orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Τα ερωτικα σκανδαλα ενος ακολαστου δεσποτη συγκλονιζουν την κοινωνια μας!
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
![Ευλόγησον :priest: :priest:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/priest.gif)
Ακριβώς!!!Αυτός τουλάχιστον απλά παντρεμένες πηδούσε, όχι παιδάκια... Και η συμφωνία ήταν σχεδόν πάντα "αν μου κάτσεις θα διορίσω τον άντρα σου"...
δεν εχει ενα παιδακι με ειδικες αναγκες ο κολλατος τυπε?Μου έκανε εντύπωση η Κολλατος προ μηνος που τον πετυχα στο μετρο στο Μοναστηράκι
με δύο μικρους γιους ( μπαμπά- μπαμπά -- θέλανε .... γλυκά) -- απο υστερο γάμο προφανώς,
πολυ απλος / με ελβιέλες / με σακουλα απο φτηνο σουπερ μαρκετ
φαινόταν πολυ στοργικος πατέρας--
δεν εχει ενα παιδακι με ειδικες αναγκες ο κολλατος τυπε?
δεν εχει ενα παιδακι με ειδικες αναγκες ο κολλατος τυπε?
και μην ξεχνατε
ο κολλατος μπορει να χτυπησει και την δικια σας πορτα
τυπε γιατι τοσο μισος με τον τον κολλατο?ψυχακιας,εγωμανης,τρακαδοδορος,ναρκισιστιστης...σαν την σταματη ενα πραγμα.
Στο μονο που αξιζε να ειναι σκηνοθετης-πρωταγωνιστης ειναι στα παρατραγουδα
οχι και μισος ρε συ την αληθεια λεω παντελως αδιαφορος μου ειναι...η μετριοτητες που μεσουρανησαν στην ελλαδα τοσα χρονια.Τον γνωρισα και εβγαλα αυτα τα συμπερασματα.ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ τρακαδοροςτυπε γιατι τοσο μισος με τον τον κολλατο?
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ!!!Θα σας εξομολογηθω κατι :
ο Αγιος Πρεβεζης (Στυλιανος) ειναι ο παπας που με βαθτισε.
ΑΛΗΘΕΙΑ !!!!
Λες γι' αυτο να βγηκα ετσι μπουρδελιαρης ??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()