Νέα

Ο αγοραίος έρωτας τις δεκαετίες 80/90/00. Να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 77
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Ας φτιάξουμε ένα thread στο οποίο οι παλιότεροι που μπουρδέλιαζαν τις προκρισιακές , προιντερνετικές εποχές θα διηγούνται ιστορίες σε εμάς που είμαστε καινούργιοι στο σπορ.

Μεταδώσετε λοιπόν τις εμπειρίες σας και διηγηθείτε μας τις ιστορίες από τις παλιές καλές χρυσές εποχές της σωματεμπορείας.

Έχω ακούσει κάτι σκόρπια π.χ πως τα μπουρδέλα ήταν περισσότερα και πιο κοντά στις πόλεις η ακόμα και μέσα. ( Τώρα συμβαίνει μόνο στην Αθήνα. ) Στα κωλόμπαρα έπαιζαν πολλά καλά κομμάτια. Η επικοινωνία γίνονται συνήθως από αγγελιες σε εφημερίδες.

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.420
Πόντοι
206
Ας φτιάξουμε ένα thread στο οποίο οι παλιότεροι που μπουρδέλιαζαν τις προκρισιακές , προιντερνετικές εποχές θα διηγούνται ιστορίες σε εμάς που είμαστε καινούργιοι στο σπορ.

Μεταδώσετε λοιπόν τις εμπειρίες σας και διηγηθείτε μας τις ιστορίες από τις παλιές καλές χρυσές εποχές της σωματεμπορείας.

Έχω ακούσει κάτι σκόρπια π.χ πως τα μπουρδέλα ήταν περισσότερα και πιο κοντά στις πόλεις η ακόμα και μέσα. ( Τώρα συμβαίνει μόνο στην Αθήνα. ) Στα κωλόμπαρα έπαιζαν πολλά καλά κομμάτια. Η επικοινωνία γίνονται συνήθως από αγγελιες σε εφημερίδες.
Έχω άποψη για τα 90ς και αρχές 00ς όπου πέρασαν διαστημικές μουνάρες όπου ο κάθε πικραμένος πήδηξε και έχει να λέει. Υπήρχαν μέχρι και πεταλουδίτσες της νύχτας κάποιες υπέροχες που τις πέτυχα και σιχτιρίζω που ως φοιτητής δεν είχα αρκετά λεφτά για να φορτώσω. Επίσης στα κλαμπς και στα μπαρ πολλές κονσομανσιόν που τις φόρτωνε κυρίως το αφεντικό και τα αποφάγια πήγαιναν στο προσωπικό. Ήταν τότε για την Ελλάδα όπως η δεκαετία του 60 στην Αμερική

OP
OP
R

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Έχω άποψη για τα 90ς και αρχές 00ς όπου πέρασαν διαστημικές μουνάρες όπου ο κάθε πικραμένος πήδηξε και έχει να λέει. Υπήρχαν μέχρι και πεταλουδίτσες της νύχτας κάποιες υπέροχες που τις πέτυχα και σιχτιρίζω που ως φοιτητής δεν είχα αρκετά λεφτά για να φορτώσω. Επίσης στα κλαμπς και στα μπαρ πολλές κονσομανσιόν που τις φόρτωνε κυρίως το αφεντικό και τα αποφάγια πήγαιναν στο προσωπικό. Ήταν τότε για την Ελλάδα όπως η δεκαετία του 60 στην Αμερική
Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και μου κάνουν φοβερή εντύπωση. Οι πάντες μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε καλλονές. Είχε γεμίσει η Ελλάδα ντούκια.

Το πόσο πιο συχνά δε ήταν τα μαγαζιά τούτα μόνο και μόνο πως σε κάθε μεγαλούτσικο χωριό κυριολεκτικά υπήρχε κωλόμπαρο η που τα μπουρδέλα ήταν σχετικά κοντά στα κέντρα των πόλεων το μαρτυράει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297

Κρατάω ακόμα κάποιες ιστορικής σημασίας εφημερίδες όπου υπήρχαν ροζ αγγελίες.
Έψαχνε ο άλλος για δουλειά και αμέσως εβρισκε που θα έτρωγε τα πρώτα του μεροκάματα...!

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
2.898
Πόντοι
456
Εγω εχω ακουσει πριν το 90 ηταν τραγικα τα πραγματα κατι φωλες ελλεηνιδες μονο.
Μετα οταν επεσε το τειχος το 89, σκασανε ολες οι πεινασμενες μουναρες.

Εγγρ.
20 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
77
Πόντοι
0
Μετα οταν επεσε το τειχος το 89, σκασανε ολες οι πεινασμενες μουναρες
Αρχοντικά χρόνια… χαρακτηριστικό της εποχής είναι και τα πολλά διαζύγια. Η εποχή οπου ο ΕΛΛΗΝ της μεσαίας τάξης παρατούσε την αξύριστη/χοντρή γυναίκα Ελληνίδα του και στρεφόταν στο νέο και καυλιάρικο πιπίνη του ανατολικού μπλοκ

OP
OP
R

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.114
Πόντοι
456
Κρατάω ακόμα κάποιες ιστορικής σημασίας εφημερίδες όπου υπήρχαν ροζ αγγελίες.
Έψαχνε ο άλλος για δουλειά και αμέσως εβρισκε που θα έτρωγε τα πρώτα του μεροκάματα...!
Ανέβασε καμιά φωτό από τα ιστορικά ντοκουμέτα τούτα.

Το καταλαβαίνεις και βλέποντας παλιές ελληνικές ταινίες στα σημεία που δείχνουν πόρνες πως ήταν πριν το 90.
Αρχοντικά χρόνια… χαρακτηριστικό της εποχής είναι και τα πολλά διαζύγια. Η εποχή οπου ο ΕΛΛΗΝ της μεσαίας τάξης παρατούσε την αξύριστη/χοντρή γυναίκα Ελληνίδα του και στρεφόταν στο νέο και καυλιάρικο πιπίνη του ανατολικού μπλοκ

Πόσοι ξεμυαλίστηκαν από Ρωσίδες. Μερικοί άτυχοι δε δηλητηριάστηκαν κιόλας μόλις οι σύζυγοι εξασφάλισαν τη κληρονομιά. Γνωρίζω προσωπικά τέτοια παραδείγματα.

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656

τυπε η μονη διαφορα που ειχαν οι σαυρες ελλεϊνιδες που ειχε στα μπουρδελακια απο τις σαυρες ελλεϊνιδες που ειχε ο καθε χυστης στο σπιτι του,ειναι οτι τουλαχιστον τις πρωτες τις γκαμουσε :confused::confused::confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Ανέβασε καμιά φωτό από τα ιστορικά ντοκουμέτα τούτα.

Το καταλαβαίνεις και βλέποντας παλιές ελληνικές ταινίες στα σημεία που δείχνουν πόρνες πως ήταν πριν το 90.

Πόσοι ξεμυαλίστηκαν από Ρωσίδες. Μερικοί άτυχοι δε δηλητηριάστηκαν κιόλας μόλις οι σύζυγοι εξασφάλισαν τη κληρονομιά. Γνωρίζω προσωπικά τέτοια παραδείγματα.
Θα το παλαιψω,εν καιρώ για τα ντοκουμέντα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Χαχα πρέπει να είχε πολύ σαβουρα τότε από ελλεινιδες..κάτι ταινίες της εποχής που βλεπω οι ελλεινιδες είναι σαν τραβελια..μετά ηρθανε μετανάστριες από Αλβανία και Βαλκάνια και έχει φτιάξει κάπως το πράγμα ..
Σιγά τις ωραίες ρε...
Ρωσία και Ουκρανία μας έσωσαν και κατά δεύτερο λόγο οι χώρες της Βαλτικής.
Ποια Αλβανία;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Αυτό ακριβώς!!!:smitten::smiling-face-with-heart-eyes::kneel:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Ποιες Βαλτικής?εννοείς Εσθονία?στην Αθήνα όλες οι ξένες αλβανίδες είναι..με αυτές εφτιαξε καπώς στο πραμα..και με τις μικρές αλβανίδες γεννημένες εδώ
Κόψε αυτά που καπνίζεις...στηρίζεις την οικονομία σου και το σέβομαι αυτό αλλά σε χαλάνε...
Ρωσία ,Ουκρανία στα κορίτσια μας...ΠΟΙΑ ΑΛΒΑΝΙΑ;
Φυσικά υπάρχουν καλές περιπτώσεις από εκεί.
Όμως είναι γενικά πολύ πίσω στα πάντα...η Ρουμανία προηγείται μακράν σε επίπεδο Βαλκανικής .

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.736
Πόντοι
2.306
πριν το 90 είχα γνωρίσει την Σαμάνθα και μου είχε πει.... και εσύ εδώ; το μονο που δεν περιμενα απο σενα...... το βράδυ στο κλαμπ.....

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.399
Πόντοι
6.236
Χαχα πρέπει να είχε πολύ σαβουρα τότε από ελλεινιδες..κάτι ταινίες της εποχής που βλεπω οι ελλεινιδες είναι σαν τραβελια..μετά ηρθανε μετανάστριες από Αλβανία και Βαλκάνια και έχει φτιάξει κάπως το πράγμα ..
Τι πίνεις, ρε τύπε;;
ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.392
Πόντοι
14.936
Τι πίνεις, ρε τύπε;;
ΕΛΕΟΟΟΟΟΣΣΣΣ
Δίνει πάντως πονο άκοπα το αλάνι..:2funny:
Συμπλέγματα πολλά δυστυχώς στην πλάτη του και
δεν ξεφορτώνονται έτσι απλα αυτά....
Κριμα πάντως...
Μην σε βρει ποτέ τέτοιο πράγμα παντως...
Κανέναν και ποτέ..
Βάσανο πραγματικο...:hi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.677
Πόντοι
3.656

Σιγά τις ωραίες ρε...
Ρωσία και Ουκρανία μας έσωσαν και κατά δεύτερο λόγο οι χώρες της Βαλτικής.
Ποια Αλβανία;

οχι τυποι ηταν ωραια μουνετα.αλλα ηταν σπασαρχιδες οπως ολες οι ελλεϊνιδες :confused::confused::confused:
στο προγραμμα η τσα2 επρεπε να ανακοινωνει και την μιρλα και μη το ενα μη το αλλο :headbang::headbang::headbang:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Δίνει πάντως πονο άκοπα το αλάνι..:2funny:
Συμπλέγματα πολλά δυστυχώς στην πλάτη του και
δεν ξεφορτώνονται έτσι απλα αυτά....
Κριμα πάντως...
Μην σε βρει ποτέ τέτοιο πράγμα παντως...
Κανέναν και ποτέ..
Βάσανο πραγματικο...:hi:
Αυτός νομίζει ότι ο κάθε μπάφος από τα μέρη του είναι πυρηνικός πύραυλος και η κάθε μπαζολα από τα μέρη του είναι υποψήφια Μις Κόσμος.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

..είπανε εθνική υπερηφάνεια αλλά έλεος λίγο...!!!

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.116
Πόντοι
1.651
Υπήρχε άφθονο πανέμορφο "πέλαγος" από μοντέλα (για μας) από πρώην ΕΣΣΔ

Όσοι προλάβαμε πέρναμε με 2.000δρχ κάτι θεές που ούτε καν άγγιζαν τα δικά μας πακέτα εδώ.
Μιλάμε για θεές, δεν ήξεραν πού να τις πρωτοβάλουν, σπίτια; μασατζίδικα , μιλάμε για τρέλλα.
Το καλό τότε ήταν πως όσοι ήμασταν αγαπούληδες και δείχναμε τρυφερότητα στοργή και προδέρμ πηδουσαμε ακα!

Σαν τρελλοί όμως !

Ακόμη θυμάμαι τον ερωτά μου στο Φυλής (είσοδος στο υπόγειο, κλειστό τώρα) και Ιουλιανού που πήγα στην δεύτερη μέρα δουλειάς.

Απίστευτα όμορφη.

Επέστρεψα την επόμενη μέρα δεν την βρήκα.

Ρώτησα την τσατσά δεν μιλούσε.
Έβαλα άτομο που είχα από μέσα να την βρουν, αλλά η απάντηση ήταν πως ήταν προς απέλαση μαζί με άλλες γιατί δεν τα βρήκαν στην μοιρασιά οι επίσημοι με τους ανεπίσημους.

Ποτέ δεν έμαθα όνομα η κάτι άλλο.

Ένα θα πω. Όταν μπήκα στο δωμάτιο ζοριστηκα διότι προφανώς ήταν θύμα όπως όλες τότε. Με αυτήν ζοριστηκα πολύ όμως σε σημείο να μην κάνω τίποτε και γι'αυτό επέστρεψα την άλλη μέρα.

Ιστορίες μετά.αρκετές, αλλά καμμία σαν της Ναταλίας !

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Και εγώ τα έχω ακούσει αυτά και μου κάνουν φοβερή εντύπωση. Οι πάντες μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε καλλονές. Είχε γεμίσει η Ελλάδα ντούκια.

Το πόσο πιο συχνά δε ήταν τα μαγαζιά τούτα μόνο και μόνο πως σε κάθε μεγαλούτσικο χωριό κυριολεκτικά υπήρχε κωλόμπαρο η που τα μπουρδέλα ήταν σχετικά κοντά στα κέντρα των πόλεων το μαρτυράει.
Iσχυει..
Τότε το κωλομπαρο ήταν ότι και τα παγκάκια σημερα...δηλαδή στέκι της πιτσιρικαριας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom