Επισκέπτης
Σας εχει τυχει ποτε αγαπητοι φιλοι μου οταν κοιτατε μεσα απο συσκευη Night Vision GEN 1+ να εχετε προβλημα στα ματια σας. Δηλαδη θελω να πω, να ερεθιζονται και να γινονται κατακοκινα και μετα για καποια λεπτα να μην βλεπετε καλα και να ζαλιζοσαστε και αργοτερα να πατε στον οφθαλμιατρο. Εμενα αυτο το προβλημα μου παρουσιαστηκε οταν χρησιμοποιησα Night Vision Yukon GEN 1+ . Πριν ομως αγορασω την συσκευη Night Vision Yukon GEN 1+ . Ειχα αγορασει την Night Vision GEN 2+ Night Optics USA D-300 αξιας $1500 ( MADE IN USA )και δεν ειχα απολυτος κανενα προβλημα στα ματια μου ολα καλα και φυσιολογικα επισης την ειχα χρησιμοποιησει και για μια 1 ωρα και δεν μου παρουσιαστηκε απολυτος κανενα προβλημα. Οταν ομως ο Μαλακας μετα απο απο 3 μηνες ειχα αγορασει την συσκευη Night Vision Yukon GEN 1+ ( MADE IN RVSSIA ) μου προκαλεσε προβλημα στα ματια μου με αποτελεσμα και τωρα να με ενοχλει ακομη και στα ματια και η συσκευη Night Vision GEN 2+ Night Optics USA D-300 αξιας $1500 ( MADE IN USA )και δεν ξερω τη κανω πως να γιατρεψω αυτο το προβλημα που μου παρουσιαστηκε στα ματια μου. Πηγα σε οφθαλμιατρο αλλα ακρη δεν εγβαλα.
Αν ξερει καποιος καποια θεραπεια η να του ετυχε ποτε τετοιο προβλημα και καταφερε και το ξεπερασε ας με βοηθησει
Ενα απο τα αγαπημενα μου χομπυ και η Νυχτερινη οραση και η Υπερυθρη ακτινοβολια IR .
Η Συμβουλη μου . Μακρια απο τις Νυχτερινες Ορασης Γενειας 1+ ( GEN 1+ ) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Τις Νυχτερινες Ορασεις - Night Vision GEN 2+ , SUPER GEN 2+ , Night Vision GEN 3+ , SUPER GEN 3+ και η καλυτερη Night Vision GEN 4 τις χρησιμοποιει ο Αμερικανικος Στρατος , το FBI και η Αμερικανικη Αστυνομια. Ειναι οργανα ακριβειας και γνησια και κατασκευασμενα στις ΗΠΑ ( USA ).
Αν ξερει καποιος καποια θεραπεια η να του ετυχε ποτε τετοιο προβλημα και καταφερε και το ξεπερασε ας με βοηθησει
Ενα απο τα αγαπημενα μου χομπυ και η Νυχτερινη οραση και η Υπερυθρη ακτινοβολια IR .
Η Συμβουλη μου . Μακρια απο τις Νυχτερινες Ορασης Γενειας 1+ ( GEN 1+ ) ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
Τις Νυχτερινες Ορασεις - Night Vision GEN 2+ , SUPER GEN 2+ , Night Vision GEN 3+ , SUPER GEN 3+ και η καλυτερη Night Vision GEN 4 τις χρησιμοποιει ο Αμερικανικος Στρατος , το FBI και η Αμερικανικη Αστυνομια. Ειναι οργανα ακριβειας και γνησια και κατασκευασμενα στις ΗΠΑ ( USA ).