You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nicole Hazelnut?????
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ola2012
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 36
- Εμφανίσεις 11K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
μενει θεσσαλονικη... και πολυ καλο παιδι..
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
μονο αυτα???μενει θεσσαλονικη... και πολυ καλο παιδι..
?
?
?
?
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
ts 14 οδυσσεως 5 θεσσαλονικη..
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
το γνωριζωδεν ειναι του επαγγελματος
GEORGE G
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.803
- Πόντοι
- 2.646
δεν ειναι του επαγγελματος
...δεν έχω επαφές με τις συγκεκριμένου τύπου κυρίες, αλλά γίνεται μία/ένας να είναι TS και να μην είναι του επαγγέλματος???????
δεν ακους τι ειπα μαλλον. ΔΕΝ κανει αυτη την δουλεια.Πίτε εμπορίες υπάρχουν ???
Πιστεύω ότι είναι πανέμορφο!!!
astamatitos29
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
εμενα πάντως οταν ειχα παει σπιτι της με υποδεχθηκε με μουσακι και ηθελε να ειναι μονο ενεργητική.
Έφυγα...
Έφυγα...
astamatitos29
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
όταν πήγα στα κάστρα ήταν αξύριστη 3 ημερών αλλά βγάζει τρίχες γύρω από το στόμα, άρα εγώ αυτό το λέω μουσάκι.
Μου είπε ότι ήθελε μόνο γαμήσει...
ola2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2012
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
μονο να γαμαει θελει???? κριμα και ειναι ωραιο!!!!!όταν πήγα στα κάστρα ήταν αξύριστη 3 ημερών αλλά βγάζει τρίχες γύρω από το στόμα, άρα εγώ αυτό το λέω μουσάκι.
epeidi eimai polu filos tis kopelas kai pigenw kai sto magazi pou douleuei kai epeidi egw den milaw stin tuxi opws kanoun kapoioi gia tous dikous tous logous profanws,tin exw enimerwsei gia olo auto pou ginetai edw kai epilegei na min asxolithei i idia alla mou exei pei oti pote den exei sumvei kati tetoio,katarxin egw tin kserw apo polu mikri kai pote den eixe trixa sto proswpo itan panta polu peripoiimeni,suzitisimi kai eugeniki oso gia to kathara kai mono energitiki einai kati pou episis den isxuei...i kopela exei sxesi 1 xrono twra kai apo oso kserw einai kathara kai mono pathitiki paizei polu parapliroforisi telika apo edw mesa....genika einai polu omorfi kai polu pio gunaika apo polles kanonikes gunaikes.....
CROSSLOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Φίλε μου Lapo πιθανότατα έχουμε συναντηθεί στο TS14 γιατί όποτε ανεβαίνω από Αθήνα πηγαίνω σχεδόν πάντα.Θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι είναι πολύ ωραίο παιδί, δεν φαίνεται με τίποτα ότι είναι trans,γενικά φαίνεται καλό παιδί και μαγκάκι,έχει σχέση (τώρα για το πόσο καιρό την έχει δεν μπορώ να γνωρίζω),παθητική ενεργητική (ούτε αυτό μπορώ να το γνωρίζω),και επίσης μου έχει γίνει ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι το κορίτσι δεν κάνει βίζιτες και από ότι μπόρεσα να καταλάβω δεν έκανε ποτέ.
Αυτάαααααααα...
Αυτάαααααααα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 3K
- Εμφανίσεις
- 638K