Νέα

Nicole Hazelnut?????

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ola2012
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
παιδια τη ξερουμε για αυτην????

travestolagnos

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2011
Κριτικές
25
Like
2.720
Πόντοι
3.870
μενει θεσσαλονικη... :orchestra: :orchestra: :orchestra:και πολυ καλο παιδι..

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
δεν ειναι του επαγγελματος

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
που ειναι το περιεργο; υπαρχουν καποιες που δεν ειναι του επαγγελματος, οπως η συγκεκριμενη, δηλαδη τι; ντε και καλα ολες οι Ts na πρεπει να κανουν αυτο το επαγγελμα;

OP
OP
ola2012

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
Πίτε εμπορίες υπάρχουν ???
Πιστεύω ότι είναι πανέμορφο!!!

astamatitos29

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
0
εμενα πάντως οταν ειχα παει σπιτι της με υποδεχθηκε με μουσακι και ηθελε να ειναι μονο ενεργητική.

Έφυγα...

OP
OP
ola2012

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
δεν ειναι του επαγκελματοσ αυτο δεν σιμενι οτι δεν κανει σεχ
μονο ενεργιτικη??? αλος που νε εχει κανει φαση???

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Άντε παλι . Γιατί λέτε ψεμματα για κάποιο ατομο που δεν γνωρίζετε; απορώ με αυτό . Σταματάει εδω

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Και ποιος σας τα είπε αυτά;

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Την κοπέλα την ξέρω χρονια απο πολύ μικρή λκαι ποτε της δεν είχε μούσι...παντα ήτανε περιποιημένη και πολύ ξηγημενη και ντόμπρα,απο τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει,μακάρι να υπήρχαν και άλλες σαν αυτήν...

astamatitos29

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2015
Like
2
Πόντοι
0
όταν πήγα στα κάστρα ήταν αξύριστη 3 ημερών αλλά βγάζει τρίχες γύρω από το στόμα, άρα εγώ αυτό το λέω μουσάκι.
Μου είπε ότι ήθελε μόνο γαμήσει...

OP
OP
ola2012

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
όταν πήγα στα κάστρα ήταν αξύριστη 3 ημερών αλλά βγάζει τρίχες γύρω από το στόμα, άρα εγώ αυτό το λέω μουσάκι.
Μου είπε ότι ήθελε μόνο γαμήσει...
μονο να γαμαει θελει???? κριμα και ειναι ωραιο!!!!!

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
epeidi eimai polu filos tis kopelas kai pigenw kai sto magazi pou douleuei kai epeidi egw den milaw stin tuxi opws kanoun kapoioi gia tous dikous tous logous profanws,tin exw enimerwsei gia olo auto pou ginetai edw kai epilegei na min asxolithei i idia alla mou exei pei oti pote den exei sumvei kati tetoio,katarxin egw tin kserw apo polu mikri kai pote den eixe trixa sto proswpo itan panta polu peripoiimeni,suzitisimi kai eugeniki oso gia to kathara kai mono energitiki einai kati pou episis den isxuei...i kopela exei sxesi 1 xrono twra kai apo oso kserw einai kathara kai mono pathitiki paizei polu parapliroforisi telika apo edw mesa....genika einai polu omorfi kai polu pio gunaika apo polles kanonikes gunaikes.....

CROSSLOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2012
Κριτικές
3
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε μου Lapo πιθανότατα έχουμε συναντηθεί στο TS14 γιατί όποτε ανεβαίνω από Αθήνα πηγαίνω σχεδόν πάντα.Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι πολύ ωραίο παιδί, δεν φαίνεται με τίποτα ότι είναι trans,γενικά φαίνεται καλό παιδί και μαγκάκι,έχει σχέση (τώρα για το πόσο καιρό την έχει δεν μπορώ να γνωρίζω),παθητική ενεργητική (ούτε αυτό μπορώ να το γνωρίζω),και επίσης μου έχει γίνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι το κορίτσι δεν κάνει βίζιτες και από ότι μπόρεσα να καταλάβω δεν έκανε ποτέ.

Αυτάαααααααα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom