block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
rick παρε τηλ να ακουσεις τι φωνη εχει για να δεις αν ταιριαζει στο Μπαμπηςσοβαρα το ντενι βγαινει απο το Μπαμπης? δε το ηξερα... απο ενα αρθρο για τα βυζια της τη βρηκα... σορρυ
rick παρε τηλ να ακουσεις τι φωνη εχει για να δεις αν ταιριαζει στο Μπαμπηςσοβαρα το ντενι βγαινει απο το Μπαμπης? δε το ηξερα... απο ενα αρθρο για τα βυζια της τη βρηκα... σορρυ
Μόνο ένας μπαγλαμάς, ξυνομυζήθρας σαν τον RickDIckkkKKxxhh θα μπορούσε να κάνει thread για τα βυζιά της Ντένι Λαζάρου
η οποία είναι ένα τραβέλι που δουλεύει στη Φυλής...
Τι να σου πω ρε φίλε είσαι μαλάκας με περικεφαλαία!!!
πως νιώθεις αφου συνειδητοποιησες ότι αυτό που εκτιμούσες ως σουπερ στηθος ανηκει σε τραβελι
"Συνελήφθη ο Α.Π., διότι από έλεγχο που έγινε στο κατάστημα του στην περιοχή "Γαργαβέτα" απεκαλύφθη ότι τα εδέσματα που πωλούσε δεν ήταν από κρέας κατσικιού, αλλά σκύλου.
Στο υπόγειο του καταστήματος ευρέθησαν 200 τομάρια σκύλων, ενώ την τελευταία περίοδο είχαν εξαφανιστεί τα αδέσποτα της περιοχής".
σοβαρα τωρα, εισαι πανω απο 13 χρονων? αποκλειεται, τραβα παιξε με τα κουβαδακια σου καλυτεραΜόνο ένας μπαγλαμάς, ξυνομυζήθρας σαν τον RickDIckkkKKxxhh
θα μπορούσε να κάνει thread για τα βυζιά της Ντένι Λαζάρου
η οποία είναι ένα τραβέλι που δουλεύει στη Φυλής...
Τι να σου πω ρε φίλε είσαι μαλάκας με περικεφαλαία!!!
στις φωτο μια χαρα φαινεται και με σουπερ βυζαρες, δε μου αρεσουν τα μεταλλαγμενα οποτε τωρα που το ξερω δε θα κανω κινηση, το οτι ανοιξα το θεμα το βρηκαν χρησιμο αλλοι παικτες που γουσταρουν τετοιες φασεις. Εσυ τι ζορι τραβας ακριβως και νοιωθεις τοσο μεγαλη αναγκη να το παιξεις εξυπνακιας μου λες?ρικ
αν θες πες μας πως νιώθεις σχετικα με το γουστο σου στις γυναικες, αφου συνειδητοποιησες ότι αυτό που εκτιμούσες ως σουπερ στηθος ανηκει σε τραβελι
ειμαστε ολοι αυτια
ναι ειναι διασημηγενικα ειναι διασημη ?
ναι, ειναι διασημο μπαζο....ναι ειναι διασημη
Τύποι παίζει και να τον γάμαγα τον πούστη... να προβληματίζομαι;
Τύπε αν σου φαίνεται μια χαρά εδώ:[size=14pt]στις φωτο μια χαρα φαινεται[/size] και με σουπερ βυζαρες, δε μου αρεσουν τα μεταλλαγμενα οποτε τωρα που το ξερω δε θα κανω κινηση, το οτι ανοιξα το θεμα το βρηκαν χρησιμο αλλοι παικτες που γουσταρουν τετοιες φασεις. Εσυ τι ζορι τραβας ακριβως και νοιωθεις τοσο μεγαλη αναγκη να το παιξεις εξυπνακιας μου λες?