερμαχτ που μου ητανε λιγο μικρες.και δεν τισ φοραει λεει οτι του ειναι βαριες.το κακο ειναι οτι με ξευτιλιζει στις DISCO.παει α κανει καμακι και τον διωχνουνε η της κερναει και μετα τον στελνουνε!!!!μαζι του καμακι δεν γινεται να κανεις.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΩς ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ?

silver_bullet

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε εισαι θεος.Μακραν το πιο καμμενο θρεντακι εβερ

ρισπεκτ

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Σκότωσέ τον. Έτσι και αυτός θα πάει στο καθαρτήριο λόγω μαλακίας και εσύ θα καείς στην Κόλαση. Έτσι με ένα σμπάρρο, δυο τριγώνια.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
αυτος ειναι ο Μουχταρ Αλγερινος.ηρθε στη Ρωσσια το 1989 οταν ηταν 18 χρωνων!!!!την εποχη που γαμουσες με ενα πακετο τσιγαρα marllboro!!!!μεχρι το 1996 δεν γαμαγε μονο μαλακιζοτανε γιατι ηθελε λεει πρωτα να παντρευτει!!!απο το 1996 προσπαθει να κερδισει το χαμενο χρονο.οι επιδωσεις του στο σεξ ειναι κατω του μετριου αφου μαλιστα μια φορα με γκομενα εχυσε στο βρακι του δεν προλαβε να της το χωσει καν!!!!!!και ειναι πια μεγαλος 38 χρωνων και η Ρωσσια εχει ανεβει.και γαμαει μονο πατσαβουρες.με πουτανες κατηγοριματικα δεν παει!!!του ειπα οτι οταν αρχισεις να πηγαινεις στα μασσατζαδικα(η Ρωσσια δεν εχει μπουρδελα μονο κρυφα μασσατζαδικα που τυλεφωνεις πρωτα και σου λενε διευθυνση και πηγαινεις)θα λες τι εχασα τοσα χρονια και θα χτυπιεσαι!!!οπως τωρα λες τι εχασα τοσα χρονια που δεν γαμαγα!!!!το κακο μαζι του ειναι οτι ντυνεται χαλια αγωραζει κινητα τηλεφωνα του κωλου και δεν προσπαωει να βελτιωθει.το διαμερισμα οπου μενει ειναι σκατα.το μονο καλο ειναι οτι εχει αμαξι BMW 316 μοντελο του 1994.αλλα αυτο δεν φτανει για να γαμισεις!!!μαλιστα του εκανα δωρο ενα ζευγαρι μποτες Βερμαχτ που μου ητανε λιγο μικρες.και δεν τισ φοραει λεει οτι του ειναι βαριες.το κακο ειναι οτι με ξευτιλιζει στις DISCO.παει α κανει καμακι και τον διωχνουνε η της κερναει και μετα τον στελνουνε!!!!μαζι του καμακι δεν γινεται να κανεις.ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΠΩς ΝΑ ΒΟΗΘΙΣΩ ΤΟ ΦΙΛΟ ΜΟΥ?

Κόψε την παρέα μαζί του, θα τον βοηθήσεις πραγματικά  :)
Αν περιμένεις εσύ με Βερμαχτ, κινητά κλπ να βγάλει γκόμενα, παίζει να έχεις πρόβλημα και συ.
Με όλο το θάρρος και χωρίς παρεξήγηση  :)

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εγω εχω το στυλ μου.ντυνομε σαν cowboy.τις τραιλενω τις γκομενες.τους λεω θα σε παντρευτω και θα κανουμε παιδακια που θα παιζουνε στην Ελλαδα στο ασπρο σπιτι μας με τα μπλε παραθυρα.γλυφω πολυ καλα.παλια χωρευα και στριπτιζ(η μεγαλητερη μουνοπαγηδα) αλλα τωρα παχυνα λιγακι και το σταματισα.η γκομενα το πρωτο που κοιταει στον αντρα ειναι τι ρουχα φοραει και τι κινητο εχει!!!!δυστιχως ετσι ειναι η ζωη :)

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
ρε εδω αλλοι ειναι ντυμενοι ωραια εχουν αμαξια κινητα και ακινητα και γαμανε σαυρες εκει ειναι το πραγματικο προβλημα.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
ε ρε προβλήματα που'χει ο κόσμος!!   :cheesy:

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ρε εδω αλλοι ειναι ντυμενοι ωραια εχουν αμαξια κινητα και ακινητα και γαμανε σαυρες εκει ειναι το πραγματικο προβλημα.
---γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω σαυρες!!!!αν και τωρα η κατασταση εχει καλητερεψει λιγακι.τη δεκαετια του 90 ητανε φρικη.η εβρισκες με πολυ δυσκολια μια σαυρα και χαιρωσουνα που γαμαγες!!! η τον επαιζες και τον εκανες σφεντονα!!! η πηγαινες Φυλης η καλητερη λυση!!!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
---γι αυτο και εφυγα απο την Ελλαδα για να μην γαμαω σαυρες!!!!αν και τωρα η κατασταση εχει καλητερεψει λιγακι.τη δεκαετια του 90 ητανε φρικη.η εβρισκες με πολυ δυσκολια μια σαυρα και χαιρωσουνα που γαμαγες!!! [size=12pt]η τον επαιζες και τον εκανες σφεντονα!!! [/size] η πηγαινες Φυλης η καλητερη λυση!!!
Άντε βρε παιδί μου, πες τα να ξαλαφρώσεις μόνο τα κρατάς τόση ώρα

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
dimitrakis29 δεν εχουν αλλαξει και πολλα απο τοτε απλα τωρα θελουν ακομα περισσοτερα κανα κοτερο,καθε χρονο το καλοκαιρι διακοπες στις κυκλαδες ζητανε πολλα και προσφερουν λιγα,ενταξει λεμε τωρα πες αν και δεν πρεπει για τις  ομορφες αλλα και οι σαυρες δηλαδη δεν μπορουν να καταλαβουν τι αξιζουν.οτι πρεπει αυτες να μας κερνανε και να εχουν αμαξια για τις υπηρεσιες που τους προσφερουμε.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
dimitrakis είναι πολύ καλή ιδέα το να ντύνεσαι καουμπόυς

Εγω όποτε προσπάθησα κάτι ντυμένος ρομπέν των δασών δε μπορώ να πω οτι είχα επιτυχιες

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis29 δεν εχουν αλλαξει και πολλα απο τοτε απλα τωρα θελουν ακομα περισσοτερα κανα κοτερο,καθε χρονο το καλοκαιρι διακοπες στις κυκλαδες ζητανε πολλα και προσφερουν λιγα,ενταξει λεμε τωρα πες αν και δεν πρεπει για τις  ομορφες αλλα και οι σαυρες δηλαδη δεν μπορουν να καταλαβουν τι αξιζουν.οτι πρεπει αυτες να μας κερνανε και να εχουν αμαξια για τις υπηρεσιες που τους προσφερουμε.
---εγω της σαυρες τις αποφευγω γιατι οταν βγεις με μια γυναικα για να τη γαμισεις τα ιδια λεφτα θα χαλασεις ειτε ειναι ωραια ειτε σαυρα.και με την ωραια θα πας σινεμα μετα να φατε και μετα ντισκο για να ερθει μετα σπιτι σου και με τη σαυρα.......

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
dimitrakis είναι πολύ καλή ιδέα το να ντύνεσαι καουμπόυς

Εγω όποτε έχω προσπαθήσει κάτι ντυμένος ρομπέν των δασών δε μπορώ να πω οτι είχα επιτυχιες
---πρεπει να βρεις το στυλ σου.εγω οταν σκαω μυτη στις ντισκο σαν καουμποις οι γκομενες τραιλενονται..

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
φίλε dimitrakis έχεις δίκιο

Πλάκα έκανα πριν - δεν ήθελα να σε προσβάλλω

Καθένας πρέπει να βρει αυτό που του ταιριάζει

Να σε ρωτήσω, σε ποια ντίσκο πηγαίνεις; Στείλε πμ

OP
OP
D

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
φίλε dimitrakis έχεις δίκιο

Πλάκα έκανα πριν - δεν ήθελα να σε προσβάλλω

Καθένας πρέπει να βρει αυτό που του ταιριάζει

Να σε ρωτήσω, σε ποια ντίσκο πηγαίνεις; Στείλε πμ
--μενω στη Ρωσσια στο Sainkt-Peterburg απο το 1992 που πρωροπηγα για να σπουδασω.και εμεινα.και να στισ πω τισ ντισκο δε νομιζω να τισ ξερεις

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Α δεν το ήξερα φιλαράκι ότι είσαι εκεί.

Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω έρθει καθόλου προς τα κει οπότε ναι, δεν ξέρω τις ντίσκο. Ελπίζω κάποια στιγμή να μου δοθεί η ευκαιρία να τις γνωρίσω και να έχω εικόνα.

Α ρε τυχερέ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom