Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Καλημέρα στο φόρουμ. Ανοίγω αυτό το θρεντ , για να εξωτερικεύσω κάποιες σκέψεις που έκανα τις προάλλες. Έβγαινα από το στούντιο της Πιπίνου 118 μετά την κατάθεση στη Ντανιελίτσα μου , και κάθισα και σκέφτηκα ότι ζούμε σιγά σιγά στη χρυσή εποχή του αγοραίου έρωτα . Πλέον στα στούντιο οι λύσεις για να περάσεις καλά είναι πάαααρα πολλές . Τί να πρωτοπείς.... ΛΙΝΤΑ, Ντανιέλα, Ναταλί, Σόνια από Λέλας και Πιπίνου, από τα άλλα στούντιο Κλαούντια, Αλίσα, ΠΑΟΛΑ, Πατρίσια, Σαμάνθα, Κωνσταντίνα, Μικαέλλα, Ζλάτα, Ντάρια, Αλίνα, Λάουρα, Σάσα, Λάνα, Ντιάνα, άλλες λιγότερο , άλλες περισσότερο σε απογειώνουν και τιμάν τα λεφτά τους. Και πόσα άλλα κορίτσια των στούντιο δεν έχω τσεκάρει . Τί να κάνω...ένα πορτοφόλι και ένα πράμα έχω. Πού να τις προλάβω όλες...Σαν να αρχίζει λοιπόν, να καλυτερεύει η κατάσταση για εμάς τους άντρες όσον αφορά τα ερωτικά. Σαν να πληθαίνουν οι επιλογές. Και αυτά τα γράφω εγώ που πήρα ειδικότητα «Στούντιο» όταν τέλειωνα το πορνο-Πανεπιστήμιο . Προφανώς και οι συνάδελφοι που πήραν τις άλλες ειδικότητες cg, ct , μασάζ , μπουρδέλα θα έχουν να αναφέρουν εξίσου καλές επιλογές για καλύτερη και ποιοτικότερη απόλαυση. Ενδεικτικά αναφέρω Αντριάννα , Βίκυ στα «Μπουρδέλα»
Τί λέτε λοιπόν εσείς ? Και κυρίως οι πιο παλιοί ? Μήπως ζούμε τον χρυσό αιώνα του αγοραίου έρωτα ???
Ίσως η εποχή προ Μάκη να ήταν πιο καλή , αλλά και η σημερινή πρέπει να είναι από τις πιο χρυσές
Τί λέτε λοιπόν εσείς ? Και κυρίως οι πιο παλιοί ? Μήπως ζούμε τον χρυσό αιώνα του αγοραίου έρωτα ???
Ίσως η εποχή προ Μάκη να ήταν πιο καλή , αλλά και η σημερινή πρέπει να είναι από τις πιο χρυσές