Νέα

Ντενίζ - Διδύμου 8Α

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Womanaholic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 650
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.218
Πόντοι
5.015
Συναγωνιστές για καταθέστε εμπειρίες για τη συγκεκριμένη. Ακούω πολύ καλά σχόλια τώρα τελευταία! Πέρασα σήμερα & την είδα, φάτσα μετριότατη, βυζί μέτριο αλλά ΣΩΜΑΤΑΡΑ & ΚΥΡΙΩΣ ΚΩΛΑΡΑ!!! Δεν ξέρω όμως τη συμπεριφορά της στο κρεβάτι. Εν τω μεταξύ σήμερα που πήγα μου είπαν κάτι παιδιά που περίμεναν στο σαλόνι ότι ο τύπος που την έπαιρνε εκείνη την ώρα είχε κλείσει μισάωρο στο δωμάτιο μαζί της, αλήθεια υπάρχει τόση άνεση χρόνου; Πάντως το μπουρδελάκι καλό μου φάνηκε σαν χώρος & το αντίτιμο το κλασσικό εικοσάευρο.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
.... Ντενιζ = πιπα απαραδεκτη,γλωσσιδια οχι,βυζι μετριο,ποδι ωραιο και μακρυ,ΚΩΛΑΡΑ απιστευτη,με τακουνια και ορθια ειναι σαν αγαλμα η κωλαθρα της .....

.... Ρουμανα,προσωπακι μετριο,γλυψιματα σε ολο το σωματακι της,στο μουνι της και στον κωλο της η αξυρισια επρεπε να ηταν μερικων ημερων ......

.... εντυπωση μου εκανε το γκροβερ της .... ηταν λιγο ανοιχτο .... δεν ξερω μηπως το δουλευει .... γενικα τη συνιστω !!!!!!!!!!!!!

OP
OP
Womanaholic

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.218
Πόντοι
5.015
Υπουργέ για την Ντενίζ στη Διδύμου λες έτσι; Γιατί υπάρχει κι άλλη. Εν τω μεταξύ αν μπορείς κάνε μου μια χάρη, θέλω να μου στείλεις στο mail μου αυτήν την απίστευτη φωτογραφία που έχεις στο avatar... Είμαι κι εγώ fan του είδους μπορώ να σου στείλω ανάλογες!

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom