Panos 1978
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 7.457
- Πόντοι
- 2.046
Τι Αρχοντο Βυζαρες ειναι αυτες ΜΑΝΑΡΙ..
Τι Αρχοντο Βυζαρες ειναι αυτες ΜΑΝΑΡΙ..
Ωραία! Ελπίζω αυτή τη φορά να ταιριάξουν τα προγράμματα μας! Δυσκολη περίοδο έρχεσαι, λείπουμε διακοπές...Ναι θα ανακοινωσω συντομα
Έλεος...κάπου όπα...
σιλικονηΤι Αρχοντο Βυζαρες ειναι αυτες ΜΑΝΑΡΙ..
Δεν ειναι φυσικα?σιλικονη
Νομίζω (επειδή εγώ το ξεκίνησα) ότι είναι μόνο στην πλάκα!@Nicole αυτό περί Goldeb shower που λένε μεταξύ σοβαρού και αστείου το παρέχεις σαν έξτρα υπηρεσία?
Γιατί ενδιαφέρομαι σοβαρά
Ευχαριστώ
Γέμισε η οθόνη του κινητού με ολοστρόγγυλα βιζΓια
Δεν ισχύει αδερφέ. Η κοπέλα είναι ένα θαύμα της φύσης!σιλικονη
Φυσικά ειναισιλικονη
Με πολύ καλή δουλειάΦυσικά ειναι
Πότε πρόλαβες και της μέτρησες χάχαΡΕ θελετε να μας τρελανετε?????εχετε παραπανω απο 5000 ενεργες σεξεργατριες στην αττικη,εμεις εδω εχουμε μαξ 80 , πλακα μας κανετε?
Έπεσα τόσο έξω???Με πολύ καλή δουλειά
Είμαι καλός στην στατιστική,μαθηματικά και οικονομετρία χιχιΠότε πρόλαβες και της μέτρησες
Κρυφά ταλένταΕίμαι καλός στην στατιστική,μαθηματικά και οικονομετρία χιχι
Έχω δει ότι δεν δέχεσαι νέους και το σέβομαι. Παρ όλα αυτά αν θα μπορούσες να κάνεις μια εξαίρεση θα το εκτιμούσα γιατί χρόνια παρακολουθώ και είσαι ο μόνος λόγος που έκανα εγγραφή τώρα. Αν μπορείς λοιπόν να παραβλέψεις το γεγονός ότι μόλις έκανα εγγραφή θα με έκανες πολύ χαρούμενο να μου στείλεις ένα μήνυμα.Προσφερω υπηρεσίες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Εμάς πάλι θα μας έκανε πολύ δυστυχισμένους αν σου έστελνε ένα μήνυμα.Έχω δει ότι δεν δέχεσαι νέους και το σέβομαι. Παρ όλα αυτά αν θα μπορούσες να κάνεις μια εξαίρεση θα το εκτιμούσα γιατί χρόνια παρακολουθώ και είσαι ο μόνος λόγος που έκανα εγγραφή τώρα. Αν μπορείς λοιπόν να παραβλέψεις το γεγονός ότι μόλις έκανα εγγραφή θα με έκανες πολύ χαρούμενο να μου στείλεις ένα μήνυμα.
Ο μονος λογος που εκανες εγγραφη ειναι η Νικολ αλλα εστειλες κ στην Νεφελη. Μπαγασακο!Έχω δει ότι δεν δέχεσαι νέους και το σέβομαι. Παρ όλα αυτά αν θα μπορούσες να κάνεις μια εξαίρεση θα το εκτιμούσα γιατί χρόνια παρακολουθώ και είσαι ο μόνος λόγος που έκανα εγγραφή τώρα. Αν μπορείς λοιπόν να παραβλέψεις το γεγονός ότι μόλις έκανα εγγραφή θα με έκανες πολύ χαρούμενο να μου στείλεις ένα μήνυμα.