Gourounas , Τo Samya ειναι οτι πιο σίγουρο για Duselforf . Το pasha οπως και το eros center , που ειναι ακριβώς απέναντι ειναι απλά για οφθαλμολουτρο. Η δε κατάσταση οπως ακριβώς την περιέγραψες .
Η πηγη πληροφόρησης που χρησιμοποιης δεν ειναι η καλλίτερη ο μαλάκας που εχει το over21 , απλα κοπιάρει τα post απο άλλα forum . εχει τουλάχιστον 4 δικά μου, τροποποιημένα μάλιστα , που δεν τα εστειλα ποτε.
Θα σου έλεγα επίσης για το pegasus αλλα έχει άλλαξει χέρια και δεν ξέρω τι παιζει τωρα .
α αμα ξέρεις γερμανικά πες μου να σου προτείνω ενα άλλο , λίγο πιο μακρυα αλλα είναι η μητέρα ολων των FKK clubs ...
ψάξε επίσης στο
εχει πολυ πράμα , μασατζιδικα , μικρά μπουρδελακια , μεγάλα μπουρδελάκια , βιζιτουλες , τραβελάκια , ασιάτισες , μαυρες , S&M ολα τα καλα με τηλεφωνα φωτογραφίες , υπηρεσίες , ωρες εργασίας κλπ
Ταπεινή αποψη , αν δεν εχεις δυνατότητα ή χρόνο για μετακινήσεις μείνε στο samya .
Αν εισαι εκει στις 31/10/06 μην το χάσεις εχει party !!!!!
Οταν λέμε για party σε FKK club ειναι κατι που κάθε μπουρδελιάρης που σεβεταια τον εαυτό του πρέπει να ζησει μια φορά στη ζωή του