Νέα

No Limits Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jimminy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ποιος θα παει?
Ποιος λετε οτι θα κανει το μπαμ?

Την Κυριακή 30 Νοεμβρίου στο Κλειστό Στάδιο του Tae Kwon Do - Το show θα παρουσιάσει η εμπνεύστρια του θεσμού Γωγώ Μπιτάκου, ενώ η διοργάνωση – θεσμός θα είναι αφιερωμένη στο «θαύμα» της Αμφίπολης
Το κορυφαίο και μακροβιότερο τηλεοπτικό μαχητικό show της Γωγώς Μπιτάκου, το No Limits, παραμένει στην πρωτεύουσα για την 25η έκδοσή του και με διακριτικό τίτλο ‘’Power of Soul’’ (Δύναμη Ψυχής), επιστρέφει στη σπουδαία Ολυμπιακή εγκατάσταση.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Κούρασε η Μπιτάκου
Και μόνο που ο άσχετος ο αδερφός της προκάλεσε τον Ζαμπίδη φτάνει
Να το κάνει μόνη της το show

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
ναι αλλα γιατι ο μαικ κιοτεψε?

Δεν είναι δυνατόν ο Ζαμπίδης που έχει κερδίσει τον μεγάλο John Wayne Parr τον απίστευτο Albert Kraus τον κατα πολύ βαρύτερο Gurkan Ozkan τον τεράστιο kozo takeda την πολεμική μηχανή Dzhabar Askerov τον Chahid Oulad El Hadj που παίζει σαν Pitbull, έχει παίξει στα ίσια ακόμα και με τον buakaw. Είναι δυνατόν αυτός ο αθλητής να παίξει με τον Μπιτάκο που πανηγύριζε που πήρε την ρεβάνς απο το ξύλο που είχε φάει απο τον χαχαμίδη???
Για να σοβαρευτούμε λίγο
Μιλούσα στο skype με κάτι πελάτες απο την Ρωσία και οταν τους έδειξα το video που προκαλούν τον Ζαμπίδη μου είπαν οτι στην Ρωσία αν προκαλούσε ενας ασχέτως αθλητής σαν τον Mπιτάκο ενα ιερό τέρας σαν τον Ζαμπίδη και τον πρόσβαλε θα τον είχαν πηδήξει κανονικά οι Ρώσοι και δεν θα τολμούσε να βγει απο το σπίτι του.
Οταν λέμε Ζαμπίδης πρέπει να προσκυνάμε

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Αυτόν που προσπαθεί ο άσημος του video να προσβάλει στην Ιαπωνία στην Κίνα στην Αυστραλία και την Ολλανδία τον έχουν σαν θεό, το Kickboxingplanet του κάνει αφιερώματα  
Αν πεις Μπιτάκος σε ένα Ιάπωνα η Ολλανδό λες να τον ξέρει???
Μίλα ειλικρινά ρε
Για τον Ζαμπίδη και τον Λογγινίδη πρέπει να είμαστε περήφανοι ρε και όχι να είναι οι ξένοι πιο περήφανοι από εμάς!!!
Αυτοί οι δύο είναι μόνο
Μπιτάκος και Χαχαμίδης είναι για τους άσχετους

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δηλαδή εάν προκαλέσω τον Pacquiao σε αγώνα  και αρνηθεί είναι κότα? :o

Τι όφελος έχει ?Ιδιαίτερα τώρα που είναι και στο τελείωμα της καριέρας του.

Πριν αρκετά χρόνια παρακολουθούσα ανελλιπώς Κ1 (ούτε DSL δεν είχαμε καλά καλά).

Ο Ζαμπίδης  έχει παίξει με Buakaw ,Masato ,John Wayne Parr , Kraus ,Andy Souwer ενδεικτικά που θυμάμαι, ο άλλος ο ΠΟΥΘΕΝΑΣ με ποιους έχει παίξει που θα ασχοληθεί σοβαρός αθλητής με τη πάρτη του?

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Δεν είναι δυνατόν ο Ζαμπίδης που έχει κερδίσει τον μεγάλο John Wayne Parr τον απίστευτο Albert Kraus τον κατα πολύ βαρύτερο Gurkan Ozkan τον τεράστιο kozo takeda την πολεμική μηχανή Dzhabar Askerov τον Chahid Oulad El Hadj που παίζει σαν Pitbull, έχει παίξει στα ίσια ακόμα και με τον buakaw. Είναι δυνατόν αυτός ο αθλητής να παίξει με τον Μπιτάκο που πανηγύριζε που πήρε την ρεβάνς απο το ξύλο που είχε φάει απο τον χαχαμίδη???
Για να σοβαρευτούμε λίγο
Μιλούσα στο skype με κάτι πελάτες απο την Ρωσία και οταν τους έδειξα το video που προκαλούν τον Ζαμπίδη μου είπαν οτι στην Ρωσία αν προκαλούσε ενας ασχέτως αθλητής σαν τον Mπιτάκο ενα ιερό τέρας σαν τον Ζαμπίδη και τον πρόσβαλε θα τον είχαν πηδήξει κανονικά οι Ρώσοι και δεν θα τολμούσε να βγει απο το σπίτι του.
Οταν λέμε Ζαμπίδης πρέπει να προσκυνάμε
καλα μην τρελαινεσαι, εγω δεν ειμαι με κανεναν
(εκτος ισως απο το ξαδερφακι μου που θα κατεβει στους αγωνες)

Ο ζαμπιδης με εχει προπονησει χρονια πριν, σε μια σχολη που πηγαινα.

Για τον μπιτακο εχω ακουσει τα χειροτερα, αυτο ομως δεν εχει καμια σημασια οταν υπογραφεις συμβολαιο κ οταν δινεις το λογο σου.
Καποιοι εχουν παρει εισιτηριο μονο και μονο για να δουνε τον ζαμπιδη και τωρα τα γαμαει ολα.

Ο μαικ ειναι φονικη μηχανη, γαμω τα παιδια, αλλα με την αποχωρηση του αφηνει υπονοιες..
Και οσον αφορα το μπιτακο, εκτος απο τους μαθητες του, ποιος αλλος ειχε ορεξη να παει να τον δει?

Εγω θα παω για το ξαδερφακι μου, αλλα θα ηθελα να δω και το μιχαλη.

Επισης, προτιμω αυτο το ειδος παλης.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
καλα μην τρελαινεσαι, εγω δεν ειμαι με κανεναν
(εκτος ισως απο το ξαδερφακι μου που θα κατεβει στους αγωνες)

Ο ζαμπιδης με εχει προπονησει χρονια πριν, σε μια σχολη που πηγαινα.

Για τον μπιτακο εχω ακουσει τα χειροτερα, αυτο ομως δεν εχει καμια σημασια οταν υπογραφεις συμβολαιο κ οταν δινεις το λογο σου.
Καποιοι εχουν παρει εισιτηριο μονο και μονο για να δουνε τον ζαμπιδη και τωρα τα γαμαει ολα.

Ο μαικ ειναι φονικη μηχανη, γαμω τα παιδια, αλλα με την αποχωρηση του αφηνει υπονοιες..
Και οσον αφορα το μπιτακο, εκτος απο τους μαθητες του, ποιος αλλος ειχε ορεξη να παει να τον δει?

Εγω θα παω για το ξαδερφακι μου, αλλα θα ηθελα να δω και το μιχαλη.

Επισης, προτιμω αυτο το ειδος παλης.

Εγώ να μην τρελαίνομαι ρε???
Τι απο ότι σου είπα δεν ισχύει???

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Περιμένεις αυτός ο αθλητής να παίξει με τον μπιτάκο η τον Χαχαμίδη ή με τον κάθε άσχετο βλάκα??
Σοβαρέψου λίγο

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Περιμένεις αυτός ο αθλητής να παίξει με τον μπιτάκο η τον Χαχαμίδη ή με τον κάθε άσχετο βλάκα??
Σοβαρέψου λίγο
Μεγαλε αραξε στα κυβικα σου και σταματα να το παιζεις δικηγορος του ζαμπιδη, εχεις κανει 5 ποστ λεγοντας τα ιδια πραγματα.
Τι απο οσα σου ειπα δεν καταλαβες? Ξερεις να διαβαζεις ελληνικα ή εχουν πειραξει οι ορμονες τον εγκεφαλο σου? Εσυ τι δεν καταλαβες απο αυτα που εγραψα?

Ασε να απαντησει και κανας αλλος που καταλαβε αυτα που ειπα.

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Τι να καταλάβω ρε άσχετε???
Που μου συγκρίνεις ένα αθλητή k-1 παγκοσμίου κλάσης που μας έχει κάνει περήφανους με ένα αθλητή επιπέδου μπιτάκου show, χα χα.
Πάνε να δουλέψεις  κανένα άσχετο  

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τα λυπάμαι τα παιδάκια που νομίζουν ότι κάνουν πρωταθλητισμό και είναι 24'7 Χ 365 μέρες σε ένα γυμναστήριο , για να πάρουν 100-200 ευρώ για έναν αγώνα... :headbang:

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Εγώ τα λυπάμαι τα παιδάκια που νομίζουν ότι κάνουν πρωταθλητισμό και είναι 24'7 Χ 365 μέρες σε ένα γυμναστήριο , για να πάρουν 100-200 ευρώ για έναν αγώνα... :headbang:
κοιταξε, οι σοβαροι αθλητες για να φτασουν να γινουν πρωταθλητες κανουν την προπονηση που ειπες απο τα 10 τους, αλλα το στομα τους το ανοιγουν οταν γινουν πρωταθλητες.. ;)

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
κοιταξε, οι σοβαροι αθλητες για να φτασουν να γινουν πρωταθλητες κανουν την προπονηση που ειπες απο τα 10 τους, αλλα το στομα τους το ανοιγουν οταν γινουν πρωταθλητες.. ;)

Αιντε βρε καημένε που μιλάς για σοβαρούς αθλητές και μου βγάζεις τον άλλον με τον κόκορα

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166

εδω με τον χαχαμιδη με ορους ται μποξ

τον κατεβαζει με αγκωνια

στο τελος παει να χαιρετησει τη γωνια με τον γιδακο μπαμπα κ γιο ο γιος κατι του λεει κ αρχιζουν τα μπουκετα

κ λεει ο μπιτακος το μουνι της μανας σου  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

κ η αδερφη του η γωγω ελεγε στον σταματη στην αρχη γαμησε του τη μανα  :grin:

οτι πιο καλτ εχω δει

OP
OP
jimminy

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

εδω με τον χαχαμιδη με ορους ται μποξ

τον κατεβαζει με αγκωνια

στο τελος παει να χαιρετησει τη γωνια με τον γιδακο μπαμπα κ γιο ο γιος κατι του λεει κ αρχιζουν τα μπουκετα

κ λεει ο μπιτακος το μουνι της μανας σου  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

κ η αδερφη του η γωγω ελεγε στον σταματη στην αρχη γαμησε του τη μανα  :grin:

οτι πιο καλτ εχω δει
kwstikas82
πριν από 11 μήνες

κανόνες muai thai με τον ένα αντίπαλο να είναι kickboxer, έτσι, μήπως πιάσει κανα τυχερό αγκώνα το σούργελο ο μπιτάκος και κερδίσει κανα παιχνίδι. Καλά, για τον αγώνα δεν το συζητάω, ξεπεσμός σκέτος. Πρώτη φορά είδα αγώνα με δυο χαμένους. ΟΥΣΤ!

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
to ιστορικο ειναι οτι ο μπιτακος την επεφτε στην γκομενα του χαχαμιδη τοτε

αυτη μετα τα εφτιαξε με τον κασιδιαρη αν δεν κανω λαθος