Αν είσαι τόσο σωστή μπράβο σου αλήθεια.. απάντησε όμως και σε κανένα μήνυμα στο βαιπερ όπως και βάλε και φωτό που να αναλογούν με τα κιλά και το ύψος σουΒάζω αυτή τη τιμή γιατί καταλαβαίνω πως δεν μπορούν να έχουν όλοι την οικονομική άνεση , δεν θα με πειράξει καθόλου αν φέρεις και τον φιλο σου η την φίλη σου μαζί σου , απλά είχα ιδιαίτερα από τώρα είμαι διαθέσιμη μέχρι βράδυ αργά
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
NinaKinky
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ninaKinky
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 421
- Εμφανίσεις 70K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
FionaMonadikiMagapi
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2021
- Like
- 331
- Πόντοι
- 21
Μολις μίλησα με το κοριτσι χαλαρώστε. Βραδάκι θα τη δω θα σας μεταφέρω γνώμουλα μου.
DoBeL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 5.391
Θα κάνω την απόπειρα μουΠολλά λέγονται εδώ μέσα εγώ όμως θα κοιτάω την δουλειά μου οποίος θέλει να με γνωρίσει ας με καλέσει
ninaKinky
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2023
- Like
- 168
- Πόντοι
- 0
ΠροκαλωωωωωΘα κάνω την απόπειρα μου
Καλώς την...Αγάπες μου καλημέρα όλη μέρα να έχετε ενέργεια σήμερα και μην ξεχνάτε να πίνετε νερό! Είμαι η Νινα Kinky γιατί μαζί μου θέλω να είσαι έξαλλος ! Είμαι λιγο ανωμαλίαρα και απλά μου αρέσει το σεχ το διαφορετικό !! έλα να μου κανείς παρέα μιας και τελειώνω το πανεπιστήμιο και η μοναξιά δεν μου αρέσει ! 6944954030 NinaKinky 21 ετών 90 κιλά 1.77 ύψος γαλανομάτα ελληνίδα από Αγρίνιο 50€ωρα
DoBeL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2022
- Κριτικές
- 35
- Like
- 3.318
- Πόντοι
- 5.391
Απάντησε και κανένα viberΠροκαλωωωωω
Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.726
- Πόντοι
- 446
Μάλλον δεν τις αρέσουν τα μνμ!!!Απάντησε και κανένα viber
Όχι οκ τώρα απάντησε ...που να προλάβει η μικρή πέσαμε όλοι τώρα και θα της έχουν έρθει 100 μυνήματαΜάλλον δεν τις αρέσουν τα μνμ!!!
Ψωλίνιο ντε Καυλέιρα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2023
- Κριτικές
- 17
- Like
- 15.766
- Πόντοι
- 3.246
μάγκες είναι τρολ!!! είχε ξαναβγει αντίστοιχη αγγελία με αυτό το ποσό
πριν κάνα μήνα, μη στέλνετε τσάμπα χαμένος χρόνος!
Καλώς ήρθες στη παρέα σου έχω στείλει στο Viber αλλά φαίνεται αδιάβαστο .Προκαλωωωωω
Λογικό.. πολύ καλό για να είναι αληθινό...50 ευρώ την ώρα 21 χρόνων ούτε στην Βουλγαρία δεν βρίσκειςμάγκες είναι τρολ!!! είχε ξαναβγει αντίστοιχη αγγελία με αυτό το ποσό
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
μουφα ειναι
κοροιδευει
μιλησα
κοροιδευει
μιλησα
Σου είπε ότι τρολαρει? Αυτά τα πιτσιρίκια το έχουν κάψει τελείωςμουφα ειναι
κοροιδευει
μιλησα
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
μου στειλε μνμ συ στελνω πριβεΣου είπε ότι τρολαρει? Αυτά τα πιτσιρίκια το έχουν κάψει τελείως
πως κοροιδευει ρε φιλε?μιλησα και εγω και μου φανηκε ευγενικη και καλοπροερετη κοπελα.μαλιστα μιλησαμε για ραντεβου μεσα στην βδομαδα.δεν ειναι μουφα.μουφα ειναι
κοροιδευει
μιλησα
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
δεν θα γραψω δημοσια φιλοςπως κοροιδευει ρε φιλε?μιλησα και εγω και μου φανηκε ευγενικη και καλοπροερετη κοπελα.μαλιστα μιλησαμε για ραντεβου μεσα στην βδομαδα.δεν ειναι μουφα.
και εγω μιλησα και καρφωθηκε
ωραια αν την συναντησεις γραψε κριτικη
funkyxxxxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.193
- Πόντοι
- 456
Αν δεν απανταει, τοτε....θα την ειδοποιησουμε.
seeker1969
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3.629
- Πόντοι
- 736
Κάνε πρώτα το ραντεβού και μετά βλέπουμε, περιμένουμε και κριτική. Γιατί να δεις ότι μόλις πας να κανονίσεις συνάντηση, όλο κάτι θα της συμβαίνει και δεν θα μπορεί.πως κοροιδευει ρε φιλε?μιλησα και εγω και μου φανηκε ευγενικη και καλοπροερετη κοπελα.μαλιστα μιλησαμε για ραντεβου μεσα στην βδομαδα.δεν ειναι μουφα.
Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
δεν κραζουμε,οταν μιλας με καποια και σου λεει ειμαι εκει τωρα και μετα μιλας τηλ και της λες σε 20 μπορω να ειμαι εκει και σου λεει ειμαι μακρια απο εκει που σου ειπε στην αρχη βγαλε συμπερασμα εσυΤεσπά ας περιμένουμε μια δυο μέρες .να πουν και οι φίλοι αν όντως την είδαν και τι παίχτηκε και το συζητάμε τώρα δεν αξίζει άλλο να κράζουμε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 36
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 4K