«Ντοπαρισμένος Έλληνας διεθνής ποδοσφαιριστής»
Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή που μετείχε στην αποστολή της Εθνικής στην Τιφλίδα.
www.gazzetta.gr
Λες? Πλακα θα εχει να παρει τελικα τα αρχιδια μου ο Κομποτης που βρηκε κοτσο να πιασει απο το φαλακρο κεφαλι του ΑλαφουζουΑ ρε Βουλγαρακη, τι του έχεις κάνει του παιδιού
Και εγώ για αυτούς είχα ακούσει ότι είχαν περάσει από τέστ. Για τον Ιωαννίδη βγήκε είδηση ότι είναι αρνητικός, οπότε κάποιος από τους άλλους δύο πιάστηκε ντοπε.Γιακουμακης, ιωαννιδης, μπαλντοκ νομιζω εκαναν τεστ
Ίσως ο Γιακουμάκης. Εκεί στην Αμερική που παιζει έχουν πολλα ματζουνια. Επίσης εκεί στην Αμερική έχουν άλλη νομοθεσία σχετικά με τις ουσίες. Υπάρχουν ουσίες που επιτρέπονται ενώ στην Ευρώπη απαγορευονται.Γιακουμακης, ιωαννιδης, μπαλντοκ νομιζω εκαναν τεστ
Θα είναι μικρότερο κακό από ότι αν είναι ο Μπάλντοκ.Σέντερ φορ έχουμε πολλά αλλά δεξί μπακ όχι τόσα.Ίσως ο Γιακουμάκης. Εκεί στην Αμερική που παιζει έχουν πολλα ματζουνια. Επίσης εκεί στην Αμερική έχουν άλλη νομοθεσία σχετικά με τις ουσίες. Υπάρχουν ουσίες που επιτρέπονται ενώ στην Ευρώπη απαγορευονται.
Μπα, το άλλαξαν. Αυτή η βρώμα είχε βγει από χθες, γιαυτό το ανέφερα. Και έχει και πλάκα το ΒουλγαρακηςΛες? Πλακα θα εχει να παρει τελικα τα αρχιδια μου ο Κομποτης που βρηκε κοτσο να πιασει απο το φαλακρο κεφαλι του Αλαφουζου
Καλά που δεν μας κάνουν αντιντόπινγκ κοντρόλ στο δωμάτιο.Εδώ παίρνουν ματζούνια οι μύστες του μπου για να πηδήξουν ξανά την κορασίδα, δεν θα πάρουν επαγγελματίες αθλητές;