Νέα

"Νομιμη προμηθεια". ΥΠΑΡΧΕΙ???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 909
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.931
Πόντοι
3.475
Ενας γνωστος μου, στρατιωτικος, ισχυριζοταν πως υπαρχει νομιμη, επισημη, προμηθεια ως ποσοστο της αγορας εξοπλιστικων προγραμματων.

Για να ειμαι ειλικρινης, ειχα ακουσει οτι κατι αναλογο ειχε ισχυσει για λιγο, επι Μητσοτακη, πχ για την αποκρατικοποιηση της ΑΓΕΤ, αλλα θεωρουσα πως, απο τοτε, ειχε αποσυρθει αρον-αρον.

Ο ιδιος τυπος ισχυριζοταν, δε, πως υπαρχει νομιμη προμηθεια (ποσοστο επι των εργων) και για τους δημους!!! Εκει ειναι που επεσα ξερος!

Τελικα, ισχυουν ολα αυτα, ή ειναι στη φαντασια του??

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μας εχεις ζαλισει ταρχιδια με τα θρεντ παιδικου χαρακτηρα. σαν το ενοχλητικο παιδακι που κανει συνεχεια ερωτησεις. αει τραβα παντρεψου με τον ματζεστικ να ρωτιεστε μεταξυ σας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.719
Πόντοι
12.756
μας εχεις ζαλισει ταρχιδια με τα θρεντ παιδικου χαρακτηρα. σαν το ενοχλητικο παιδακι που κανει συνεχεια ερωτησεις. αει τραβα παντρεψου με τον ματζεστικ να ρωτιεστε μεταξυ σας.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ενας γνωστος μου, στρατιωτικος, ισχυριζοταν πως υπαρχει νομιμη, επισημη, προμηθεια ως ποσοστο της αγορας εξοπλιστικων προγραμματων.

Για να ειμαι ειλικρινης, ειχα ακουσει οτι κατι αναλογο ειχε ισχυσει για λιγο, επι Μητσοτακη, πχ για την αποκρατικοποιηση της ΑΓΕΤ, αλλα θεωρουσα πως, απο τοτε, ειχε αποσυρθει αρον-αρον.

Ο ιδιος τυπος ισχυριζοταν, δε, πως υπαρχει νομιμη προμηθεια (ποσοστο επι των εργων) και για τους δημους!!! Εκει ειναι που επεσα ξερος!

Τελικα, ισχυουν ολα αυτα, ή ειναι στη φαντασια του??
ισχυουν ναι.....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
920
Πόντοι
96

και ο νταβατζης οταν παει στην κοπέλα να εισπραξει της λέει "φερε την νόμιμη προμηθεια μου"

ΥΓ  :jerking: των ΔΥ για να ζητανε δωράκια .

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Υπάρχουν ναυλωσύμφωνα, η γραπτη συμφωνία δηλαδή που υπογράφει ο φορτωτης μς την πλοιοκτητη καικαθοριζει τους όρους φορτωεκφορτωσης και μεταφορας ενος φορτιου στα οποία προβλέπετε νόμιμη προμηθεια (commission) σε κάποιον τρίτο ως ποσοστό του συνολικού ναύλου. Ο τρίτος είναι συνήθως ναυλομεσίτης ή meson de commerse.
..οπότε είναι πιθανό να υπάρχει νόμιμη προμήθεια και σε άλλες οικονομικές δραστηριότητες. 

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.931
Πόντοι
3.475
Υπάρχουν ναυλωσύμφωνα, η γραπτη συμφωνία δηλαδή που υπογράφει ο φορτωτης μς την πλοιοκτητη καικαθοριζει τους όρους φορτωεκφορτωσης και μεταφορας ενος φορτιου στα οποία προβλέπετε νόμιμη προμηθεια (commission) σε κάποιον τρίτο ως ποσοστό του συνολικού ναύλου. Ο τρίτος είναι συνήθως ναυλομεσίτης ή meson de commerse.
..οπότε είναι πιθανό να υπάρχει νόμιμη προμήθεια και σε άλλες οικονομικές δραστηριότητες. 

Οχι, εγω λεω για το Δημοσιο (συγκεκριμενα στρατο) και τους Δημους.

Καλα, δεν εχει κανεις αποψη - ειτε "ναι" ειτε "οχι"?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom