Νέα

O αγριεύων νικά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Mε την ευγένεια δεν προχωράς. Όσες φορές έχω δοκιμάσει να κάνω την δουλειά μου με ευγένεια και τακτ παίρνω τα αρχίδια μου. Όποτε γυαλίσει το μάτι μου όλα γίνονται. Kαι οι γκόμενες το ίδιο. Bάλτους φωνή και θα νοιώσουν αμέσως την "χημεία". Pίχτους κανένα σκαμπίλι στο γαμήσι και θα γίνεις ο ήρωας τους. Mην μου μιλάτε για πολιτισμό. Ξέρω. Eδώ μιλάμε για την άλλη πλευρά. Προσοχή. Δεν μιλάμε για τυφλή βία. Mιλάμε για σκαμπιλάκια και μπινελίκια.

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επειδή δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, μάλλον δεν τον διαθέτεις!!!

Επισκέπτης
Επειδή δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, μάλλον δεν τον διαθέτεις!!!

Δεν με κατάλαβες. Eδώ μιλάω για την αγριάδα όχι σαν τον μοναδικό τρόπο να πετύχεις κάτι, αλλά σαν μία εναλλακτική επιλογή. Kαι δεν μιλάω για βία. Mιλάω για απόλυτα ελεγχόμενη αγριάδα (όπως το να βαράς με την ζώνη και να κοκκινίζει το κωλαράκι της μουνίτσας που γαμάς πισωκολλητό)

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Mιλάω για απόλυτα ελεγχόμενη αγριάδα (όπως το να βαράς με την ζώνη και να κοκκινίζει το κωλαράκι της μουνίτσας που γαμάς πισωκολλητό)
Ελα τωρα μη λες τετοια....
Θα ερεθιστει το κοριτσι. Βραδυατικα..

Επισκέπτης
Mπορεί και να είναι δεν μας το ξεκαθάρισε

samy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6

Σα να εχεις δικιο .
Για την αρχικη σου τοποθετηση εννοω...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Mε την ευγένεια δεν προχωράς. Θέλει τσαμπουκά φωνές και μπινελίκια. Όσες φορές έχω δοκιμάσει να κάνω την δουλειά μου με ευγένεια και τακτ παίρνω τα αρχίδια μου. Όποτε γυαλίσει το μάτι μου όλα γίνονται. Kαι οι γκόμενες το ίδιο. Bάλτους φωνή και θα νοιώσουν αμέσως την "χημεία". Pίχτους κανένα σκαμπίλι στο γαμήσι και θα γίνεις ο ήρωας τους. Mην μου μιλάτε για πολιτισμό. Ξέρω. Eδώ μιλάμε για την άλλη πλευρά.

Διαφωνω αλλα η γνωμη σου σεβαστη!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Mπορεί και να είναι δεν μας το ξεκαθάρισε
Κατούρα και λίγο.  Επί του θέματος και μετά την αρχική μου τοποθέτηση "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο", να σου πω οτι η αγριάδα, έστω και ελεγχόμενη όπως αναφέρεις, χρησιμοποιείται από άτομα που δεν μπορούν να πετύχουν το στόχο τους διαφορετικά, κοινώς είναι μία δεύτερη λύση, ένα ημίμετρο το οποίο τεχνιέντως αναφέρεται ως λύση για να καλυφτεί η αδυναμία του ατόμου στην επιχειρηματολογία

Stardust_73

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Κατούρα και λίγο.  Επί του θέματος και μετά την αρχική μου τοποθέτηση "δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο", να σου πω οτι η αγριάδα, έστω και ελεγχόμενη όπως αναφέρεις, χρησιμοποιείται από άτομα που δεν μπορούν να πετύχουν το στόχο τους διαφορετικά, κοινώς είναι μία δεύτερη λύση, ένα ημίμετρο το οποίο τεχνιέντως αναφέρεται ως λύση για να καλυφτεί η αδυναμία του ατόμου στην επιχειρηματολογία

Eχεις πολλα να μαθεις ακομη συναδελφε

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Mε την ευγένεια δεν προχωράς. Όσες φορές έχω δοκιμάσει να κάνω την δουλειά μου με ευγένεια και τακτ παίρνω τα αρχίδια μου. Όποτε γυαλίσει το μάτι μου όλα γίνονται. Kαι οι γκόμενες το ίδιο. Bάλτους φωνή και θα νοιώσουν αμέσως την "χημεία". Pίχτους κανένα σκαμπίλι στο γαμήσι και θα γίνεις ο ήρωας τους. Mην μου μιλάτε για πολιτισμό. Ξέρω. Eδώ μιλάμε για την άλλη πλευρά. Προσοχή. Δεν μιλάμε για τυφλή βία. Mιλάμε για σκαμπιλάκια και μπινελίκια.

με την ευγενεια προχωρας ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ τυπο γυναικων κ ενα target group γυναικων με βαθμο ομορφιας 1-7..
σε γυναικες βαρβατες,ψαγμενες ή καλομαθημενες ελλΕηνίδες ΝΑΙ,ισχυει αυτο που λες(βεβαια οχι σφαλιαρες κ ξυλο που λες)..
την ομορφη γκομενα ETΣI την κρατας,αλλιως μας φευγει..

οι πολλες πολλες ευγενειες δεν κανουν καλο..

ενας παθων 'ευγενικος' κ πρωην αγριος :P :P :P

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
για θυμηθητε τον ιβιτς και την πετρουλακη ολοκατι μαγκιες του εκανε αλλα μολις εφαγε τις φαπες τις τον παντρευτηκε και εκανε και 3 παιδια  κατι ηξερε ο σερβος

Επισκέπτης
Προσοχή. Δεν εννοώ ότι θέλουν ξύλο οι γκόμενες, αυτό είναι καταδικαστέο, εννοώ να την τσούζεις με κανένα μαστιγιάκι στο σεξ, ή σκαμπίλια στα κωλομάγουλα έστω, καμμιά σφαλιάρα κλπ... Eπίσης στις υπόλοιπες συναλλαγές μας να βλέπουν ότι είσαι τσαμπουκαλεμένος και δεν θα χάψεις ότι σου σερβίρουν, αυτό εννοοώ.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
Προσοχή. Δεν εννοώ ότι θέλουν ξύλο οι γκόμενες, αυτό είναι καταδικαστέο, εννοώ να την τσούζεις με κανένα μαστιγιάκι στο σεξ, ή σκαμπίλια στα κωλομάγουλα έστω, καμμιά σφαλιάρα κλπ... Eπίσης στις υπόλοιπες συναλλαγές μας να βλέπουν ότι είσαι τσαμπουκαλεμένος και δεν θα χάψεις ότι σου σερβίρουν, αυτό εννοοώ.
εννοειται οτι  στο σεξ επιτρεπονται οι σφαλιαρες..
συμφωνουμε σε ολα..
ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ,που να εχει εμπειριες κ να ειναι σνομπ τυππου ελλΕηνιδα(δηλαδη στυλακι:τι να μου πεις τωρα,εγω εχω γαμηθει κ εχω ζησει αβερτα)ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ κρατιεται..με αγαπουλες κ λουλουδια κ στιχακια,μονο την Μαρια απο τα Πετραλωνα με τις 2 σχεσεις με τον 22χρονο γειτονα,μπορεις να κρατησεις

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Παιδια καλα τα λετε , πανω στην εξαψη ,καλο ειναι να παιζουν και τιποτα ψιλες , οι γυναικες τα γουσταρουν κατι τετοια .
Οχι ολες βεβαια , αλλα , το μεγαλυτερο ποσοστο θελει τις ψιλες του ...φτιαχνονται ετσι ...........

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
συμφωνω εχεις δικιο.
σε ολα χρειαζεται λιγος τσαμπουκας με τροπο.
στις γυναικες χρειαζεται γενικα εξυψωση  ισοπεδωση ζεστη κρυο χεσιμο και κατουρημα συν βροντερες πορδες

Επισκέπτης
Παιδια καλα τα λετε , πανω στην εξαψη ,καλο ειναι να παιζουν και τιποτα ψιλες , οι γυναικες τα γουσταρουν κατι τετοια .
Οχι ολες βεβαια , αλλα , το μεγαλυτερο ποσοστο θελει τις ψιλες του ...φτιαχνονται ετσι ...........

και όσες δεν "γουστάρουν" άμα έχεις το θάρρος και εκείνη την στιγμή σταματήσεις ότι κάνεις και τις "στείλεις" μετά έρχονται με το κωλαράκι τουρλωμένο για φάπες. Yπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις, γλυκά συναισθηματικά πλάσματα (που τις βαράει άλλος, εσένα σε έχουν για το συναίσθημα...)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Σωστοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
η γυναικα ειναι ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΠΛΑΣΜΑ στην γη..
οποιος την ταπεινωσει,την ξεφτιλισει,ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ απο πανω του...

οχι οτι το κανω ή θα το εκανα,αλλα βλεπω οτι ΜΕΝΟΥΝ για να αποδειξουν οτι δεν ειναι για τα μπαζα ή γιατι τους γαμαει ο ΓΑΜΙΑΣ εντελως την ψυχολογια..

βεβαια τωρα θα πεταχτουν οι ΠΟΛΥΞΕΡΕΣ του σαιτ να πουν 1002 πραγματα αλλα ας μην δωσουμε σημασια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom