Νέα

Νίκησε το σκοτάδι!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα germaon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
εγο παντος τουσ καυλιαριδεσ που θα φερο στο κοσμο......θα τουσ βαλο απο μικρουσ στο σοστο δρομο!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μακαρι φιλε μου και γω ετσι θελω...!!παρολο τις μαλακιες που εκανα σαν πιτσιρικας..!!και τατοο και σκουλαρικια και το αμαξι του μπαμπα επαιρνα κρυφα στα 16 και βολταρα..!!ημουν μερακλης απο μικρος αλλα ποτε δεν εκανα πολυ χοντρες βλακιες...και παντοτε στο σχολειο λεγανε οτι ημουν το πιο καλο και ευγενικο παιδι παρολες τισ βλακειες που εκανα ολοι ειχανε να λενε για το ποσο καλο παιδι ειμαι..!!αλλα μακαρι και εμενα τα παιδια μου να βγουνε καλα...!!και τρελες θα κανουνε και τα παντα αλωστε παιδι διχως τρελες δεν γινεται αλλα με μετρο οπως εγω..!!

Επισκέπτης
μακαρι φιλε μου και γω ετσι θελω...!!παρολο τις μαλακιες που εκανα σαν πιτσιρικας..!!και τατοο και σκουλαρικια και το αμαξι του μπαμπα επαιρνα κρυφα στα 16 και βολταρα..!!ημουν μερακλης απο μικρος αλλα ποτε δεν εκανα πολυ χοντρες βλακιες...και παντοτε στο σχολειο λεγανε οτι ημουν το πιο καλο και ευγενικο παιδι παρολες τισ βλακειες που εκανα ολοι ειχανε να λενε για το ποσο καλο παιδι ειμαι..!!αλλα μακαρι και εμενα τα παιδια μου να βγουνε καλα...!!και τρελες θα κανουνε και τα παντα αλωστε παιδι διχως τρελες δεν γινεται αλλα με μετρο οπως εγω..!!
σοστοςςςςς!!!!εγο τα καυλοπαιδα που θα φερο σε αυτο το κοσμο τις ιδονις που μας περιτριγιζει απο ατακτα και κολασμενα πουτανδια...θα τα οδιγισο οστε να γινουν αξιοι και γνισιοι μπουρδελιαριδες!!!επισισ θα πρεπει προπαντον να γινουν σοστοι ανθροποι...και ολα τα αλλα ερχονται!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
σωστος..!!ειπες την λεξη κλειδι γνησιοι!!!!!!!και καλο θα ητανε η 1η τους επαφη να μην ειναι με πουτανα να ειναι με μια κοπελιτσα και μετα εεεεεε

Επισκέπτης
βασικα πιστευο πος στιν αρχι πρεπει να προτοπιτσιλισουν πουτανακι....ε και μετα ολο και καπιο γκομενακι θα φανε τα παλικαρια μας!!!και παραλιλα θα τουσ κερναμε και κανα μπουρδελοστουντιομασαζακι!!!!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
βασικα πιστευο πος στιν αρχι πρεπει να προτοπιτσιλισουν πουτανακι....ε και μετα ολο και καπιο γκομενακι θα φανε τα παλικαρια μας!!!και παραλιλα θα τουσ κερναμε και κανα μπουρδελοστουντιομασαζακι!!!!!!
;) ;) ;) ;) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μπουχαχαχαχαχα!!!!τα καμαρια μας!!!!

Επισκέπτης
ετσι ετσι!!!!!!!!!!!!!!!!και προπαντον μπουρδελοκαυλιαριδες!!!!!χεχε....!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
pitsilisti μπαμπα!!! χαχαχαχα

Επισκέπτης
pitsilisti μπαμπα!!! χαχαχαχα
χεχε!!!οχι απο τορα ομος.....κατσε να πιτσιλισουμε μερικα ακομα ατακτα πορνιδια...και μετα βλεπουμε.....αν και μπαμπασ που θα ειμαι παλι θα ξενοποιτσιλαο!!!!χεχε!!!!ειναι στο αιμα τον μπουρδελιαριδον:!!!!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
οχι σε ειπα μπαμπα ειμαι ο χαμενος σου γιοσ!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ο χαμενος σου γιος........ο Ντεμιαν.......χαχαχαχαχαχαχα

και η μπαιτ η νυφη του τσακι?????

ωραια οικογενεια......που ειναι ο μανσον να σας περιποιηθει? :2funny:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
φερτε το πριονιιιιιι!!!

DIMO

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Κριτικές
17
Like
10
Πόντοι
1.997
σωστος..!!ειπες την λεξη κλειδι γνησιοι!!!!!!!και καλο θα ητανε η 1η τους επαφη να μην ειναι με πουτανα να ειναι με μια κοπελιτσα και μετα εεεεεε
Συμφωνά απόλυτα. Είχα αυτή την τύχη. Γιατί για τύχη πρόκειται. Αν μάλιστα είναι και έμπειρη ακόμα καλύτερα.

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
αν οι νέοι είναι καθρέφτης της κοινωνίας το είδωλο που βλέπουν τους καθοδηγεί απροστάτευτους.

Με νοιάζει μόνο το δικό μου παιδί (που ελπίζω να ρθει σύντομα) να μπορέσω να του δώσω τη μαγιά για να επιβιώσει με ανοικτή σκέψη σε ένα χαοτικό συνωθύλευμα που καταρρέει.

leonidas

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Ο ..λαός είπε:φέρτε πίσω τα κλεμμένα, άρα δεν είπε οι κλέφτες να πάνε φυλακή. Και έζησαν οι κλέφτες καλά και οι λαοί χειρότερα.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Για μια ακόμα φορά το γαμημένο κράτος που μας έτυχε να ζούμε, απέδειξε ότι θα παραμείνει μια μπανανία βουτηγμένη στο σκοτάδι , τον ψευτο-συντηρητισμό  και την ψευτο-ηθική .Ήταν αναμενόμενο άλλωστε. Είχαν προηγηθεί το απαγορευτικό στο «Γυμνό δελτίο» της Τζούλιας Μπάρκα, οι αποφάσεις της...κυβέρνησης Τριανταφυλλόπουλου για τις ιερόδουλες κ.ά. , εδώ θα κολλάγαμε? Πιο πιθανό είναι να δούμε τον Ανατολάκη να βάζει ένα γκολ όμοιο με αυτό του Μέσι , παρά να δούμε αυτήν την ανεκδιήγητη χώρα να απαλλάσσεται από τις αγκυλώσεις του παρελθόντος και να κάνει έστω και μισό βηματάκι προς το φως . Το Συμβούλιο του Καταναλωτή αποφάσισε να απαγορεύσει τις κυκλοφορίες DVD αισθησιακών ταινιών για τους γνωστούς λαϊκίστικους λόγους. «Τα παιδιά μας δεν μαθαίνουν σωστά την όμορφη πράξη του έρωτα» , και «Σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας» , «ξεφτιλίζεται η ανθρώπινη υπόσταση και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και το ανθρώπινο σώμα» , «οι γυναίκες αντιμετωπίζονται σαν κομμάτια κρέας» και ξανά μανά τα ίδια. Ποιός να τους πει ότι οι εποχές άλλαξαν. Αυτοί νομίζουν ότι τα κορίτσια είναι σαν την «κόρη τη μονάκριβη , την πολυαγαπημένη» από το κλασικό ποίημα «Του νεκρού αδερφού» , που «ήταν 12 χρονών και ήλιος δεν την είδε».Τα σημερινά κορίτσια , γι?αυτούς, αφού μάθουν τα γαλλικά και το πιάνο περιμένουν τον μπαμπάκα που θα τους δώσει ένα καλό και άξιο παλικάρι να ανοίξουν ένα σπίτι («σπιτικό» είναι ο ακριβής όρος). Και το πιο αισχρό πράγμα που επιτρέπεται να κάνει ο άντρας, είναι να της κάνει καντάδα το βράδυ  τραγουδώντας το «Πού να είσαι αγάπη μου» των αδερφών Κατσάμπα ή το «Έβγα στο παραθύρι κρυφά απ?τη μάνα σου και κάνε πως ποτίζεις τη μαντζουράνα σου». Για σεξουαλική πράξη τί να λέμε . Προγαμιαίο σεξ? Στοματικό σεξ? Πρωκτικό σεξ? Σας παρακαλώ...Μη γίνεστε αισχροί και διαφθείρετε την νεολαία...
Και φυσικά σε άλλες χώρες τί γίνεται? Σε αρκετές χώρες στην Ευρώπη οι κυβερνήσεις (νομίζω στη Γαλλία , ο ίδιος ο πρόεδρος Σιράκ έδωσε εντολές και έκανε δηλώσεις) ασχολήθηκαν με το θέμα των αισθησιακών ταινιών . Όχι φυσικά με κατασταλτικό τρόπο ,αλλά αντιμετωπίζοντάς αυτές τις ταινίες ως το ιδανικότερο μέσο για την καταπολέμηση του HIV. «Αφού κάνουν θραύση στη νεολαία, ας χρησιμοποιούνται προφυλάξεις στις ταινίες , ώστε οι νέοι που μιμούνται αυτά που βλέπουν , να κάνουν το ίδιο» . Τί να πω τώρα...Φαντάζεστε ποτέ τον Παπούλια ή τον Στεφανόπουλο να έκαναν δηλώσεις για αυτές τις ταινίες? Φαντάζεστε τον Καραμανλή ή τον Σημίτη να χρηματοδοτούσαν Έλληνες σκηνοθέτες για να γυρίσουν αισθησιακές ταινίες με προφυλάξεις? Ανέκδοτα στη ... «χώρα του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» . Μ?αυτές τις μαλακίες μείναμε. Δεν μπορώ να καταλάβω , όμως , γιατί ,ενώ είμαστε τόσο ξενομανείς  ,σε αυτό το θέμα συνεχίζουμε στον Μεσαίωνά μας  και δεν ακούμε τη Δύση (όπως κάνουμε σε όλα τα άλλα θέματα) .
Και το πιο κουφό? Εκκλησία στην Αμερική (Καλιφόρνια) αγκάλιασε την προσπάθεια της  Heather Veitch και άλλων 2 γυναικών (πρώην στρίπερς και πορνοστάρ ) που αποφάσισαν να διδάξουν την Βίβλο στο χώρο της αισθησιακής showbiz. Διδάσκουν ότι και πιστός μπορείς να είσαι και να ζεις μια αισθησιακή ζωη.
"Our desire is for people to see that Christianity is anything but boring and restrictive. In Christ, we are free to experience adventure, pleasure, forgiveness, hope and peace.",  λέει χαρακτηριστικά. Για πιο πολλές πληροφορίες δείτε το :
Να ρωτήσω αν υπάρχει πιθανότητα μια στο εκατομμύριο να δούμε Έλληνα ιερέα και ελληνική εκκλησία να επικροτεί  τέτοιες απόψεις? Μεσαίωνας και εκεί. Πράγματα του ...Εωσφόρου
Τί γίνεται τώρα? Ανυπακοή . Ας ξεκινήσουμε στην καθημερινότητά μας να τορπιλίζουμε όπως μπορεί ο καθένας αυτό το κράτος, που αντί να μας αγκαλιάζει ως παιδιά του, μας γαμάει καθημερινά τη ζωή.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ!!!
Και για το ...Συμβούλιο του Καταναλωτή? Τα αρχικά του και μόνο τα λένε όλα (Σ.ΚΑΤΑ.)

Η αστυνομία μαζεύει απο περίπτερα και απο τα κέντρα διανομής εντύπων (Αργος-Ευρώπη) όπου βλέπει τσόντα, ακόμα και το Playboy! Μπράβο στους εφαρμοστές του νόμου, πραγματικά δράσανε άμεσα, ακαριαία και έγκαιρα....

Φυσικά ΔΕΝ προλάβανε να μαζέψουνε το περιπολικό που τους κάψανε σήμερα στο πανεπιστήμιο, ούτε τους αναρχικούς που τους πετάγανε καρέκλες στο ένα μέτρο απο αυτούς....

Πάντως πλέον νιώθω ασφαλής, μπορώ να κοιμάμαι ήσυχος.

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Ο νόμος περί ασέμνων 5060 του έτους 1931!!!!!! λέει τα εξής

"νεκα ασέμνων δημοσιευμάτων προσβαλλόντων καταφανώς την
  δημοσίαν αιδώ, κατά τας υπό του νόμου οριζομένας περιπτώσεις". Την
  έννοια του "ασέμνου" ορίζει το άρθρο 30 του νόμου 5060/1931, σύμφωνα με
  το οποίο "άσεμνα ... είναι τα χειρόγραφα, έντυπα, εικόνες και λοιπά
  αντικείμενα, οσάκις, συμφώνως προς το κοινό αίσθημα προσβάλλωσι την
  αιδώ". Πότε συμβαίνει αυτό ποικίλλει κατά τόπο και χρόνο καθώς και κατά
  το πρόσωπο του αποδέκτη και τη φύση του εντύπου. Ο ίδιος ο νόμος ορίζει
  ότι "δεν θεωρείται άσεμνον το έργον τέχνης ή επιστήμης, πλην καθ' ην
  περίπτωσιν προσφέρεται προς πώλησιν, πωλείται ή παρέχεται ειδικώς εις
  πρόσωπα ηλικίας κάτω των 18 ετών και προς σκοπούς άλλους εκτός της
  σπουδής". Πρέπει να παρατηρηθεί, όμως εδώ ότι η εξαίρεση των έργων
  τέχνης και επιστήμης επιβάλλεται απευθείας από το ίδιο το Σύνταγμα
  (άρθρο 16 παρ. 1)"

Ο νόμος είναι του 1931, όπου τα χρηστά ήθη και έθιμα της εποχής απαγόρευαν ακόμα και τον αστράγαλο της κοπέλας σε δημόσια θέα....Είναι δυνατόν να συμβαδίζει με την σημερινή πραγματικότητα 76 χρόνια μετά?

Τότε να κάνουμε μύνηση σε κάθε ξέκωλο που κυκλοφορά, (και είναι πολλά τα άτιμα) γιατί προσβάλλουν την αιδώ....

Για να σοβαρευτούμε όμως, η δημόσια αιδώ ΣΗΜΕΡΑ προσβάλεται ΜΟΝΟ όταν εμφανώς υπάρχει σεξουαλική πράξη, ή υπονοούμενο αυτής, ή όταν γυναικείο ή ανδρικό όργανο προβάλλεται σε κοινή θέα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom