Νέα

Night Vision GEN 1+

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σας εχει τυχει ποτε αγαπητοι φιλοι μου οταν κοιτατε μεσα απο συσκευη Night Vision GEN 1+ να εχετε προβλημα στα ματια σας. Δηλαδη θελω να πω, να ερεθιζονται και να γινονται κατακοκινα και μετα για καποια λεπτα να μην βλεπετε καλα και να ζαλιζοσαστε και αργοτερα να πατε στον οφθαλμιατρο. Εμενα αυτο το προβλημα μου παρουσιαστηκε οταν χρησιμοποιησα Night Vision Yukon GEN 1+ . Πριν ομως αγορασω την συσκευη Night Vision Yukon GEN 1+ . Ειχα αγορασει την Night Vision GEN 2+ Night Optics USA D-300 αξιας $1500 ( MADE IN USA )και δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα στα ματια μου ολα καλα και φυσιολογικα επισης την ειχα χρησιμοποιησει και για μια 1 ωρα και δεν μου παρουσιαστηκε απολυτος κανενα προβλημα. Οταν ομως ο Μαλακας μετα απο απο 3 μηνες ειχα αγορασει την συσκευη Night Vision Yukon GEN 1+ ( MADE IN RVSSIA ) μου προκαλεσε προβλημα στα ματια μου με αποτελεσμα και τωρα να με ενοχλει ακομη και στα ματια και η συσκευη Night Vision GEN 2+ Night Optics USA D-300 αξιας $1500 ( MADE IN USA )και δεν ξερω τη κανω πως να γιατρεψω αυτο το προβλημα που μου παρουσιαστηκε στα ματια μου. Πηγα σε οφθαλμιατρο αλλα ακρη δεν εγβαλα.

Αν ξερει καποιος καποια θεραπεια η να του ετυχε ποτε τετοιο προβλημα και καταφερε και το ξεπερασε ας με βοηθησει

Ενα απο τα αγαπημενα μου χομπυ και η Νυχτερινη οραση και η Υπερυθρη ακτινοβολια IR .

Η Συμβουλη μου . Μακρια απο τις Νυχτερινες Ορασης Γενειας 1+ ( GEN 1+ ) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Τις Νυχτερινες Ορασεις - Night Vision GEN 2+ , SUPER GEN 2+ , Night Vision GEN 3+ , SUPER GEN 3+ και η καλυτερη Night Vision GEN 4 τις χρησιμοποιει ο Αμερικανικος Στρατος , το FBI και η Αμερικανικη Αστυνομια. Ειναι οργανα ακριβειας και γνησια και κατασκευασμενα στις ΗΠΑ ( USA ).

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Επαγγελματίας ματάκιας είσαι αδερφέ?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Σας εχει τυχει ποτε αγαπητοι φιλοι μου οταν κοιτατε μεσα απο συσκευη Night Vision GEN 1+ να εχετε προβλημα στα ματια σας. Δηλαδη θελω να πω, να ερεθιζονται και να γινονται κατακοκινα και μετα για καποια λεπτα να μην βλεπετε καλα και να ζαλιζοσαστε και αργοτερα να πατε στον οφθαλμιατρο. Εμενα αυτο το προβλημα μου παρουσιαστηκε οταν χρησιμοποιησα Night Vision Yukon GEN 1+ . Πριν ομως αγορασω την συσκευη Night Vision Yukon GEN 1+ . Ειχα αγορασει την Night Vision GEN 2+ Night Optics USA D-300 αξιας $1500 ( MADE IN USA )και δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα στα ματια μου ολα καλα και φυσιολογικα επισης την ειχα χρησιμοποιησει και για μια 1 ωρα και δεν μου παρουσιαστηκε απολυτος κανενα προβλημα. Οταν ομως ο Μαλακας μετα απο απο 3 μηνες ειχα αγορασει την συσκευη Night Vision Yukon GEN 1+ ( MADE IN RVSSIA ) μου προκαλεσε προβλημα στα ματια μου με αποτελεσμα και τωρα να με ενοχλει ακομη και στα ματια και η συσκευη Night Vision GEN 2+ Night Optics USA D-300 αξιας $1500 ( MADE IN USA )και δεν ξερω τη κανω πως να γιατρεψω αυτο το προβλημα που μου παρουσιαστηκε στα ματια μου. Πηγα σε οφθαλμιατρο αλλα ακρη δεν εγβαλα.

Αν ξερει καποιος καποια θεραπεια η να του ετυχε ποτε τετοιο προβλημα και καταφερε και το ξεπερασε ας με βοηθησει

Ενα απο τα αγαπημενα μου χομπυ και η Νυχτερινη οραση και η Υπερυθρη ακτινοβολια IR .

Η Συμβουλη μου . Μακρια απο τις Νυχτερινες Ορασης Γενειας 1+ ( GEN 1+ ) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

Τις Νυχτερινες Ορασεις - Night Vision GEN 2+ , SUPER GEN 2+ , Night Vision GEN 3+ , SUPER GEN 3+ και η καλυτερη Night Vision GEN 4 τις χρησιμοποιει ο Αμερικανικος Στρατος , το FBI και η Αμερικανικη Αστυνομια. Ειναι οργανα ακριβειας και γνησια και κατασκευασμενα στις ΗΠΑ ( USA ).

Το ειχε παθει κι ενας φιλος μου και πεθανε.

Επισκέπτης
Τωρα αληθεια μου λες. Οι μαλακιες?

Επισκέπτης
Εχει χρησιμοποιησει κανενας απο εσας αγαπητοι φιλοι μου νυχτερινη οραση Night Vision GEN 1 . Για να δειτε ποσο χαλια ειναι σας δινω το ακολουθω βιντεο. Night Vision GEN 1 VS Night Vision GEN 3

Η καλητερη νυχτερινη οραση με φτηνο κοστος $1000 ειναι το Night Vision Spirit GEN 2 και κατασκευη στις ΗΠΑ . Σας δινω τα ακολουθα βιντεο

1)

2)

3)

4)

Θα ηθελα να σας ενημερωσω το Night Vision Spirit εχει εκδωθει ακομη και σε ποιο ανωτερες γενειες με παρα πολυ καλη αποδοση απο το απλο GEN2

Μπορειτε να δειτε την ακολουθη ιστοσελιδα για να δειτε τη θελω να πω

Το καλυτερο ειναι το Night Vision Spirit GEN CGTI με σχεδον αποδοση του Night Vision GEN 3 . Μπορεις να το αγορασεις απο αλλους πωλητες που το πουλανε στην τιμη των $2000

Και μην πετατε τα χρηματα σας στις νυχτερινες ορασεις GEN 1 που πουλανε εδω τα καταστηματα στην Ελλαδα . Ειναι ψευτικα και μουφα και προκαλουν βλαβες στα ματια και + τα χρηματα που θα πεταξετε ασκοπα. Ασχετως με την διαφημιση που θα σας κανουν οι καταστηματαρχες και οι κατασκευαστες των Night Vision GEN 1 για να σας εντυπωσιασουν και να σας παραπλανησουν οτι ειναι ανταγωνιστικα εναντι των αυθεντικων Night Vision MADE USA.

Ετσι την πατησα και εγω.

Επισκέπτης
Θα ηθελα επισης να επισημανω επειδη το εψαξα πολυ. Η Μονη εταιρεια που φτιαχνει πολυ καλα Night Vision GEN 1+ Super ειναι μονο η PULSAR

Αγορασα προσφατα ετσι απο περιεργεια το Night Vision Challenger GS 1x20 monocular  GEN 1+ Super .Εχει πολυ καλη αποδοση και το κυριοτερο δεν εχει διαστρεβλωσεις στις ακρες αντιθετα τα yukon εχουν, με εξαίρεση το Exelon. Επισης θα ηθελα να επισημανω οταν αναβεις το υπερυθρο φως καλυπτει σχεδον ολη την επιφανεια του φακου που βλεπεις μεσα απο την συσκευη και δεν ειναι εντονο και ουτε ενοχλει τα ματια εναντι των Night Vision Yukon Gen 1. Επισης θα ηθελα να αναφερω οτι στο απολυτο σκοταδι βλεπεις κατι το ελαχιστο μεσα απο την συσκευη. Εχει ελαχιστα λιγα ελευθερα ηλεκτρονια για νυχτερινη οραση γενεια 1+ . Μεγαλο πλειονεκτηνα για νυχτερινη συκευης Γενεια 1+ Σουπερ  με μικρο κοστος. Την συσκευη την αγορασα στην τιμη των 350 Ευρω. Την συσκευη την πουλανε και εδω στην Ελλαδα

Κανονικα τα ελευθερα ηλεκτρονια τα βλεπεις μονο απο Night Vision Gen 2 που εχει μεσα της το μικροτσανελ πιατο που δημιουργει χιλιαδες ελευθερα ηλεκτρονια . Και για αυτο εχεις μια παρα πολυ σουπερ καλη εικονα. Δηλαδη μπορει να δεις σε νυχτα χωρις φεγγαρι . Δηλαδη στον παθητικο τροπο .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom