50 αρα τυπεΤο ποιο πιθανό είναι να ναι ελεινίδα.Το δύο δηλαδη
40 ηταν το 2009
50 αρα τυπεΤο ποιο πιθανό είναι να ναι ελεινίδα.Το δύο δηλαδη
Τριτη???Ρε παιδιά 20/1/09 ήταν κυριακή?
Ας μου πει κάποιος
Υγ
Ποιοτικό "κυριακάτικο", όχι σαν κάτι τωρινά...
Τωρα όλοι αυτοί είναι 60αρηδες....Δηλαδή εδώ έχουμε μια σαραντάρα με 2 παιδιά που ο μεν πρώην άνδρας της χτυπιέται και οδύρεται καψούρης κι απ την άλλη καβαντζωσε τον αρκετα μικρότερο νεο άνδρα της ,που έχει και καλή δουλεια όπως γραφει και την δέχεται με τα 2 παιδιά της και πάνε να κάνουν και τρίτο.... Συμπέρασμα: ή μουνάρα είναι η γυναίκα ή ζήτουλες οι άλλοι δύο...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝΤριτη???
ειναι δυνατον????
Φίλε μπες στο νήμα που έφτιαξες ...υπάρχουν πολλά ερωτήματα...από τους νέους μύστες ...θα έχει ενδιαφέρονΧώρισα πριν 3 χρόνια και η (πρώην) γυναίκα μου ξαναπαντρεύτηκε πριν κάτι μήνες. Έχουμε 2 παιδάκια: Ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Τα παιδιά μου συμπαθούν πολύ τον νέο "μπαμπά". Ίσως και πιο πολύ από εμένα.
Ο συγκεκριμένος τύπος είναι πολύ μαλάκας: Golden boy, δουλεύει σε Εταιρία Συμβούλων και έχει μεγαλοπιαστεί. 33 χρονών αυτός και η γυναίκα μου 39 (εγώ 40). Θέλουν να κάνουν νέο παιδί και γρήγορα.
Θέλω να πάω να τον σπάσω στο ξύλο και έχω ένα ηθικό δίλημα:
[size=14pt]Να χρησιμοποιήσω κροσέ ή άπερκατ στις γροθιές;[/size]
Δέχομαι μόνο σοβαρές απαντήσεις.
Ένας πικραμένος.
Εργάζομαι ως τεχνικός συντήρησης στο ΟΑΚΑ (Ολυμπιακό Στάδιο).
Είμαι γιατρός.
Θα τα πω χύμα: Θεωρώ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΛΑΚΑ όποιον δεν πάει να κάνει το εμβόλιο για τον ιό Η1Ν1
ΙΔΙΩΣ με το "άθλημα" που έχουμε ακολουθήσει (μπούρδελινκ).
Για παράδειγμα Καθηγητης που βγάζει 1400 μικτά τον μήνα Χ 14 μήνες + 600 από ιδιαίτερα Χ 9 μήνες =25000 ευρώ τον χρόνο (σας είπα τον μισθό μου).
Εγώ λόγω περιορισμένων καταστάσεων (είμαι φοιτητής) μια φορά τον μήνα πάω και ξεφορτώνω τα φλόκια μου (με την αρμύρα).