TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.173
..ωραία φάση το τελευταίο...
City Tours:
- from 30-03-2023 to 12-04-2023 in Athens, Atiki
υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έρθω και πριν την παρέλαση αρκεί να έχω τελείωση με την μετακόμιση στο νεο σπιτι !!!!
πολυ ευχαριστα νεα
City Tours:
- from 30-03-2023 to 06-04-2023 in Athens, Atiki
υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έρθω και πριν την παρέλαση αρκεί να έχω τελείωση με την μετακόμιση στο νεο σπιτι !!!!
μισό μηνά θεσσαλονικη μισό μηνά αθηνα για παντα!!!πολυ ευχαριστα νεα
ααααα υπεροχα οποτε και εμεις που μαστε μακρυα εχουμε ελπιδες να σε δουμε κουκλαραμισό μηνά θεσσαλονικη μισό μηνά αθηνα για παντα!!!
όταν λες μακριά !!!????????ααααα υπεροχα οποτε και εμεις που μαστε μακρυα εχουμε ελπιδες να σε δουμε κουκλαρα
σε νησι. Αιγαιον πελαγοςόταν λες μακριά !!!????????
ΚΆΘΕ ΤΈΛΗ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΑΡΧΕΣ Σεπτέμβρη ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΌΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΌΝΟ|!!!!σε νησι. Αιγαιον πελαγος
όταν λες μακριά !!!????????
που ειναι αυτο?ΚΆΘΕ ΤΈΛΗ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΑΡΧΕΣ Σεπτέμβρη ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΌΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΌΝΟ|!!!!
ΜΟΝΉ ΠΆΝΤΑ ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΈΝΩ ΜΟΝΉ ) ΓΙΑ ΝΑ Αδειάζω ΛΙΓΟ ΨΥΧΉ ΚΑΙ ΜΥΑΛΌ ΒΟΥΝΟ ΘΆΛΑΣΣΑ ΣΠΙΤΑΡΌ
ΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΌ ΠΙΣΙΝΑΡΑ ΚΤΛΠ
ΑΝ ΣΕ ΦΈΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΆΝΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ !
ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 4 ΗΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΑ .... ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΣΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΆ ΧΩΡΙΆΤΙΚΑ ΛΟΥΚΆΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ !!!!!
Λευκάδαπου ειναι αυτο?
Καλησπέρα οχι προς το παρόνNina παιζει να έρθεις λαρισα;
Καλή δύναμη ...υπομονή , θα τελειώσει .
Σεβασμός στα σαλιγκάρια
Δώσε μου ινφο.. Από Λευκάδα είμαι κ πάω κάθε χρόνο κ γω...ΚΆΘΕ ΤΈΛΗ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΑΡΧΕΣ Σεπτέμβρη ΠΑΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΙΌΝΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΛΕΥΚΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΌ ΝΑ ΠΗΓΑΊΝΩ ΚΑΘΕ ΧΡΌΝΟ|!!!!
ΜΟΝΉ ΠΆΝΤΑ ( ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΈΝΩ ΜΟΝΉ ) ΓΙΑ ΝΑ Αδειάζω ΛΙΓΟ ΨΥΧΉ ΚΑΙ ΜΥΑΛΌ ΒΟΥΝΟ ΘΆΛΑΣΣΑ ΣΠΙΤΑΡΌ
ΝΑ ΣΤΟ ΒΟΥΝΌ ΠΙΣΙΝΑΡΑ ΚΤΛΠ
ΑΝ ΣΕ ΦΈΡΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΚΆΝΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙ !
ΦΕΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΙΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 4 ΗΜΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΣΙ ΠΗΓΑ ΜΟΝΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΜΕ ΣΚΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΑ .... ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΣΑ ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΝΗΣΙΩΤΙΚΆ ΧΩΡΙΆΤΙΚΑ ΛΟΥΚΆΝΙΚΑ ΚΑΤΑ ΕΚΕΙ !!!!!
τελη αυγουστου !!!! τα λεμε τοτεΔώσε μου ινφο.. Από Λευκάδα είμαι κ πάω κάθε χρόνο κ γω...