dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
Εχω βαλει τον Πουτσα ρε τυπε...
στηριζω φυρδηνμυγδην...ειδικα αν παρει και τον τιτλο του μαλακα 2018 θα δωσει αλλη αιγλη στους καριοληδες...στηριζω 5ισα....γνωμη σου...
στηριζω φυρδηνμυγδην...ειδικα αν παρει και τον τιτλο του μαλακα 2018 θα δωσει αλλη αιγλη στους καριοληδες...
:S :S :SΕχω βαλει τον Πουτσα ρε τυπε...
ενα στην κωλαθρα πρεπει να της το κανειΕλπίζω να μην αποφασίσει τώρα να γεμίσει το σώμα της με τατουάζ και να γίνει σαν καραλεσβία φυλακόβια από φυλακή υψίστης ασφαλείας της Αλάμπάμα.
Άρχισε η κατρακύλα της...
καλα τους εκανες μαν...Ωραιο μουνι, δυνατο κλπ.Αλλα πέθανε για μένα απ΄οταν την γαμησε ο χαλιας ο μαυριδης. Τελος.
Αυτη δεν ήταν που ειχε πει σε συνεντευξη "δεν θα κατσω να περιμενω αν δεν θελει παιδι ο συντροφος θα παω αλλου". Ελεος και βρηκε αυτον? Ντάξη οκ...
(σε αλλη περιπτωση θα έλεγα μπραβο στον τυπο που εχει μια τετοια γυναικάρα , αλλα εδω τον υποτιμώ τοσο που απλα τρωνε και οι 2 block delete και κόκκινη καρτα). 'Ολα έχουν τα ορια τους.
καλα τους εκανες μαν...
καλα τον μπασμενο χαλια ποτε δεν τον χωνεψα
πολυ δηθεν και μουνοψυχια
αλλα η αλλη τοση τρασιλα ειχε μεσα της?
καλα για κλασατη γκομενα την περασατε ? Πηγε με 2-3 φραγκατους αλλα μολις καταλαβαν τι λαικια και κατινα ειναι την έστειλαν στο αγυριστο ...
άντε να κάνει και καμια αλλαξωκολιά και με τον Μουζουράκη τύπεμα με τον Μαυρίδη?
Την πουτανία την καταλαβαίνω (λογικο στον συγκεκριμένο χωρο)
την ξεφτιλο-τρασίλα ποτέ.
μας ξεγελασε η καγκουρογκομενακαλα για κλασατη γκομενα την περασατε ? Πηγε με 2-3 φραγκατους αλλα μολις καταλαβαν τι λαικια και κατινα ειναι την έστειλαν στο αγυριστο ...
που να το φανταστουμε οτι ηταν για στργγυλοφαναρο παπι
μα με τον Μαυρίδη?
Την πουτανία την καταλαβαίνω (λογικο στον συγκεκριμένο χωρο)
την ξεφτιλο-τρασίλα ποτέ.