Νέα

ʼντζυ από Μousses και Ανίτα... παλιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pap05032966
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μαγκες δυο ερωτησεις...

Πρωτον..αμα θυμάστε μία αννίτα ή άννα με τον πιο θεικο κωλο εβερ...απο το παλιο Baby Ο. αν τη θυμάστε...ξέρει κανεις που δουλέβει πια?

Επισης...Αντζυ απο μουσσες...ξανθιά, θεά λιθουανέζα...πανεμορφο προσωπο...ξερει κανεις αν δουλέβει πια εκει? και αν οχι τοτε που?

ευχαριστω προκαταβολικα...

Επισκέπτης
μαγκες δυο ερωτησεις...
Πρωτον..αμα θυμάστε μία αννίτα ή άννα με τον πιο θεικο κωλο εβερ...απο το παλιο Baby Ο. αν τη θυμάστε...ξέρει κανεις που δουλέβει πια?
Επισης...Αντζυ απο μουσσες...ξανθιά, θεά λιθουανέζα...πανεμορφο προσωπο...ξερει κανεις αν δουλέβει πια εκει? και αν οχι τοτε που?
ευχαριστω προκαταβολικα...
1.για βοηθησε λιγακι με την Αννα...κανε μια περιγραφη εξτρα...

2.Ειναι ακομη στο Μουσσες...η Αντζυ...

OP
OP
P

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
για την αννιτα..τι αλλο να πω....ψυλή, αρκετα γλυκο προσωπο, απιστευτο θεικο κώλο, μικρο στηθος, εκανε πολυ παρεα με Επιστήμη...ήταν και λιγο βιτσιοζα αποσο θυμαμαι...παλια βαβυ ο, εποχη 2002-2003..αυτα...
οποιος μπορει να βοηθησει...τον ευχαριστω.

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Ρε...μια ʼντζυ από Baby O' που έχω ακούσει είναι άλλη?

Επισκέπτης
για την αννιτα..τι αλλο να πω....ψυλή, αρκετα γλυκο προσωπο, απιστευτο θεικο κώλο, μικρο στηθος, εκανε πολυ παρεα με Επιστήμη...ήταν και λιγο βιτσιοζα αποσο θυμαμαι...παλια βαβυ ο, εποχη 2002-2003..αυτα...
οποιος μπορει να βοηθησει...τον ευχαριστω.

Ηταν λιντο ενα φεγγαρι αν δν κανω λαθος...Τωρα ομως...αν δν ειναι εκει (που δν πολυ-παω)...δν μου ερχεται που μπορει να την εχω πετυχει..(αν)...

OP
OP
P

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κριμα ρε γαμωτο....που στο διαολο μπορει να εχει παει...κανεις δεν φενεται να ξερει..οποτε μαλλον εχει πάρει πουλο απο ελλαδα η απλα σταματησε το στριπ....κριμα..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Hello καλώς ήρθες, ελπίζω να μην είσαι και παιδί μιας Πατρινιάς :cheesy:

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Πως και μέσα τέτοια ώρα leonoro; Αν σταματήσεις να πηγαίνεις και εσύ στα στριπ τι θα γίνει; Ο vasos το έχει γυρίσει σε στούντιο, μασαζ και εσχάτως εκδράμει και στο Μεταξουργείο, ο peloponisios συνεχίζει την αποθεραπεία, μόνο ο νεόκοπος στο άθλημα Savalas θα μας ενημερώνει; ʼσε που με αυτή που έμπλεξε δε τον βλέπω να αντέχει για καιρό το νέο hobby.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
:2funny: Έτυχε και έτσι και αλλιώς Παρασκευοσάββατο σπανίως πηγαίνω. Ο Σαββάλας άσχημα ξεκίνησε. Τις είχα γνωρίσει στο Pallas. Μεγάλο παραμύθι μιλάμε

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μιας και εγώ κάνω μια μικρής διάρκειας αποθεραπεία και δε βλέπω κανενα νεο για τις " my own personal strippers" (ό όρος είναι εμπνευσμένος απο το Personal Jesus...ξέρεις Reach out and touch faith) έχεις να διηγηθείς κάτι σχετικά με 1.Αλίκη από Lido 2.Ιζαμπέλα από Lido 3. Σόνια από Lolita 4.Victoria από Mousses; ʼσχετο, η μαύρη με τα σχεδόν πράσινα μάτια που παλιά ήταν στο Aphrodite Palace είναι ακόμα στο B.G.;

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Θύμισε μου Σόνια από Lolita, ξανθιά, γυναίκα με όλα της 25, αλλά φαίνεται μεγαλύτερη, νομίζω Ρωσσίδα; Ή το κοκκινομάλλικο;

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Θύμισε μου Σόνια από Lolita, ξανθιά, γυναίκα με όλα της 25, αλλά φαίνεται μεγαλύτερη, νομίζω Ρωσσίδα;
Ξανθιά ειναι αλλά από Πολωνία, Βαρσοβία, ηλικία 25-26. Δεν έχει πολύ καιρό ούτε στο επάγγελμα, ούτε στην Αθήνα. Είχε την προηγούμενη εβδομάδα δυσάρεστο περιστατικό με κάποιους πελάτες που την περίμεναν εκτός μαγαζιού, αλλά τέλος καλό όλα καλά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Καραγκιοζαραίοι.
Keep them your own Jesus  :cheesy:
Good night

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μόνοι μας μείναμε οπότε καληνύχτα. Έκανα το χρέος μου ποστάρισα για μην απενεργοποιηθεί το σκουριασμένο μου προφίλ. Και για να θυμηθούμε το αρχικό μας στίγμα, μιας και περί στριπερ και θεών η κουβέντα

Τα λόγια σας συνήθεια της ακοής
βουίζουν μέσα στα ξάρτια και περνάνε
μήπως πιστεύω πια στην ύπαρξή σας
μοιραίοι σύντροφοι, ανυπόστατοι ίσκιοι.

Έχασε πια το χρώμα αυτός ο κόσμος
καθώς τα φύκια στ' ακρογιάλι του άλλου χρόνου
γκρίζα ξερά και στο έλεος του ανέμου

Ένα μεγάλο πέλαγο δυό μάτια
ευκίνητα και ακίνητα σαν τον αγέρα
και τα πανιά μου όσο κρατήσουν, κι ο θεός μου.

Ελπίζω ο ποιητής να ανεχτεί τη χρήση μονοτονικού.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Η εν λόγω Σόνια είναι πολύ verbal. Καλό πριβέ. Όντως δείχνει μεγαλύτερη.

OP
OP
P

pap05032966

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τελικά ρε παιδιά ξέρει κανείς που δουλέυει αυτη η Αννίτα??? :headbang: