parapaparas
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Αυτό πρέπει να μας το postαρης σε βίντεο.
Απαιτούμε να μας το δείξεις εν λειτουργία καύλα μουεγώ εχω μια σφήνα με διαμαντάκι ροζ που αναβοσβήνει !!!
Αυτό πρέπει να μας το postαρης σε βίντεο.
Απαιτούμε να μας το δείξεις εν λειτουργία καύλα μουεγώ εχω μια σφήνα με διαμαντάκι ροζ που αναβοσβήνει !!!
ΕΧΩ ΡΟΖΟΥΛΑΚΙ ! ΕΧΩ ΣΙΕΛΑΚΙ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΑΚΙ ! ΔΙΆΛΕΞΕ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕΙΣ !! !To διαμαντάκι ροζ ή σιέλ?
ολο μεσα !!! μονο η λαμπα πρεπει να ξεχωρίζει !!! θα σε μαλώσω ! ολο θα μεσα θα τις το βάζεις και θα τις δίνεις ταυτόχρονα την πουτσα στο στομαΓια να μην νομίζεις ότι μόνο τα λεω
ολο μεσα !!! μονο η λαμπα πρεπει να ξεχωρίζει !!! θα σε μαλώσω ! ολο θα μεσα θα τις το βάζεις και θα τις δίνεις ταυτόχρονα την πουτσα στο στομα
με εμενα μιλας .... !!! αυτα πες τα στους φιλαρακια σου !!! χαχαΝίνα την στάση 81 την γνωρίζεις?
λιγο χρονικό διάστημα ξενύχτη και μετα αλλάζουν πολλά !Ένα έχω να πω. Την μία και μοναδική φορά που βρέθηκα με αυτή τη θεά (ΝΙΝΑΡΑ με Ν κεφαλαίο) έχασα τη μπάλα. Το τσιμπούκι της , η γκαύλα που σου βγάζει και η αντοχή της στο σφυροκόπημα είναι το κάτι άλλο. Μακάρι να άλλαζε ωράριο ή να μπορούσε τη μέρα να υποδεχτεί κόσμο σε δικό της χώρο σίγουρα εκεί θα την έβγαζα σόγαμπρος !
με εμενα μιλας .... !!! αυτα πες τα στους φιλαρακια σου !!! χαχα
Η στάση 69 αλλά με ένα μπουκάλι Ούζο 12 στην κωλαρα
κ όχι μόνο νιναρα θρησκεία λέμε καλημέρα...ΝΙΝΑΡΑ η Δραμα σ αγαπα...
καυλιάρη !!!εισαι θεσσαλονικη και εμεις στην αθηνα μονο τα βιντεακια σου εχουμε...καυλωνουμε και σε χυνουμε..λεω λοιπον αφου δεν μπορω να σε δω απο κοντα...να σε χυσω πολυ...τρελενομαι να χυνω για σενα...αρε να σου ξεσκιζα την κωλαρα και να σου εχυνα τις βυζαρες σου...
και εγω την αγαπω την δραμα ηρθα για ενα 24 ωρο μεσα στις γιορτες !! για να παω τα παιδια μου στην ονειρουπολη!!ΝΙΝΑΡΑ η Δραμα σ αγαπα...
κ όχι μόνο νιναρα θρησκεία λέμε καλημέρα...
Αρρωστια εισαι Νιναρα
σημερα ρεπουδακι ! ξανα κατω απο τριτη εως και κυριακη !
Αρρωστια εισαι Νιναρα
έχεις κ παιδιά ποτέ πρόλαβες κ τα έκανες εεε αστερι μ εσύ χε χεκαι εγω την αγαπω την δραμα ηρθα για ενα 24 ωρο μεσα στις γιορτες !! για να παω τα παιδια μου στην ονειρουπολη!!