You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νιώθετε τύψεις όταν γαμάτε πουτάνες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα bordelman
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 146
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι λες ρε τυπε
εγω για το μονο που εχω τυψεις καμια φορα ειναι αν πεσω σε καμια κρυοκωλη και δεν κανει καλο γαμησι
και κλαιω τα λεφτα μου
εγω για το μονο που εχω τυψεις καμια φορα ειναι αν πεσω σε καμια κρυοκωλη και δεν κανει καλο γαμησι
και κλαιω τα λεφτα μου
Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 70.406
- Πόντοι
- 12.056
ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι ηθελα να μαθω αν και εσεισ νιωθετε αυτο το πραγμα καμια φορα. Ειναι κριμα τα κοριτσακια αυτα να κανουν αυτη τη δουλεια λογω οικονομικης δυσχερειας. Μετα που φευγω νιωθω τυψεις ο μαλακας
Καποιο δικιο το εχεις...αλλα να κλαις για τα κοριτσια που ειναι στους δρομους και οχι για αυτα που ειναι στα σπιτια...
Εκει ειναι οι χειροτερες καταστασεις.
τις εχω κοψει τις πουτανες...
Κι εγω, προτιμω τις καργιολες
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Γιατί τσάμπα το κάνουν?αν την βίαζα χωρίς την θελησή της θα ένιωθα τύψεις.Πολύ περισσότερο νοιώθω τύψεις όταν τα φτιάχνω με μια κοπέλα για το sex με ημερομηνία λήξης στην σχέση μας παρά με ιερόδουλο.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Γιατί τσάμπα το κάνουν?αν την βίαζα χωρίς την θελησή της θα ένιωθα τύψεις.Πολύ περισσότερο νοιώθω τύψεις όταν τα φτιάχνω με μια κοπέλα για το sex με ημερομηνία λήξης στην σχέση μας παρά με ιερόδουλο.
Επισκέπτης
.Πολύ περισσότερο νοιώθω τύψεις όταν τα φτιάχνω με μια κοπέλα για το sex με ημερομηνία λήξης στην σχέση
Γιατί νοιώθεις τύψεις;
Γαμιέται παρά τη θέλησή της;
Την πονάει το γαμήσι;
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
τι λες ρε τυπε
και κλαιω τα λεφτα μου
Πραγματι, αυτος ειναι ενας καλός λογος να εχεις τύψεις.
stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Γιατί νοιώθεις τύψεις;
Γαμιέται παρά τη θέλησή της;
Την πονάει το γαμήσι;
Όταν τάζεις σοβαρή σχέση και λοιπά παραμύθια σε μερικές που δεν είναι τόσο απελευθερωμένες και μέσα σου ξέρεις ότι μετά από 1 μήνα και μερικά καλά γαμήσια θα την χωρίσεις ψάχνοντας δικαιολογία για να την στείλεις δεν είναι και ότι καλύτερο να βλέπεις την άλλη να κλαίει και να στεναχωριέται εξαιτίας σου.Σου επισημαίνω και πάλι ότι δεν αναφέρομαι σε απελευθερωμένες που κάνουν σεξ αβέρτα επειδή γουστάρουν χωρίς δεσμεύσεις.
με νοιωθεις
Κι εγω, προτιμω τις καργιολες
α ρε μπορντελμαν εισαι και μετριοφρων
σε καλο φιλε!
σε καλο φιλε!
με επιασε ενα νταουνιασμα με το αθλημα αλλα συμβαινει και σε πρωταθλητες μαλλον
αυτο να λεγεται
;) ;) ;) ;) ;)
;) ;) ;) ;) ;)
ειμαι μετριοφρων αλλα εχω λαγνες φιλοδοξιες
Επισκέπτης
ΣΩΣΤΟ!Γιατί τσάμπα το κάνουν?αν την βίαζα χωρίς την θελησή της θα ένιωθα τύψεις.Πολύ περισσότερο νοιώθω τύψεις όταν τα φτιάχνω με μια κοπέλα για το sex με ημερομηνία λήξης στην σχέση μας παρά με ιερόδουλο.
Αν ομως καποιος αναγκαζει την ιεροδουλη να κανει αυτη την δουλια και δεν πανε σ'αυτη τα λεφτα που δινεις??
Αυτο μπορει καποιος να μας το εγγυηθει???
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 278
- Εμφανίσεις
- 17K
Δ
- Απαντήσεις
- 226