Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Τα 35 της χρόνια φαίνονται πια στο πρόσωπο. Το σώμα της παραμένει άκρως γαμευσιμο.
Τα 35 της χρόνια φαίνονται πια στο πρόσωπο. Το σώμα της παραμένει άκρως γαμευσιμο.
δεν το είπα για μένα,ο τύπος που τις βάζει έχει πει ότι το κάνει έτσι για ευκολία των χρηστών του σαη
Τυπε ιδιος ο Μιστερακος ειναι...και αυτος ολη μερα εβαζε φωτογραφιες της καθε ψωλας.
Ασε μας ρε ψωλαρπαχτρα που τα βρηκες τα λεφτα και εσυ και οι ομοιες σου και εισαστε ολη μερα στα λουσα και τη καλοπεραση;Μια χαρα στα ειπε ο τυπος...αλλα ας ειναι καλα οι μαλακες στο κεφαλι που καινε τα λεφτα τους στο καθε μουνι του 20ευρου.
ρε παπαρες ο αδερφος του Κιβωτος ( βλ λημμα Αθηνα Οικονομακου ) την πηδαει. Που θελετε να βγαζει φωτο? στη πλαζ εοτ λουτσας?
Συνεχείς αναρτήσεις σε πανάκριβα ξενοδοχεία σε Μύκονο, Σαντορίνη και αλλού. Τα σκάφη πάνε γόνα. Λες και βγάζει (καθαρά) 5000+€ το μήνα από...τις τηλεοπτικές εμφανίσεις (που είναι και εξαφανισμένη)! Αλλά όταν τον κάθε χορηγό δεν τον θεωρείς...πελάτη, λογικό είναι να ποστάρεις "ηθικές" ανακοινώσεις σαν την κάτωθι. Να μην ήταν και ανορθόγραφες τουλάχιστον.
ρε παπαρες ο αδερφος του Κιβωτος ( βλ λημμα Αθηνα Οικονομακου ) την πηδαει. Που θελετε να βγαζει φωτο? στη πλαζ εοτ λουτσας?
Και τα προηγουμενα χρονια παντα καποιος πλουσιος τη πηδουσε για να κανει τη ζωαρα....φανταζομαι ειχαν λεφτα αισθηματα.Το οτι εχει το μουνι της προς πωληση παντα σε καποιον λεφτα δεν τη κανει λιγοτερο πουτανα απο μια που παει με 100 μαλακες για 20 ευρω.
καθε αλλο την κανει πουτανα πολυτελειαςΤο οτι εχει το μουνι της προς πωληση παντα σε καποιον λεφτα δεν τη κανει λιγοτερο πουτανα απο μια που παει με 100 μαλακες για 20 ευρω.
τυπε μολις τωρα εμαθες οτι ο αντρας ο φραγκατος ο επιτυχημενος ελκει μουνι 2-3 σκαλες πανω απο τον ταληροφονια τον μου λειπουν 980 ευρω για να εχω ενα χιλιαρικο ?
οχι ρε τυπε. Ελπιζω το συννεφακι απο το οποιο επεσες να ηταν αφρατο και να μη χτυπησες
Οχι τυπε περιμενα εσενα τον ξυπνιο να μου το πεις...μαθε και εσυ οτι αυτο ειναι ο ορισμος της πουτανας.Ελπιζω να μην επεσες και εσυ απο το συννεφακι και προσγειωθηκες με το κωλο σε καλαβρεζικο αγγουρι.
Δεν ηξερα τυπε μου οτι τα καλυτερα γονιδια πανε με οποιον εχει λεφτα...και ακομα και ετσι να ηταν η συγκεκριμενη δεν ψαχνει για αποκατασταση απλα πουλαει το κορμι της στον καθε λεφτα για να εχει εναν περιστασιακο πλουσιο χορηγο και να κανει ζωαρα.
Συμπερασματικα καταληγουμε στο οτι ειναι πουτανα απλα πιο εξυπνη πουτανα....