giannispaok
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2021
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πώς μπορούμε να επικοινωνησουμε ;Καλησπέρα σας
Γειά σου Νικόλ. Δεν ξέρω αν δεν το βρίσκω εγώ ή αν δεν μου επιτρέπεται να στείλω λόγω νεότητας στο φόρουμΠροσφερω φουλ υπηρεσιες σε δικο μου χωρο.
Μιση ωρα: 70 ευρ
Μια ωρα: 100 ευρ
2 ωρες: 180 ευρ
Δεν κανω: πρωκτικο, cim
Επικοινωνια μεσω ινμποξ
Έχουμε βάλει κάποιες κριτικές πριν κάποιες σελίδες στο θρεντ με τα μασατζιδικα, δες εκεί.Αγάπη, γράψε λίγες πληροφορίες για σένα (ηλικία, ύψος, βάρος) και βάλε και καμιά φωτό να μην σε ταράξουμε άδικα στα πμ αν δεν είσαι στα γούστα μας. Άντε και καλή αρχή!!
Ως νέο μέλος, μόλις κάνεις login, σου ανοίγει ένα παράθυρο που σε ενημερώνει ότι μετά από 5 δικές σου αναρτήσεις θα μπορείς να στέλνεις προσωπικά μηνύματα σε μέλη. Μόνο έτσι θα επικοινωνήσεις μαζί της.Καλησπέρα nicole, είμαι νεο μέλος! Μπορείς να στείλεις στοιχεία επικοινωνιας; ευχαριστώ
Μπορεις να μου στειλειςτο τηλ σου?Σας ευχαριστω ολους γ τη θερμη υποδοχη . Επειδη τα μηνύματα ειναι παρα πολλα δωστε μου λιγο χρονο και θα απαντησω σε ολους
Ευχαριστώ πολύ!Ως νέο μέλος, μόλις κάνεις login, σου ανοίγει ένα παράθυρο που σε ενημερώνει ότι μετά από 5 δικές σου αναρτήσεις θα μπορείς να στέλνεις προσωπικά μηνύματα σε μέλη. Μόνο έτσι θα επικοινωνήσεις μαζί της.
Νικόλ καλησπέρα θα με ενδιέφερε μία συνάντηση μπορείς να μου στείλεις το τηλέφωνο ;Σας ευχαριστω ολους γ τη θερμη υποδοχη . Επειδη τα μηνύματα ειναι παρα πολλα δωστε μου λιγο χρονο και θα απαντησω σε ολους
Καλημερα σε ολους. Ξεκαθαρισα απο την αρχη πως δουλευω αλλιως θα εβαζα αγγελια. Δυστηχως παλια κ νεα μελη θα πρεπει πρωτα να εχουμε μιλησει στο φορουμ κ οσοι εχουν προβλημα με αυτο ας μην επικοινωνησουν καθόλου. Η καθεμια εχει δικαιωμα επιλογης το πως θα δουλευει κ εγω επελεξα αυτο το μοτιβο . Τωρα εγω δεν θα σταθω ουτε στα παλια μελη με λιγα μηνύματα ουτε στα νεα .. ειναι δικαιωμα τους να μιλανε οποτε το θελουν. Εγω θα σταθώ στην συμπεριφορα τους. Και ειδικοτερα θελω ν αναφερθω σ ενα μελος του φορουμ που εχει ακουστει πως δεν πληρωνει και ενιοτε χτυπαει τα κορίτσια κ ανεβαζει φωτογραφιες τους μουτρα κτλ . Να σας πω πως το εκανε κ στην κολλητη μου ευα one salonica πηγε εκανε προγραμμα και εφυγε χωρις να πληρωσει . Η κοπελα φοβηθηκε να τον σταματησει κ καλα εκανε γτι πιθανοτατα να την χτυπουσε. Και επειτα της εστειλε κ μηνυμα μ πολυ θράσος λεγοντας πως η πιπουλα της ηταν υπεροχη. Το ποιος ειναι ολοι τον ξερουμε. Κ πολλοι ξερουμε κ τα μουτρα του. Μου εχει στειλει ηδη 2 φορες μηνυμα ρωτοντας με το τηλ μου .. να ξερετε τετοια περιστατικα ειναι πολυ σοβαρα και δεν θα πρεπει να υπαρχει ανοχη απο κανεναν. Απο μεριάς μου δεν θα υπαρξει καμια ανοχη και οποιος δεν καταλαβαινει τον λογο που εγω πρωτα επικοινωνω μεσω του φορουμ αυτη ειναι μια αποδειξη. Τωρα οσο αναφορα τον κυριο αυτον ν του πω πολυ απλα u dont want to mess with the wrong witch .Άσχετο με το θρεντ της Νικόλ, αλλά κοιτάξτε πόσα φαντάσματα του σαη, με 1-5 μηνύματα, ενώ έχουν χρόνια εγγραφής εμφανίστηκαν. Και προσπαθούν να φτάσουν τα 5 ποστ για να μπορούν να στείλουν dm. Χώρια αυτούς που γράφτηκαν ίσα ίσα για να στείλουν μήνυμα καθώς η Νικόλ δεν τους δίνει τηλέφωνο φόρα παρτίδα.
@Nicole μήπως μετά το ανέβασμα των μελών του μπου, μπορείς να κάνεις κάτι και για υπογεννητικότητα, ακρίβεια, αύξηση ενοικίων κτλ?
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είχα ίδια ακριβώς εμπειρία με το συγκεκριμένο άτομο πριν κανένα χρόνοΚαλημερα σε ολους. Ξεκαθαρισα απο την αρχη πως δουλευω αλλιως θα εβαζα αγγελια. Δυστηχως παλια κ νεα μελη θα πρεπει πρωτα να εχουμε μιλησει στο φορουμ κ οσοι εχουν προβλημα με αυτο ας μην επικοινωνησουν καθόλου. Η καθεμια εχει δικαιωμα επιλογης το πως θα δουλευει κ εγω επελεξα αυτο το μοτιβο . Τωρα εγω δεν θα σταθω ουτε στα παλια μελη με λιγα μηνύματα ουτε στα νεα .. ειναι δικαιωμα τους να μιλανε οποτε το θελουν. Εγω θα σταθώ στην συμπεριφορα τους. Και ειδικοτερα θελω ν αναφερθω σ ενα μελος του φορουμ που εχει ακουστει πως δεν πληρωνει και ενιοτε χτυπαει τα κορίτσια κ ανεβαζει φωτογραφιες τους μουτρα κτλ . Να σας πω πως το εκανε κ στην κολλητη μου ευα one salonica πηγε εκανε προγραμμα και εφυγε χωρις να πληρωσει . Η κοπελα φοβηθηκε να τον σταματησει κ καλα εκανε γτι πιθανοτατα να την χτυπουσε. Και επειτα της εστειλε κ μηνυμα μ πολυ θράσος λεγοντας πως η πιπουλα της ηταν υπεροχη. Το ποιος ειναι ολοι τον ξερουμε. Κ πολλοι ξερουμε κ τα μουτρα του. Μου εχει στειλει ηδη 2 φορες μηνυμα ρωτοντας με το τηλ μου .. να ξερετε τετοια περιστατικα ειναι πολυ σοβαρα και δεν θα πρεπει να υπαρχει ανοχη απο κανεναν. Απο μεριάς μου δεν θα υπαρξει καμια ανοχη και οποιος δεν καταλαβαινει τον λογο που εγω πρωτα επικοινωνω μεσω του φορουμ αυτη ειναι μια αποδειξη. Τωρα οσο αναφορα τον κυριο αυτον ν του πω πολυ απλα u dont want to mess with the wrong witch .