τι παίζει εδώ;;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
nikol
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kkkxxx
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
¨Εχει και 2-3 άλλα ονόματα,που καταλήγουν σε 345..Νεαρό παιδί,νταυραντωμένο,στα ξεκινήματα.Περούκα δηλαδή.Το έχω δει από κοντά στον Πειραιά ,όταν πριν 2-3 μήνες δέχονταν εκεί σε ξενοδοχείο.Το τελευταίο διάστημα,έχει μετακομίσει στην Καλλιθέα,σε κεντρικό σημείο.Δεν γνωρίζω πιο μέσα τι παίζει.Πάντως κάτι σχόλια που πήρε το αυτί μου, είναι θετικά.Οι πιο έμπειροι του σάιτ και όποιος έχει δοκιμάσει,ας μας πουν..
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
¨Εχει και 2-3 άλλα ονόματα,που καταλήγουν σε 345..Νεαρό παιδί,νταυραντωμένο,στα ξεκινήματα.Περούκα δηλαδή.Το έχω δει από κοντά στον Πειραιά ,όταν πριν 2-3 μήνες δέχονταν εκεί σε ξενοδοχείο.Το τελευταίο διάστημα,έχει μετακομίσει στην Καλλιθέα,σε κεντρικό σημείο.Δεν γνωρίζω πιο μέσα τι παίζει.Πάντως κάτι σχόλια που πήρε το αυτί μου, είναι θετικά.Οι πιο έμπειροι του σάιτ και όποιος έχει δοκιμάσει,ας μας πουν..
ΚΑΛΟ παιδι εχει ερθει για καργιερα αθηνα ...απο τι βλεπω εχει πετυχει
έχω μπερδέψει όλες αυτές τις Νικόλ....τόσο πιασάρικο είναι αυτό το όνομα πια!??
μηπως ξερεις μια Νικολ,ξανθια ψηλη που εβγαινε περιπου στη μεση της συγγρου?
Οι φωτογραφίες ακριβείς, σε χώρο στη Καλλιθέα όχι πολύ καλό αν και είπε οτι θα μετακομίσει σύντομα. Άνεση χρόνου πολύ μεγάλη. Για ενεργητητικούς πολύ καλή επιλογή, για παθητικους δεν το πολυ έχειτι παίζει εδώ;;
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
vasill ειπαμε το μωρο ηρθε και δεν εχει σκοπο να φυγει.....ασ ειν καλα η μαν σαλονικηΟι φωτογραφίες ακριβείς, σε χώρο στη Καλλιθέα όχι πολύ καλό αν και είπε οτι θα μετακομίσει σύντομα. Άνεση χρόνου πολύ μεγάλη. Για ενεργητητικούς πολύ καλή επιλογή, για παθητικους δεν το πολυ έχει
jk1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
1.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.
2.ΤΟ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ 50ΑΡΙΚΟ
3.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΛΑΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
4.ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΡΕΛΑ
5.ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ
ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...
ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ ΑΝΕΤΑ.
1.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.
2.ΤΟ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ 50ΑΡΙΚΟ
3.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΛΑΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
4.ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΡΕΛΑ
5.ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ
ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...
ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ ΑΝΕΤΑ.
batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.378
- Πόντοι
- 606
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σιγα μην πληρωσω κ για γκει επειδη βαφεται
ρε πατε καλα? καμια σχεση με τραβελακι
τετοιους σε παρακαλανε οχι να πληρωσω κιολας
αν ολους αυτους τουσ βλεπατε μερα που τους βλεπω εγω λογο του οτι ζω καλλιθεα θα καταλαβενατε τι μαλακια κανετε
αν ολους αυτους τουσ βλεπατε μερα που τους βλεπω εγω λογο του οτι ζω καλλιθεα θα καταλαβενατε τι μαλακια κανετε
Glykomoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2005
- Like
- 2.546
- Πόντοι
- 456
εσυ ποιά θα μας πρότεινες αγαπητέ Κωνσταντίνε;;σιγα μην πληρωσω κ για γκει επειδη βαφεται
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
για παθητικους σαμπρινα νορα για ενεργιτικους υπαρχουν πολεσ τρανσ με βιζαρεσ κ μουναρεςεσυ ποιά θα μας πρότεινες αγαπητέ Κωνσταντίνε;;
jk1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΑΔΕΡΦΕ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ - ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ...για παθητικους σαμπρινα νορα για ενεργιτικους υπαρχουν πολεσ τρανσ με βιζαρεσ κ μουναρες
ΑΔΕΡΦΕ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ - ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ...
σωστος ο φιλος...
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΡΙΜΕΝΜΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΑΛΛΑ ΓΚΕΙΑΔΕΡΦΕ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ - ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ...
ΤΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΕΙΣ? ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΛΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ Κ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΟΤΕ ΓΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ
jk1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ....ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΡΙΜΕΝΜΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΑΛΛΑ ΓΚΕΙ
ΤΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΕΙΣ? ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΛΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΕΤΣΙ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ Κ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΟΤΕ ΓΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ Κ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ....
Κ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕΣ ΤΟ 50ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΑ
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ Κ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ
Κ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕΣ ΤΟ 50ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΑ
το φαγες το κοριτσι ρε μεγαλε...ενταξει δεν σου καθεται καλα το εμπεδώσαμε...μην το κραζεις άλλο εφόσον εχεις την επιλογή να μην πας μαζι της
kostantinos rep
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειπα τη γνωμη μου απλατο φαγες το κοριτσι ρε μεγαλε...ενταξει δεν σου καθεται καλα το εμπεδώσαμε...μην το κραζεις άλλο εφόσον εχεις την επιλογή να μην πας μαζι της
κοριτσι δε βλεπω εγω ειδικα τα πρωινα που γυρναει στην καλιθεα αλλα τη φτερου χαχαχαχα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 800
- Απαντήσεις
- 222
- Εμφανίσεις