kauliarogatos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2008
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1
- Πόντοι
- 606
ποσταρω μετα απο κατι αιωνες και βλεπω πολυ καινουργιο κοσμο, γεια χαρα σε ολους η απαντηση ειναι οχι, οι τανεςπου νιωθουν τιποτα αραγε?
Γιατι σε κοβω για γυναικα εσενα????τα αυτοκινητα φιλε μην τα κοιτας καθολου.αλλα να κοιτας8
επειδη δεν μιλησε για πουτσες και μιλησε λογικα για καποιους! κατευθειαν γυναικα!Γιατι σε κοβω για γυναικα εσενα????
εγω εσενα γιατι σε κοβω για αντρα?Γιατι σε κοβω για γυναικα εσενα????
gangstaXZ η πιο ώριμη , σοβαρή και ειλικρινής τοποθέτηση που διάβασα για το θέμα.Μεγάλο θέμα αυτό..
Για τις κοπέλες στους οίκους ανοχής και μόνο.. Απ'ότι ξέρω δεν υπάρχει κανείς να τους βάζει το πιστόλι στον κρόταφο για να πηδηχτούν και τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων το κάνουν οικιοθελώς..Θα μπορούσα με αυτή τη δικαιολογία να απαλλαχτώ από κάθε τύψη συνείδησης. Το θέμα είναι άλλο όμως.. Μια αλλοδαπή γυναίκα που η οικογενεία της δεν έχει να φάει και έρχεται στην Ελλάδα πόσο εύκολα μπορεί να βρει μια δουλειά της προκοπής ??.. Βλέπετε πως το "οικιοθελώς" γίνεται "αναγκαστικά" ?
Δυστηχώς αν κι έχω επίγνωση του παραπάνω πηγαίνω σε μπουρδέλα.Οι ορμές μου υπερνικάνε την ηθική μου και.. αν και φέρομαι όσο καλύτερα μπορώ σε αυτές τις κοπέλες αν ήθελα να θεωρηθώ σωστός και μην έχω τύψεις θα τις έδινα 20€ χωρίς να της τον ακουμπήσω..
α οι αλλες που στα περνουν νομιμα δεν σε πειραζουν...δεν ειμαι γυναικα,απλως βαρεθηκα να γαμαω πουτανες ανευ λογου και αιτιας.
ποτε φιλε μου ....ολες με πειραζουν.το θεμα ειναι ποτε θα φυγει το οικονομικο απο ολες τις σχεσεις που πας να κανεις.
απλως βαρεθηκα να γαμαω πουτανες ανευ λογου και αιτιας.
ολες με πειραζουν.το θεμα ειναι ποτε θα φυγει το οικονομικο απο ολες τις σχεσεις που πας να κανεις.