Νέα

Νήματα που παρακολουθούμε με τρέλα ή αγνοούμε

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.504
Πόντοι
206
Καλημέρα συναγωνιστές,
Αυθόρμητα είπα να ανοίξω ένσ νήμα για να πούμε ποια νήματα θέλουμε να διαβάζουμε και ποια μας αφήνουν αδιάφορους.
Εγώ προσωπικά μου αρέσουν νήματα ανθρωπιστικού ενδιαφεροντος όπως το αξιόλογο "Δημιουργία οικογένειας, αξίζει;". Επίσης παρακολουθώ έντονα ταξιδιάρικα νήματα όπως του Κμαν ή του sex volcano που μετακινούνται σε διάφορα μέρη της Ευρώπης και του κόσμου και μας ταξιδεύουν και τους υπόλοιπους.
Όσο για νήματα που αγνοώ θα θέσω ένα μόνο παράδειγμα από τα πολλά, όπως το νήμα με ντικ πικς των μελών. Δεν έχω διάθεση να βλέπω πέη αλλονών, αλλά αυτό είναι προσωπικό μου γούστο και δε θέλω να μειώσω την επιθυμία άλλων μελών.
Εκφραστείτε και εσείς τι νήματα και τ θεματολογίας σας αρέσουν πέρα βέβαια από τον αγοραίο έρωτα η οποία είναι η πρόφαση για να γίνουν συζητήσεις.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.902
Πόντοι
3.846
Αυτό είναι το καλο με το μπου, έχει λιγο από όλα.

Τα πολιτικά με ενδιαφέρουν και επικαιρότητα κάποια θέματα. Επίσης θέματα υγείας αλλά θέλει προσοχή επειδή δεν ξέρεις τι γνώσεις έχει ο καθένας και λέει τα δικά του.

Υπάρχουν και τα παρεϊστικά νήματα που μπαίνεις κυρίως να πεις μια καλημέρα να δεις τι λένε οι θαμώνες, όπως το "τι τσίμπησες μαν"

OP
OP
Μάγος του ΟΖ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.504
Πόντοι
206
Για να ζεστάνω λίγο τη συζήτηση και να ανοίξει το μάτι μερικών, εγώ καυλώνω με το νήμα "κωλαράκια ντυμένα ή γυμνά"
Κάποια κωλαράκια από κοπέλες που ποστάρουν μέλη είναι ιδιαίτερα καυλωτικά. Επίσης ενδιαφέρον βρίσκω το νήμα της Αριάδνης, μίας από τις ομορφότερες παρουσίες στον αγοραίο έρωτα. Και κάνω σκέψεις για το να την δοκιμάσω κάποια στιγμή.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.338
Πόντοι
2.306
Τοπ νήματα μακραν:
Διάφορα by amjk
Βάναυσο σεξ κλπ.
Η φωτογραφία της ημέρας
Θεϊκοί κωλοι
Ματι στις ελληνικές παραλίες
Κωλαρακια μέσα σε κολαν
Κωλαρακια, στριγκακια, βυζάκια από γυναίκες μας κλπ..

Τελευταία τροποποίηση:

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
14.492
Πόντοι
2.546
Πιατσες Αθηνας πουτανες αγαπημενο και οτι εχει να κανει με τρανς τραβελια κρος μη αγαπημενο

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.490
Πόντοι
446
Το μόνο νήμα είναι που παρακολουθω είναι Τρελές/αστείες φωτογραφίες και video γιατί είναι γενικού περιεχωμένου και δεν προσβάλει κάποιο μέλος του forum και ξεκινάει κοκορομαχίες.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.110
Πόντοι
216
To καλύτερο κατ' εμέ που δυστυχώς το έφαγε το μαύρο σκοτάδι ήταν το "Μάτι παντού"

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.110
Πόντοι
216
Τώρα παρακολουθώ το "Μάτι στην παραλία" με τις φοβερές φωτό του ΤζιΧαμός!

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
57
Like
7.233
Πόντοι
7.621
Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!!!
Το να μπαίνεις σε site για μπουρδέλα και να ψάχνεις άσχετα με σεξ, είναι σαν να πηγαίνεις σε ταβέρνα για κούρεμα :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom