Νέα

Ο αγοραίος έρωτας στα Χανιά

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Kritikos1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά επειδή έχω να πάω καιρό από στενό. Πόσο πάει πλέον η ταρίφα; Και τι παίζει σε υπηρεσίες; Πχ έχει ντους; Παίζει τίποτα καλό εξτρα;

NickBig1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Like
26
Πόντοι
0
Εδώ τι παίζει;

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288

NickBig1

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2013
Like
26
Πόντοι
0

Αυτό; Την προηγούμενη δεν την βρήκα.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288
Αυτό; Την προηγούμενη δεν την βρήκα.

OP
OP
Ettore

Ettore

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2017
Like
47.288
Πάροδος Μίνωος σήμερα Δευτέρα.

2 - Μαρίνα
3 - Ιζαμπέλα
4 - Τάνια
9 - Τζάσμιν
11- Βικτώρια
14 - Μπέλλα
14 όροφος - Χριστίνα
15 - Βανέσσα
17 - Σοφάκι

Sicifre

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
284
Πόντοι
280

Ότι κοροϊδεύεις τα λούζεσαι. Πήγα στην κυρία εδώ μετά από πολύ σκέψη για το βαλάντιο. Κανόνισα για 1 ώρα. Πολύ όμορφη λατίνα για τα γούστα μου, φοβερό φυσικό στήθος. Γενικά έχει ωραίο σώμα. Από κει και πέρα το χάος. Πίπα με προφυλακτικό, άτεχνη και βαριεστημένη. Φιλιά ούτε για αστείο. Σεξ ξάπλωσε σαν αστερίας και περίμενε (ναι, ούτε την καπότα δε μου βάλε). Από επικοινωνία μην περιμένετε, αν ξέρετε (ισπανικά νομίζω) καλώς. Προσωπικά την θεωρώ κακή επιλογή.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.615
Πόντοι
2.480

Ότι κοροϊδεύεις τα λούζεσαι. Πήγα στην κυρία εδώ μετά από πολύ σκέψη για το βαλάντιο. Κανόνισα για 1 ώρα. Πολύ όμορφη λατίνα για τα γούστα μου, φοβερό φυσικό στήθος. Γενικά έχει ωραίο σώμα. Από κει και πέρα το χάος. Πίπα με προφυλακτικό, άτεχνη και βαριεστημένη. Φιλιά ούτε για αστείο. Σεξ ξάπλωσε σαν αστερίας και περίμενε (ναι, ούτε την καπότα δε μου βάλε). Από επικοινωνία μην περιμένετε, αν ξέρετε (ισπανικά νομίζω) καλώς. Προσωπικά την θεωρώ κακή επιλογή.
Αυτά είναι τα εκνευριστικά. Πληρώνεις αρκετά χρήματα κ παίρνεις υπηρεσίες τύπου Μίνωος. ¨Οτι χειρότερο.

jerrone

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2016
Κριτικές
9
Like
1.359
Πόντοι
486
Μέσα στο χειμώνα υπολογίζω.. πολύ πιθανόν το airbnb να βρίσκεται στο Ενετικό Λιμάνι..
Πρόσεξε το RBNB να έχει κοντά πάρκινγκ. Μη πας στο παλιό λιμάνι και χρειαστεί ο παντρεμένος να περπατά μισή ώρα και να συναντήσει τα μισά Χανιά. Να έχει διακριτική είσοδο. Νέα χώρα - (Άγιο Κωνσταντίνο) νομίζω είναι το καλύτερο. Νομίζω!

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
80
Like
1.615
Πόντοι
2.480
Πρόσεξε το RBNB να έχει κοντά πάρκινγκ. Μη πας στο παλιό λιμάνι και χρειαστεί ο παντρεμένος να περπατά μισή ώρα και να συναντήσει τα μισά Χανιά. Να έχει διακριτική είσοδο. Νέα χώρα - (Άγιο Κωνσταντίνο) νομίζω είναι το καλύτερο. Νομίζω!
Πολύ σωστές παρατηρ'ησεις,. Εκδιδόμενη έκλεισε rbnb με είσοδο σ ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης. Φυσικά πήγαν ελάχιστοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom