Νέα

Nomads ANT1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 168K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια η σκεψη σας για το επερχομενο reality

• O Αρναου ειναι πολυ βλαξ

Ψήφοι: 119 50,0%
  • Ο ΑΝΤ1 ολο μκιες reality ψαχνει να βρει

Ψήφοι: 44 18,5%
  • Ντανος για δημαρχος

Ψήφοι: 75 31,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    238

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.357
Πόντοι
6.056
μπηκε και βαρυς μεσα με υφακι
τον ρωτουσε ο μπουχεσογληγορης μαλακιες
και δεν απαντουσε κιολας ο σταρ...
:babycry:

xxfwto

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
οι αρχηγοι ΔΕΝ ηξεραν ποιο ειναι το βραβειο πριν αγωνιστουν ... επισης δεν ηξεραν και τι χρονο ειχε κανει ο προηγουμενος παιχτης μιας και δεν παρακολουθουσαν τον αγωνα
Αρα και να ηθελε καποιος να κατσει να χασει ηταν δυσκολο και φυσικα ρισκαριζε να χασει ενα βραβειο που ΙΣΩΣ να τους ηταν χρησιμο

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
τι περίεργοι που είστε... όλο το βράδυ που είμαι ξύπνιος δεν γράφει κανείς εδώ.... από το πρωί γράφετε έκθεση... πρέπει εγώ να κάθομαι να διαβάζω 4-5 σελίδες κάθε μεσημέρι...

OP
OP
nickpie2008

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.329
Πόντοι
1.106
τι περίεργοι που είστε... όλο το βράδυ που είμαι ξύπνιος δεν γράφει κανείς εδώ.... από το πρωί γράφετε έκθεση... πρέπει εγώ να κάθομαι να διαβάζω 4-5 σελίδες κάθε μεσημέρι...
Η γνώση είναι δύναμη τυπε

Επισκέπτης
οι αρχηγοι ΔΕΝ ηξεραν ποιο ειναι το βραβειο πριν αγωνιστουν ... επισης δεν ηξεραν και τι χρονο ειχε κανει ο προηγουμενος παιχτης μιας και δεν παρακολουθουσαν τον αγωνα
Αρα και να ηθελε καποιος να κατσει να χασει ηταν δυσκολο και φυσικα ρισκαριζε να χασει ενα βραβειο που ΙΣΩΣ να τους ηταν χρησιμο

Καλα δεν ηταν και τοσο δυσκολο...αμα τον επαιζε σε μια γωνια αντι να τρεχει θα εχανε οτι και να κανανε οι αλλοι. :wanker:

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
O μαυριδης απο περυσι που ο πρωην κολλητος του εγινε μουρη και τον παιζανε παντου  ενω την δικια του εκπομπη δεν την εβλεπε ουτε ο ιδιος
εβαλε σκοπο να ξεπλυνει την ντροπη αυτη
μονο ενας τροπος υπηρχε να πηγαινε σε παρομοιο παιχνιδι και να το κερδιζε

μελετησε την συμπεριφορα του κοσμου στο περσινο survivor
και παραληλα εκανε μαθηματα υποκριτικης(συμμετειχε σαν γκεστ και στο αστερας ραχουλας περυσι)

ολα ειναι βαση σχεδιου

xxxniner

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
162
Πόντοι
16
Σήμερα χωρίς Survival για προθέρμανση και ζάπινγκ θα βαρεθούμε μέχρι να αρχίσει το Style rocks

BigJumper

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
838
Πόντοι
2.972
Ο Αγγελό είχε ψυχραιμία και επιμονή ήταν το αδικημένο αλλά δυνατό παιδί του λαού στυλ, ο Μαυρίδης πιο πολύ σε τύπου drama queen Παπαδοπούλου κατάσταση γέρνει.
Ο Μαυρίδης είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ Ι5 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ακόμα και η Λάουρα έχει πιο γερά νεύρα

Σνουκερ

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Like
4
Πόντοι
16
Το μουνι ο Αλεξανδρου εκκλησια εκλεψε χθες!!! Ποσο μπαζο ειναι τελικα αυτος ο Ζαμπιδης;;; μεχρι και ο...Λευτερακης 1.5 λεπτο του εριξε στη καρκαλα!!!

podolagnos_1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2017
Κριτικές
2
Like
139
Πόντοι
166
...
ολα ειναι βαση σχεδιου

παίζει και αυτό, αλλά δύσκολο να υπάρχει έλληνας τόσο καλός σε κάτι, στην υποκριτική στην προκειμένη περίπτωση.
κλαίει ωραία όπως και να χει. εγώ ήθελα να τον πάρω αγκαλίτσα και να τον φιλήσω (με γλώσσα).

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
παίζει και αυτό, αλλά δύσκολο να υπάρχει έλληνας τόσο καλός σε κάτι, στην υποκριτική στην προκειμένη περίπτωση.
κλαίει ωραία όπως και να χει. εγώ ήθελα να τον πάρω αγκαλίτσα και να τον φιλήσω (με γλώσσα).
μου εχουν πει εντελως διαφορετικοι ανθρωποι απο διαφορετικα μερη οτι μοιαζω με αυτν το ποντιο το μαυριδη αλλα εγω δεν μπορω να το καταλαβω!!τουλαχιστον 10-15 ατομα

εγω δεν ειμαι ποντιος και πιο ανοιχτοχρωμος

ντροποι τυς με προσβαλλουν

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486