Νέα

Νίσυρο ή Φούρνους Ικαρίας για μάτι στις ελληνικές παραλίες ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jim28
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Για ακόμα μια φορά "χαιρετώ το πλήθος",

ως γνωστόν είμαι γυμνιστής και μπανιστηριτζής και αυτόν τον καιρό με απασχολεί πολύ το που θα πάω να παραθερίσω το καλοκαίρι του 2016 με κριτήριο φυσικά το μουνί, τα βυζιά, τα μαγιω στρινγ, τα ξεμοναχιασμενα μουνάκια κι ούτο καθ εξής.
Εχει πάει κάπποιος στην Νίσυρο να μου μεταφέρει την εμπειρία του? Μουνάκια μόνα γυμνά πάνε στην παχιά άμμο?

Εχει πάει άλλος στους Φούρνους?   Εκεί που έχει μουνι ή μήπως δεν έχει?

Καθε σοβαρή απάντηση θα εκτιμηθεί δεόντως :)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.862
Πόντοι
3.656

ως γνωστόν είμαι γυμνιστής και μπανιστηριτζής και αυτόν τον καιρό με απασχολεί πολύ το που θα πάω να παραθερίσω το καλοκαίρι του 2016 με κριτήριο φυσικά το μουνί, τα βυζιά, τα μαγιω στρινγ, τα ξεμοναχιασμενα μουνάκια κι ούτο καθ εξής.
:)

στον αλιμο τυπε  :grin: :grin: :grin:

mesoremes

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
17
Πόντοι
1
ΓΑΥΔΟΣ ΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ

Μονοδρομος

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Τραβα χιλιαδου...πισω στην μικρη...θα βρεις κ παρεα σιγουρα...εχει πολλους μαλακες σαν κ εσενα... κ που σαι οποιαδηποτε απαντηση σου θα εκτιμηθει δεοντως...

Επισκέπτης

Εχει πάει κάπποιος στην Νίσυρο να μου μεταφέρει την εμπειρία του? Μουνάκια μόνα γυμνά πάνε στην παχιά άμμο?

τυπε Μακρονησο ..εγγυηση.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.415
Πόντοι
2.786
Γαύδο. Είναι και οι εγκαταστάσεις εκεί όπως ήταν!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.919
Πόντοι
25.056

Καπου εκει γυρω σκεφτονται να μπουκαρουν οι τουρκοι!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 143452

Επισκέπτης
Φιλε για τα δυο αυτα νησια δε ξερω κατι!Αλλα στα σιγουρα γινεται αυτο στη Σαμοθρακη!Οσες φορες εχω παει( κ με τη δικια μου) γινεται της κολασεως..ολα στη φορα!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom