You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 22.320
- Πόντοι
- 5.006
κλεισε το καπακι..μας πηρε η μποχα....Ήταν μεγάλος γαμιάς! Αξέχαστος σε εχθρούς και φίλους!
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.543
- Πόντοι
- 12.756
Ήταν μεγάλος γαμιάς! Αξέχαστος σε εχθρούς και φίλους!
Σε ξεπατωσε στο πουτσο και σου εμεινε αξεχαστος
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τελικα οι απαντησεις του λακη ή τα ποσοστα της χρυσης αυγης σας πονανε περισσοτερο?
Ο μακαριστός ήταν σαν τον μπούκουρα. Απειλές εκεί που (νόμιζε ότι) τον έπαιρνε, κοκοριλίκια με όπλα και μετά κλάμα με μυξούλες να τρέχουν.
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
οπως στο συστημα που μας μεγαλωσε με ντοκιμαντερ για τον σατανα χιτλερ και τους διαβολους ναζι που ακομη πονανε τους εβραιους που κυβερνανε, στους δημοκρατικους και αριστερους συμφορουμιτες του μπουρδελα.κομ ακομη και μετα τοσους μηνες απο την αποχωρηση του τους ποναει ο λακης33
Συνημμένα
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
εγω θυμαμαι ενα μακρυ καταλογο απο λακογαμημενους που εξαφανιζονταν για καιρο μετα απο ταπες του λακηΟ μακαριστός ήταν σαν τον μπούκουρα. Απειλές εκεί που (νόμιζε ότι) τον έπαιρνε, κοκοριλίκια με όπλα και μετά κλάμα με μυξούλες να τρέχουν.
εγω θυμαμαι ενα μακρυ καταλογο απο λακογαμημενους που εξαφανιζονταν για καιρο μετα απο ταπες του λακη
Για πες. Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο κλάμα και εξαφανίσεις.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
το μόνο πράγμα που γάμησε ποτέ ο λάκης είναι η χούφτα του...
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
τι να πρωτοπω,Για πες. Γιατί εγώ θυμάμαι μόνο κλάμα και εξαφανίσεις.
ξεκινα εσυ με τα κλαψουρισματα του λακη, για ποσταρε κανενα κλαψουρισμα του να δουμε, εγω θυμαμαι να τον προκαλλουν να βγαλει τα οπλα ή τις επιταγες του , να δεχεται τις προκλησειος και να τα αναρτει και μετα απο 2 μερες να ξαναερχονται να μιλησουν σοβαρα αυτοι που προκαλεσαν
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Λακη τι εγινε, επέστρεψες?τι να πρωτοπω,
ξεκινα εσυ με τα κλαψουρισματα του λακη, για ποσταρε κανενα κλαψουρισμα του να δουμε, εγω θυμαμαι να τον προκαλλουν να βγαλει τα οπλα ή τις επιταγες του , να δεχεται τις προκλησειος και να τα αναρτει και μετα απο 2 μερες να ξαναερχονται να μιλησουν σοβαρα αυτοι που προκαλεσαν
τι να πρωτοπω,
Εσύ τώρα είσαι εκπαιδευτικός;
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
να πεταχτηκε ενας ταπερμαν, ειχε αναρτησει κατι βρεττανικα φραγγοδιφραγκα στο ενα δεκατο της αξιας των επιταγων του λακη
bourdeliotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 23
- Like
- 5
- Πόντοι
- 26
νε κε στιν δακτιλωγραφησει ανωρθωγραφωςΕσύ τώρα είσαι εκπαιδευτικός;
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
nick07
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
εγω θυμαμαι ενα μακρυ καταλογο απο λακογαμημενους που εξαφανιζονταν για καιρο μετα απο ταπες του λακη
Οι βιασμένες κωλοτρυπίδες τους θα τσούζουν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!
Ο Λάκης είναι η μοναδική προσωπικότητα στο σάιτ που κατάφερε κάτι τέτοιο. Όλοι οι καυγάδες κάποτε ξεχνιούνται. Η χοντρή του Λάκη ποτέ!
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Ο μακαριστός ήταν σαν τον μπούκουρα. Απειλές εκεί που (νόμιζε ότι) τον έπαιρνε, κοκοριλίκια με όπλα και μετά κλάμα με μυξούλες να τρέχουν.
Δεν είχε τ' αρχίδια, αυτό ξέρω. λαλάκης και μάρθα βούρτση, κλάμα και απειλές.
Παρόμοια θέματα
- Μόνιμο
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 4K
- Εμφανίσεις
- 665K
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 50K