Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ New Personal - Πλατεία Βικτωρίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 259K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Athanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
20
Πόντοι
1
Σωστός. Είναι πολλοί που δεν ξεκινάνα να πάνε σε κάποιο μαγαζί εντελώς στην τύχη και περιμένουν τουλάχιστον μία κριτική ή κάποιο σχόλιο.
Αν έβλεπαν φωτογραφίες (ακόμα και χωρίς πρόσωπο)θα πήγαιναν για δοκιμή πολύ πιο εύκολα.
Θα συμφωνησω και εγω!

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θελω φωτο απο παχουλο μωρο :2funny:

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
πρόσφατο πέρασμα με την αγαπημένη μου βαλέρια!!!! χίλια ευχαριστώ κοριτσάρα μου για όσα περάσαμε 45-50 λεπτά στο δωμάτιο! ειλικρινά μπράβο σου!δεν έχω να περιγράψω κάτι για την απόδοσή της μέσα τα έχουν γράψει και άλλοι στο παρελθόν. Στανταράκι η βαλέρια. Δυστυχώς δεν βρίσκουμε σε μία ολόκληρη πόλη όπως η Αθήνα τέτοια μιλφόνια με σούπερ απόδοση bmw power! Αυτή μας έμεινε και κανά 2,3 άλλες με το ζόρι μετρημένες στα δάχτυλα ενός χεριού. Βαλέρια από εδώ, ρούλα από καλλιρόης, χριστίνα από πατησίων 131,λία από στουρνάρη 29...αυτές...βαλέρια και πάλι είσαι καύλα και θα τα ξαναπούμε σύντομα μωρό μου :erection: :erection: :erection: :erection:
αξεχαστη πιπα !!!!!!!!! αξεχαστο πηδημα !! συμφωνω bixt

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Φωτεινή κάνε μας καμία ενημέρωση...
Το έχεις αμελήσει τελευταία...  :s&m_1:
Ποια κορίτσια θα έχεις την Παρασκευή και το Σάββατο?

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Ρε Φωτεινή κάνε μας καμία ενημέρωση...
Το έχεις αμελήσει τελευταία...  :s&m_1:
Ποια κορίτσια θα έχεις την Παρασκευή και το Σάββατο?
εχθες ηταν Μαρια Βαλερια Ιωαννα κ μια γαμευσιμη που δεν εμπαινε μου δηλωσε επισκεπτρια !!!!

tod1982

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
εχθες ηταν Μαρια Βαλερια Ιωαννα κ μια γαμευσιμη που δεν εμπαινε μου δηλωσε επισκεπτρια !!!!

Thanks man!

Πάντως έπρεπε να επιμένεις...μπορεί να άλλαζε γνώμη η επισκέπτρια και να έπιανε δουλειά...!  :2funny:

Η Μαρία και η Ιωάννα ποιες είναι; Λένε τίποτα; Θα μπορούσες να δώσεις περιγραφή;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

πριν απο καμια 10μερια μερες που πήγα ηταν μια "κυρια του καλου κόσμου" στην ρεσεψιον και μιλαγε με μια φιλη της στο τηλέφωνο . Ελπίζω να μην εννοεις αυτην γιατι ειναι άνω των 55.

Βαλερια πολύ καλό μασαζ (με πέθανε!!!) . Η Ιωαννα για ειδικό κοινό - ειδα και 2 ενδιαφερουσες μελαχρροινες κατα την εξοδο αλλα δεν ακουσα ονοματα .

Δεν ειμαι σιγουρος οτι απαντανε στα κουδουνια οποτε ας εχετε προχειρο και το τηλέφωνο.

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
μήπως η επισκέπτρια είναι η Φαίδρα;

taz7

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2014
Κριτικές
1
Like
94
Πόντοι
1
μήπως η επισκέπτρια είναι η Φαίδρα;

Σορυ για το οφ τοπικ αλλα η Φαιδρα ξερει κανεις αν δουλευει ειτε εδω ειτε στο δικο της γιατι τις τελευταιες μερες δεν απαντα σε τηλεφωνα και sms

vroutos99

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Thanks man!

Πάντως έπρεπε να επιμένεις...μπορεί να άλλαζε γνώμη η επισκέπτρια και να έπιανε δουλειά...!  :2funny:

Η Μαρία και η Ιωάννα ποιες είναι; Λένε τίποτα; Θα μπορούσες να δώσεις περιγραφή;
Μαρια 29 χρονων με μετριο αναστημα (1,65 θα ελεγα) ομορφο προσωπο αδυνατη καβλε μπουτια , στηθος κανονικο μαλι ξανθο  κοντο .Ιωαννα 22 χρονων νταρντανα παχουλη

Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Κριτικές
4
Like
6
Πόντοι
1

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Ωραια...και τωρα η καιρια ερωτηση...απο στηθος??...μεγαλο??...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom