Νέα

ο Αφγανος στην Κερκυρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.110
Πόντοι
6.515
Τη στιγμη που ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος απο την παρ' ολιγο δολοφονια μιας νεας κοπελλας, τη στιγμη που η Μυρτω της Παρου δινει ανισο αγωνα, οι εγκεφαλοι της συγκυβερνησης (αφου ελυσαν ολα τα αλλα θεματα) θα ασχοληθουν με τον ρατσισμο κατα των ξενων.
Ποιος θα ασχοληθει με το ρατσισμο των ξενων κατα των ελληνων?  :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Τη στιγμη που ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος απο την παρ' ολιγο δολοφονια μιας νεας κοπελλας, τη στιγμη που η Μυρτω της Παρου δινει ανισο αγωνα, οι εγκεφαλοι της συγκυβερνησης (αφου ελυσαν ολα τα αλλα θεματα) θα ασχοληθουν με τον ρατσισμο κατα των ξενων.

δεν υπάρχουν ρε Ελληνες... το είπε και ο Λιθοξόου  :grin:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.556
Πόντοι
34.538
Τι ψαχνεις ρε φιλε.οι αλητες εντολες εκτελουν.
Καμμια επαφη με το κοσμο και τη κοινωνια.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.323
Πόντοι
5.006
και την ιδια μερα πιαστηκε ενας ελληνας που ασελγουσε σε παιδακια εδω και 20 χρονια....
ΕΞΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Nα με συγχωρεις φιλε μου,αλλα κα εμεις  δεν ειμαστε καλυτεροι.
καθε μερα γινονται τετοια απο και ελληνες.Απλα οι ξενοι πουλανε πιο πολυ.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Παρεπιπτόντως παίζεται στον Άλφα αντι-ρατσιστική ταινία με τον τίτλο "Συγκάλυψη".
Για τους ντόπιους, στην περίπτωση εμάς, ποιος θα ασχοληθεί; Όποιος ασχοληθεί θα χαρακτηρίζεται ναζί. Τόσο απλό, άμα προσέξουμε τι γίνεται σε άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. τα ίδια γίνονται με τα αντι-ρατσιστικά. Για όλα αυτά φταίνε οι αριστεροί, οι οποίοι πάντοτε νικάνε την συζήτηση με συναισθηματικά φορτισμένο σχόλιο, π.χ. είμαι κατά του αντι-ρατσιστικού, είσαι μαζί με τον χίτλερ, και οι ομοϊδεάτες σου κάνανε το ολοκαύτωμα(σσ. σε κάποιες χώρες της Ευρώπης είναι αδίκημα να το αρνηθείς), είσαι κατά της έκτρωσης; και τι θα γίνει άμα το παιδί είναι αποτέλεσμα βιασμού από τον πατέρα, κοκ. είναι η ίδια πάντα λογική σε απαντήσεις. Άμα πας τώρα κατά της αριστεράς έχουμε τότε το φαινόμενο της παιδαριόδους αποφυγής, και στροφής, τα ρίχνουν σε διαστρεβλώσεις. πχ ο Στάλιν αιματοκύλησε την ΕΣΣΔ, ναι αλλά αυτό ήτανε δογματικός κομμουνιστής καμία σχέση με τη σημερινή αριστερά κοκ. Θα μου πείτε πως γίνετε να γίνουν παρόμοιες ρήσεις, πιστευτές; απλό, ακούσατε άλλη άποψη να ολοκληρωθεί πριν αυτήν να δεχθεί επίθεση άμα απλά αυτή υπήρχε;

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Έτσι όπως πάνε τα πράματα όμως μόνο τα εγκλήματα Ελλήνων θα επιτρέπεται να δείχνονται στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο, την εφημερίδα γιατί το να δείξεις ξένους θα είναι ρατσιστικό.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παρεπιπτόντως παίζεται στον Άλφα αντι-ρατσιστική ταινία με τον τίτλο "Συγκάλυψη".
Για τους ντόπιους, στην περίπτωση εμάς, ποιος θα ασχοληθεί; Όποιος ασχοληθεί θα χαρακτηρίζεται ναζί. Τόσο απλό, άμα προσέξουμε τι γίνεται σε άλλα κράτη-μέλη της Ε.Ε. τα ίδια γίνονται με τα αντι-ρατσιστικά. Για όλα αυτά φταίνε οι αριστεροί, οι οποίοι πάντοτε νικάνε την συζήτηση με συναισθηματικά φορτισμένο σχόλιο, π.χ. είμαι κατά του αντι-ρατσιστικού, είσαι μαζί με τον χίτλερ, και οι ομοϊδεάτες σου κάνανε το ολοκαύτωμα(σσ. σε κάποιες χώρες της Ευρώπης είναι αδίκημα να το αρνηθείς), είσαι κατά της έκτρωσης; και τι θα γίνει άμα το παιδί είναι αποτέλεσμα βιασμού από τον πατέρα, κοκ. είναι η ίδια πάντα λογική σε απαντήσεις. Άμα πας τώρα κατά της αριστεράς έχουμε τότε το φαινόμενο της παιδαριόδους αποφυγής, και στροφής, τα ρίχνουν σε διαστρεβλώσεις. πχ ο Στάλιν αιματοκύλησε την ΕΣΣΔ, ναι αλλά αυτό ήτανε δογματικός κομμουνιστής καμία σχέση με τη σημερινή αριστερά κοκ. Θα μου πείτε πως γίνετε να γίνουν παρόμοιες ρήσεις, πιστευτές; απλό, ακούσατε άλλη άποψη να ολοκληρωθεί πριν αυτήν να δεχθεί επίθεση άμα απλά αυτή υπήρχε;
Φιλε μου ενα παιδι δεν το σκοτωνεις,απο οτι και να προερχεται.Μιλαμε για μια ζωη που δεν φταιει σε τιποτα,αν ο αλλος ηταν βιαστης.
Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.

ATENISTAS

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Like
0
Πόντοι
16
αυτό που λες δεν ισχύει και αποδεικνύεται και από το ποσοστό αλλοδαπών στις φυλακές για εγκληματικές ενέργειες ...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χρυση αυγη να ξεβρωμισει ο τοπος

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Nα με συγχωρεις φιλε μου,αλλα κα εμεις  δεν ειμαστε καλυτεροι.

Ο αλλος στη Νεα Μακρη, ο τσομπανος στην Θεσπρωτια κλπ. Ωστοσο αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Δε μας φτανουν οι δικοι μας πρεπει να κανουμε και εισαγωγη λοιπον? Η επειδη κανουν και ελληνες δικαιολογουνται να κανουν και αλλοδαποι? Δικαιωμα στο εγκλημα για ολους :grin:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Φιλε μου ενα παιδι δεν το σκοτωνεις,απο οτι και να προερχεται.Μιλαμε για μια ζωη που δεν φταιει σε τιποτα,αν ο αλλος ηταν βιαστης.
Στα υπολοιπα συμφωνω μαζι σου.
Η αναφορά μου στο παιδί ήτανε απλά τυχαία γιατί έχω ακούσει αυτό ακρίβως, έτσι διατυπομένο, ως επιχείρημα υπέρ της έκτρωσης που δεν πάει μόνο για αυτήν την περίπτωση ο τύπος ήθελε να το περάσει γενικά. Για εμένα η έκτρωση θα έπρεπε να επιτρέπεται μόνο για περίπτωση βιασμού, αρρώστειας του παιδιού ή κίνδύνου της μητέρας, με την ιδέα γενικά διαφωνώ, απλώς σε αυτές τις περιπτώσεις μπορώ να βρω ένα άλλοθι.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ο αλλος στη Νεα Μακρη, ο τσομπανος στην Θεσπρωτια κλπ. Ωστοσο αλλο το ενα και αλλο το αλλο. Δε μας φτανουν οι δικοι μας πρεπει να κανουμε και εισαγωγη λοιπον? Η επειδη κανουν και ελληνες δικαιολογουνται να κανουν και αλλοδαποι? Δικαιωμα στο εγκλημα για ολους :grin:

+10000

αντί να κοιτάξουμε να μαζέψουμε τα δικά μας σκατά κάνουμε και εισαγωγή...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αμα δεν ηταν τα μπουρδελα του δεκαρικου θα ειχαν γινει ενα καρο βιασμοι :S

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.833
Πόντοι
37.127
μην συγκρίνετε τα ασύγκριτα...υπάρχουν τεράστιες πολιτιστικές και πολιτισμικές διαφορές ανάμεσα σε Ελληνες και Αφγανούς , Μπαγκλαντεσιανούς, Νίγηρες, Σομαλούς, Αλγερινούς κλπ...

Σε χώρες όπως αυτές που προανέφερα όπου οι εικόνες ανέχειας και ανθρώπινων πτωμάτων στο δρόμο είναι καθημερινότητα κατά την διάρκεια της ζωής ενός παιδιού, ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή είναι έννοια ισότιμη με την ζωή στον Αρη...

Ούτε Εθνικιστή θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή , αλλά το να σέβομαι το κάθε κατακάθι ενώ εκείνο δεν με σέβεται δεν θα το δεχτώ για κανένα λόγο...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
μην συγκρίνετε τα ασύγκριτα...υπάρχουν τεράστιες πολιτιστικές και πολιτισμικές διαφορές ανάμεσα σε Ελληνες και Αφγανούς , Μπαγκλαντεσιανούς, Νίγηρες, Σομαλούς, Αλγερινούς κλπ...

Σε χώρες όπως αυτές που προανέφερα όπου οι εικόνες ανέχειας και ανθρώπινων πτωμάτων στο δρόμο είναι καθημερινότητα κατά την διάρκεια της ζωής ενός παιδιού, ο σεβασμός στην ανθρώπινη ζωή είναι έννοια ισότιμη με την ζωή στον Αρη...

Ούτε Εθνικιστή θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή , αλλά το να σέβομαι το κάθε κατακάθι ενώ εκείνο δεν με σέβεται δεν θα το δεχτώ για κανένα λόγο...

+1000000000000

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Πολυ σωστο,και λυπαμαι που καποιοι δεν το καταλαβαινουν.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
περσυ στην παρο ,πριν λιγο καιρο στην αθηνα τωρα κερκυρα......καθιστε και τσακωθητε μαλακες τι εθνικοτητα ειναι ο δραστης

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Δώστε τον στην οικογένεια..

θα κάνει ραμαζάνι προώρα...το..17χρόνο.............................................

εάν δεν θέλετε δώστε τον στην σχολή ιατρικής ώστε να εξασκηθούν οι νέοι έλληνες ιατροί εγχειρήσεις εγκεφάλου δίχως ολική νάρκωση..

δέν ανεχόμαστε να το ταίζουμε στις φυλακές το σκουπίδι..

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δώστε τον στην οικογένεια..

θα κάνει ραμαζάνι προώρα...το..17χρόνο.............................................

εάν δεν θέλετε δώστε τον στην σχολή ιατρικής ώστε να εξασκηθούν οι νέοι έλληνες ιατροί εγχειρήσεις εγκεφάλου δίχως ολική νάρκωση..

δέν ανεχόμαστε να το ταίζουμε στις φυλακές το σκουπίδι..

οι εγχειρήσεις στο εγκέφαλο έτσι και αλλιώς γίνονται οι περισσότερες χωρίς ολική νάρκωση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom