foithths22opa
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εγώ ήδη βάρεσα μια παχιά
Εγώ ήδη βάρεσα μια παχιά
Ασε φίλε βγήκε πολύ γράσσο...
εδω μιλαμε για τεχνη οχι αστεια... τι εφαγες σημερα μωρο μου???? Ταραμα??Ασε φίλε βγήκε πολύ γράσσο...
Αστα γέμισα χύσια παντού, τι πράγμα ήταν αυτό σήμερα δεν ξέρω...Ποτάμι...εδω μιλαμε για τεχνη οχι αστεια... τι εφαγες σημερα μωρο μου???? Ταραμα??
θα ειδες καμμια καλη εεεε??? Ειχε ανωμαλιες???? γιατι παντα στην νηστεια μας πιανη λυσσα μου λες???Αστα γέμισα χύσια παντού, τι πράγμα ήταν αυτό σήμερα δεν ξέρω...Ποτάμι...
ναι αλλα οταν μαλακιζομαστε βρε παιδι μου παντα κατι φαντασιωνομαστε ετσι δεν ειναι... ετσι κοιταμε το ταβανι????τιποτα αρχισα να την βαράω και εκατσέ καλή η μαλακία
Εγώ ήδη βάρεσα μια παχιά
Ε μετα απο ολα αυτα που του ειπατε βαρεσε και την Παχια.... τον τρελανατε...
καλα μαλακες πεζει πιο μετα αυτος να μας ποσταρει κανενα γκαλοπ-αρθο για τις ανδρικες συνηθειες και να μας ευχαριστει για την βοηθεια που του προσφεραμαι
τιποτα αρχισα να την βαράω και εκατσέ καλή η μαλακία
γελας εσυ εεε??? ποντικομαμη..
γελας εσυ εεε??? ποντικομαμη..
Give a bit of Mmmmm to me ... εεε???? Καλααααα
ελα μη με καυλωνεις τωραGive a bit of Mmmmm to me ... εεε???? Καλααααα
γιατι τι εχει η μερα???? Μετα απο τα θαλασσινα τι περιμενης??? Μου αρεση που οταν νηστευουμε τρωμε ολα τα καυλωτικαελα μη με καυλωνεις τωρα
δεν κανει τετοια μερα
σ αρεσει εεε?γιατι τι εχει η μερα???? Μετα απο τα θαλασσινα τι περιμενης??? Μου αρεση που οταν νηστευουμε τρωμε ολα τα καυλωτικα
ναι μου αρεση.... παντα μου αρεση να πηγαινω κοντρα....σ αρεσει εεε?