You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nirvana Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mounotripanos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 380K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
φιλε τετοιο μουνι θα το πας να στο γαμησουν αλλοι;
καλή φίλη είναι. γιατί όχι? ας τον φάει και λίγο.
Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
προσπαθώ να ψήσω την ελενίτσα για swinging. nirvana ή casablanca ?
η πίσω όψη της κοπέλας καλή, μπροστά δεν ξέρω ... τι ηλικία έχει ;;; εν ώρα δράσης το κατέχει το άθλημα ??
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
η πίσω όψη της κοπέλας καλή, μπροστά δεν ξέρω ... τι ηλικία έχει ;;; εν ώρα δράσης το κατέχει το άθλημα ??
δυστυχώς πρόσωπο σε φώτο δεν παίζει καθαρά. στα 32 ειναι.
Επισκεψη τη Παρασκευη το βραδυ κατα τις 01:30. Αρκετα ζευγαρια στο μαγαζι με ηλικιες απο 25 μεχρι και 50+. Ευχαριστως χωρος, πολυ μετρια μουσικη και αρκετοι οι θαμωνες του. Απο τις 03:00 και μετα αρχισαν να αποχωρουν τα νεοτερα και ομορφοτερα ζευγαρια μιας και το bikini bar δεν ειχε ανοιξει!!!
Μεχρι και τις 03:30 που εφυγα ο επανω οροφος δεν ειχε ανοιξει...!!!
ΤΣΑΜΠΑ η βραδια και το ψησιμο που ειχα κανει στην φιλη μου....
Δεν μπορω να καταλαβω τι περειμενε ο Μαριος (αν θυμαμε και ακουσα καλα το ονομα του απο την σερβιτορα) και δεν ανοιγε τον επανω οροφο;;;;;;;
Δεν μπορω να καταλαβω τι περειμενε ο Μαριος (αν θυμαμε και ακουσα καλα το ονομα του απο την σερβιτορα) και δεν ανοιγε τον επανω οροφο;;;;;;;
mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Δεν μπορω να καταλαβω τι περειμενε ο Μαριος και δεν ανοιγε τον επανω οροφο;
Να σου πω εγώ:
Να φύγουν οι "περίεργοι", μιας και έτσι και γίνει καμιά στραβή, θα πάει μέσα για "διευκόλυνση αλλότριας ακολασίας".
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
...και να προσθεσω και τα μασαζ..και εκει γινεται ψιλοχαμος!!...Και το Σαββατο μεχρι τις 4 δεν ειχε ανοιξει. Ισως κατι παιζει γενικοτερα αυτες τις ημέρες, βλ. και ξενοδοχεια να ζητανε ταυτοτητα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
έρχονται εκλογές, αυτό παίζει
όπως παλιά επί Λοβέρδου που είχα βγάλει τις ιστορίες για πουτάνες με aids
όπως παλιά επί Λοβέρδου που είχα βγάλει τις ιστορίες για πουτάνες με aids
achtung
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 3.411
- Πόντοι
- 446
Και απο μπροστά καλή είναι. Νομίζω ότι θα περάσει καλά στο Nirvana
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή ρε τύπε εγώ που δεν έχω γκόμενα δεν έχω καμία ελπίδα να γαμήσω την Ελενίτσα;
tsimiski51a
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
μη στεναχωριέσαι φίλε, υπάρχουν και άλλες Ελενίτσες
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.294
- Πόντοι
- 7.885
Επισκεψη τη Παρασκευη το βραδυ κατα τις 01:30. Αρκετα ζευγαρια στο μαγαζι με ηλικιες απο 25 μεχρι και 50+. Ευχαριστως χωρος, πολυ μετρια μουσικη και αρκετοι οι θαμωνες του. Απο τις 03:00 και μετα αρχισαν να αποχωρουν τα νεοτερα και ομορφοτερα ζευγαρια μιας και το bikini bar δεν ειχε ανοιξει!!!
Κι εγώ είχα φάει ξενέρωμα πριν καμιά βδομάδα,πάλι παρασκευή ήταν όπου είχε πάει 04:00 και καμία κινητικότητα για πάνω > .Υπήρχαν γύρω στα 20 ζευγάρια τα περισσότερα νεαρής ηλικίας και σε ερώτησή μου προς την σερβιτόρα η απάντηση ήταν ''δεν έχει ανοίξει ακόμη'' .Μάλλον μόνο Σάββατο το δουλεύουν απάνω μετά τις 04:00 απ'αυτά που συμπαιρένω
εγω πηγα για πρωτη φορα την κυριακη στις 9-2 παιδια ηταν απιθανα ! δεν ανοιξε ο πανω οροφος αλλα σε ενα μικρο δωματιακι γινοταν το ελα να δεις ! ηταν απιθανα !!!αν θελησει η γυναικα θα ξαναπαω αλλα χωρις συμετοχη μονο βλεπουμε ;) ;) ;)
agios69
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 6
- Like
- 123
- Πόντοι
- 16
Δηλαδή ρε τύπε εγώ που δεν έχω γκόμενα δεν έχω καμία ελπίδα να γαμήσω την Ελενίτσα;
Μόνο με γκόμενα λένε μπαίνεις,,συνοδευόμενος δηλαδή..
Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ναι αλλά δε δέχονται σόλο άνδρες όλες τις μέρες...Τα περισσοτερα κλαμπ και στο εξωτερικο που ημουν πελατης εχουν το ιδιο θεμα πρεπει να ειναι ζυγος ο αριθμος! Να μην πω για καποια αγγλικα καπως σκληρωπυρηνικα που πρεπει να σε ξερουν για να σου ανοιξουν την πορτα δεν μπορες να πηγαινεις δηλαδη καθε φορα με αλλη.... Απλα στο εξωτερικο υπαρχει η δυνατοτητα να παει καποιος ακομα και μονος αρκει να πληρωσει μια πολυ υψηλη εισοδο αυτο για να αποφευγουν τα "λιγουρια" αλλα να πω και την αληθεια δεν ξερω ποσο θα μπορουσε να λειτουργησει εδω!
Ειναι σιγουρα παντως πολυ καλα οργανωμενο, μια πολυ καλη εμπειρια μονο προβλημα το γεγονος οτι το μαγαζι ανοιγει τον "επανω" οροφο σχετικα αργα!
Οπότε σε όλα τα σουίνγκερ κλαμπ πλέον τα νεαρά και όμορφα ζευγάρια πάνε τις μέρες που απαγορεύονται οι σόλο άνδρες.
Αποτέλεσμα? Πληρώνεις από 80 έως και 150 ευρώ είσοδο και έχει μόνο μαυριδερές πούτσες από τουρκοπάκηδες και μερικές χοντρές ξεδοντιάρες παρακμιακές γιαγιάδες.
Η καλύτερη φάση στο εξωτερικό αν πας μόνος σου είναι όταν κάνουν γκανκμπανγκ παρτυ και έχουν μερικς πορνοσταρ που παρτουζώνονται...
Gamaw Gries
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Σταμάτα να κλέβεις φωτογραφίες από το xhamster και να τις παρουσιάζεις ως δικές σουΚαι απο μπροστά καλή είναι. Νομίζω ότι θα περάσει καλά στο Nirvana
Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Σταμάτα να κλέβεις φωτογραφίες από το xhamster και να τις παρουσιάζεις ως δικές σου
Ωραίος!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 51
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 35