καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.171
- Πόντοι
- 736
Ψυχοσουλα αγαπητέ@dimigoall ..Καλημέρα Μέντορα..Καλημέρα κύριε Σκοτ..σόρρυ για την παράθεση.. Μέντορα dimigoal..τι είναι το shy bladder ;
Ψυχοσουλα αγαπητέ@dimigoall ..Καλημέρα Μέντορα..Καλημέρα κύριε Σκοτ..σόρρυ για την παράθεση.. Μέντορα dimigoal..τι είναι το shy bladder ;
Άστον άνθρωπο ρε Πανούλη ...@dimigoall ..Καλημέρα Μέντορα..Καλημέρα κύριε Σκοτ..σόρρυ για την παράθεση.. Μέντορα dimigoal..τι είναι το shy bladder ;
Να ηταν μονο το ποτο...Βγήκες για ποτό με τον ΒΑΡΒΑΡΑ;
Ζήλεψα!!!
Οι υποσχέσεις που μου έδινες που είναι;
Τελικά δεν είναι να λείπεις λίγο σε απαιτούν αμέσως.
Ο ένας τη βγάζει για ποτό, ο άλλος θέλει να τη φέρει από Λάρισα με το αμάξι του, ο κλειδαράς θέλει να την πηδήξει, ο Μιχάλης είναι τσουχτροδιώχτης.
Μου το πήδηξαν το κορίτσι μου....
Να σας κάνουν οι φριτεζες και τα ρούτερ μπουστηδες!
Όσο για σένα άπιστη......
Περιμενουμε με αγωνιαΝαι θα ανακοινωσω συντομα
Τιιιιιιι εχει κι αλλο;Να ηταν μονο το ποτο...
Ασε εισαι και ζηλιαρης εσυ,δεν σου λεμε.
Παιξαμε περνα περνα η μελισσα...Τιιιιιιι εχει κι αλλο;
Αν μου πεις οτι την πηδηξες , θα αλλαξω διαθήκη τωρα.
Δεν θα της αφησω τιποτα και θα καταντησει να πηγαινει στο first date για να βρει ανδρα, σαν τα αλλα τα 3 βουρλα!
Δεν το ξερω, δεν το επαιζα μικρος.Παιξαμε περνα περνα η μελισσα...
Και έτσι πρέπει . Πως θα γίνει να βρεθούμε δεν απανταςΔεν κανω παζαρια αγαπη
Αφού δεν παίξατε μακριά γαϊδούρα εντάξειΠαιξαμε περνα περνα η μελισσα...
Το αγαπημένο μου είναι το βόλεϊ δωμάτιοΑφού δεν παίξατε μακριά γαϊδούρα εντάξει
Εσυ μ την σηκώνεις και γω σου την καρφωνω.. δεν στο μαθανε καλά το παιχνίδιΤο αγαπημένο μου είναι το βόλεϊ δωμάτιο
Εσύ να την πετάς και εγώ να την πιάνω
Την επόμενη φορά θα το παίξουμε μικρή μου σκανδαλιάρα. Αλλά καλύτερα θα είναι εσύ να την πετάς και γω να την καρφώνω.Το αγαπημένο μου είναι το βόλεϊ δωμάτιο
Εσύ να την πετάς και εγώ να την πιάνω
Εγώ έμαθα ότι ερωτεύτηκες...Παιξαμε περνα περνα η μελισσα...
Επειδη δεν βγαζω ακρη,πως μπορω να επικοινωνησω μαζι σου?thanksΠροσφερω υπηρεσίες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Στη περιπτωση σ εγω να διψαω κ εσυ με ποτιζειςΕσυ μ την σηκώνεις και γω σου την καρφωνω.. δεν στο μαθανε καλά το παιχνίδι
Οπου παει αγαπαειΕγώ έμαθα ότι ερωτεύτηκες...
Καρδιναλιε κανενας δε μ εχει πηδηξει εδω μεσα.. μην τους πιστευεις ..Τιιιιιιι εχει κι αλλο;
Αν μου πεις οτι την πηδηξες , θα αλλαξω διαθήκη τωρα.
Δεν θα της αφησω τιποτα και θα καταντησει να πηγαινει στο first date για να βρει ανδρα, σαν τα αλλα τα 3 βουρλα!
Με 120/ώρα νομίζω ότι θα τον πείσεις. ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ λέμε πάντα.Δεν μου καθεται ..
Τίμια εικόναΣτη περιπτωση σ εγω να διψαω κ εσυ με ποτιζεις