Νέα

nikol

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kkkxxx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Patgatra

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2013
Κριτικές
21
Like
49
Πόντοι
16
¨Εχει και 2-3 άλλα ονόματα,που καταλήγουν σε 345..Νεαρό παιδί,νταυραντωμένο,στα ξεκινήματα.Περούκα δηλαδή.Το έχω δει από κοντά στον Πειραιά ,όταν πριν 2-3 μήνες δέχονταν εκεί σε ξενοδοχείο.Το τελευταίο διάστημα,έχει μετακομίσει στην Καλλιθέα,σε κεντρικό σημείο.Δεν γνωρίζω πιο μέσα τι παίζει.Πάντως κάτι σχόλια που πήρε το αυτί μου, είναι θετικά.Οι πιο έμπειροι του σάιτ και όποιος έχει δοκιμάσει,ας μας πουν..

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
¨Εχει και 2-3 άλλα ονόματα,που καταλήγουν σε 345..Νεαρό παιδί,νταυραντωμένο,στα ξεκινήματα.Περούκα δηλαδή.Το έχω δει από κοντά στον Πειραιά ,όταν πριν 2-3 μήνες δέχονταν εκεί σε ξενοδοχείο.Το τελευταίο διάστημα,έχει μετακομίσει στην Καλλιθέα,σε κεντρικό σημείο.Δεν γνωρίζω πιο μέσα τι παίζει.Πάντως κάτι σχόλια που πήρε το αυτί μου, είναι θετικά.Οι πιο έμπειροι του σάιτ και όποιος έχει δοκιμάσει,ας μας πουν..

ΚΑΛΟ παιδι εχει ερθει για καργιερα αθηνα ...απο τι βλεπω εχει πετυχει

vagabond

Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
109
Πόντοι
6
έχω μπερδέψει όλες αυτές τις Νικόλ....τόσο πιασάρικο είναι αυτό το όνομα πια!??

vasill

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Οι φωτογραφίες ακριβείς, σε χώρο στη Καλλιθέα όχι πολύ καλό αν και είπε οτι θα μετακομίσει σύντομα. Άνεση χρόνου πολύ μεγάλη. Για ενεργητητικούς πολύ καλή επιλογή, για παθητικους δεν το πολυ έχει

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.378
Πόντοι
606
Οι φωτογραφίες ακριβείς, σε χώρο στη Καλλιθέα όχι πολύ καλό αν και είπε οτι θα μετακομίσει σύντομα. Άνεση χρόνου πολύ μεγάλη. Για ενεργητητικούς πολύ καλή επιλογή, για παθητικους δεν το πολυ έχει
vasill ειπαμε το μωρο ηρθε και δεν εχει σκοπο να φυγει.....ασ ειν καλα η μαν σαλονικη

jk1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
THN ΠΗΡΑ ΤΗΛ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ..
ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΤΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ...

jk1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΞΗΣ:
1.ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΑΠ ΤΙΣ ΦΩΤΟ.
2.ΤΟ ΤΙΜΑΕΙ ΤΟ 50ΑΡΙΚΟ
3.ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΤΥΠΑΚΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΥΛΑΝΤΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
4.ΕΙΝΑΙ ΧΑΛΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΡΕΛΑ
5.ΕΧΕΙ ΟΡΕΞΗ

ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΑΘΗΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ. ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. ΑΠΟ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ...
ΘΑ ΞΑΝΑΠΗΓΑΙΝΑ ΑΝΕΤΑ.

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
σιγα μην πληρωσω κ για γκει  επειδη βαφεται
ρε πατε καλα? καμια σχεση με τραβελακι
τετοιους σε παρακαλανε οχι να πληρωσω κιολας
αν ολους αυτους τουσ βλεπατε μερα που τους βλεπω εγω λογο του οτι ζω καλλιθεα  θα καταλαβενατε τι μαλακια κανετε

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.546
Πόντοι
456
σιγα μην πληρωσω κ για γκει  επειδη βαφεται
ρε πατε καλα? καμια σχεση με τραβελακι
τετοιους σε παρακαλανε οχι να πληρωσω κιολας
αν ολους αυτους τουσ βλεπατε μερα που τους βλεπω εγω λογο του οτι ζω καλλιθεα  θα καταλαβενατε τι μαλακια κανετε
εσυ ποιά θα μας πρότεινες αγαπητέ Κωνσταντίνε;;

jk1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
για παθητικους σαμπρινα νορα για ενεργιτικους υπαρχουν πολεσ τρανσ με βιζαρεσ κ μουναρες
ΑΔΕΡΦΕ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ - ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ...

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
ΑΔΕΡΦΕ ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΓΟΥΣΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ...ΜΙΑ ΕΝΣΤΑΣΗ - ΕΡΩΤΗΣΗ...ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΣ ΜΕ ΤΡΑΒΕΛΙ? ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ...

σωστος ο φιλος...

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΡΙΜΕΝΜΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΑΛΛΑ ΓΚΕΙ
ΤΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΕΙΣ? ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΛΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΕΤΣΙ  ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ Κ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΟΤΕ ΓΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ

jk1982

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΓΡΙΜΕΝΜΟ ΑΤΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΒΕΛΙ ΑΛΛΑ ΓΚΕΙ
ΤΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΒΕΙΣ? ΤΟ ΤΡΑΒΕΛΛΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΕΤΣΙ  ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ Κ ΧΡΗΜΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΥΤΟΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΑ ΠΟΤΕ ΓΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ , ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΤΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ....

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΣ.. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ....
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ Κ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ 
Κ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕΣ ΤΟ 50ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ  ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΑ

the_boy

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
34
Πόντοι
6
ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΠΑΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΤΡΑΝΣ Κ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ 
Κ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕΣ ΤΟ 50ΑΡΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ  ΛΕΩ ΑΠΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΧΩΝΑ

το φαγες το κοριτσι ρε μεγαλε...ενταξει δεν σου καθεται καλα το εμπεδώσαμε...μην το κραζεις άλλο εφόσον εχεις την επιλογή να μην πας μαζι της

kostantinos rep

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2014
Like
0
Πόντοι
0
το φαγες το κοριτσι ρε μεγαλε...ενταξει δεν σου καθεται καλα το εμπεδώσαμε...μην το κραζεις άλλο εφόσον εχεις την επιλογή να μην πας μαζι της
ειπα τη γνωμη μου απλα
κοριτσι δε βλεπω εγω ειδικα τα πρωινα που γυρναει στην καλιθεα αλλα τη φτερου χαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom