You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nomads ANT1
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 168K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
οι αρχηγοι ΔΕΝ ηξεραν ποιο ειναι το βραβειο πριν αγωνιστουν ... επισης δεν ηξεραν και τι χρονο ειχε κανει ο προηγουμενος παιχτης μιας και δεν παρακολουθουσαν τον αγωνα
Αρα και να ηθελε καποιος να κατσει να χασει ηταν δυσκολο και φυσικα ρισκαριζε να χασει ενα βραβειο που ΙΣΩΣ να τους ηταν χρησιμο
Αρα και να ηθελε καποιος να κατσει να χασει ηταν δυσκολο και φυσικα ρισκαριζε να χασει ενα βραβειο που ΙΣΩΣ να τους ηταν χρησιμο
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
τι περίεργοι που είστε... όλο το βράδυ που είμαι ξύπνιος δεν γράφει κανείς εδώ.... από το πρωί γράφετε έκθεση... πρέπει εγώ να κάθομαι να διαβάζω 4-5 σελίδες κάθε μεσημέρι...
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
Η γνώση είναι δύναμη τυπετι περίεργοι που είστε... όλο το βράδυ που είμαι ξύπνιος δεν γράφει κανείς εδώ.... από το πρωί γράφετε έκθεση... πρέπει εγώ να κάθομαι να διαβάζω 4-5 σελίδες κάθε μεσημέρι...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.503
- Πόντοι
- 5.006
Η γνώση είναι δύναμη τυπε
τι λες τωραΗ γνώση είναι δύναμη τυπε
Επισκέπτης
οι αρχηγοι ΔΕΝ ηξεραν ποιο ειναι το βραβειο πριν αγωνιστουν ... επισης δεν ηξεραν και τι χρονο ειχε κανει ο προηγουμενος παιχτης μιας και δεν παρακολουθουσαν τον αγωνα
Καλα δεν ηταν και τοσο δυσκολο...αμα τον επαιζε σε μια γωνια αντι να τρεχει θα εχανε οτι και να κανανε οι αλλοι.
Επισκέπτης
Ηταν που ηταν για το πουτσο το παιχνιδι τυπε μας μπαστακωθηκε και ο Πορδολαγνος και απογαμηθηκε η κατασταση... :S :S :S
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.329
- Πόντοι
- 1.106
STELIOS77
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 2.824
- Πόντοι
- 6.265
O μαυριδης απο περυσι που ο πρωην κολλητος του εγινε μουρη και τον παιζανε παντου ενω την δικια του εκπομπη δεν την εβλεπε ουτε ο ιδιος
εβαλε σκοπο να ξεπλυνει την ντροπη αυτη
μονο ενας τροπος υπηρχε να πηγαινε σε παρομοιο παιχνιδι και να το κερδιζε
μελετησε την συμπεριφορα του κοσμου στο περσινο survivor
και παραληλα εκανε μαθηματα υποκριτικης(συμμετειχε σαν γκεστ και στο αστερας ραχουλας περυσι)
ολα ειναι βαση σχεδιου
εβαλε σκοπο να ξεπλυνει την ντροπη αυτη
μονο ενας τροπος υπηρχε να πηγαινε σε παρομοιο παιχνιδι και να το κερδιζε
μελετησε την συμπεριφορα του κοσμου στο περσινο survivor
και παραληλα εκανε μαθηματα υποκριτικης(συμμετειχε σαν γκεστ και στο αστερας ραχουλας περυσι)
ολα ειναι βαση σχεδιου
BigJumper
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 838
- Πόντοι
- 2.972
Ο Μαυρίδης είναι ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ Ι5 ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ακόμα και η Λάουρα έχει πιο γερά νεύραΟ Αγγελό είχε ψυχραιμία και επιμονή ήταν το αδικημένο αλλά δυνατό παιδί του λαού στυλ, ο Μαυρίδης πιο πολύ σε τύπου drama queen Παπαδοπούλου κατάσταση γέρνει.
podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
...
ολα ειναι βαση σχεδιου
παίζει και αυτό, αλλά δύσκολο να υπάρχει έλληνας τόσο καλός σε κάτι, στην υποκριτική στην προκειμένη περίπτωση.
κλαίει ωραία όπως και να χει. εγώ ήθελα να τον πάρω αγκαλίτσα και να τον φιλήσω (με γλώσσα).
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.422
- Πόντοι
- 22.266
μου εχουν πει εντελως διαφορετικοι ανθρωποι απο διαφορετικα μερη οτι μοιαζω με αυτν το ποντιο το μαυριδη αλλα εγω δεν μπορω να το καταλαβω!!τουλαχιστον 10-15 ατομαπαίζει και αυτό, αλλά δύσκολο να υπάρχει έλληνας τόσο καλός σε κάτι, στην υποκριτική στην προκειμένη περίπτωση.
κλαίει ωραία όπως και να χει. εγώ ήθελα να τον πάρω αγκαλίτσα και να τον φιλήσω (με γλώσσα).
εγω δεν ειμαι ποντιος και πιο ανοιχτοχρωμος
ντροποι τυς με προσβαλλουν
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
[size=30pt]ΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!![/size]
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.241
- Πόντοι
- 2.646
.
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
[size=30pt]ΑΑΑΝΑΦΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!![/size]
στης 10 αρχιζει το μαι σταιλ υποσμηναγε
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.241
- Πόντοι
- 2.646
τυπε ,του εποπ του άλλαξες και όπλο?
στης 10 αρχιζει το μαι σταιλ υποσμηναγε
troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.036
- Πόντοι
- 5.506
ο ανθυποπυραργος δεν φερει οπλοτυπε ,του εποπ του άλλαξες και όπλο?