Νέα

New entries στα μασατζίδικα Αθήνας & υπολοίπου Αττικής!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πιστεύω ότι αυτό το θρέντ έπρεπε να ανοίξει για να βοηθήσει όλους μας στην πίο άμεση πληροφόρηση σχετικά με τα νέα τεμάχια που σκάνε μύτη στα μασατζίδικα.Καλή αρχή...

υ.γ.εννοείται ότι New entries Θεωρούνται και κόρες του λαδόπουδρου που έλειπαν ή είχαν εξαφανιστεί για κάποιο διάστημα και ξαφνικά ενεφανίσθησαν εν τόπω μασαζερώ..

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
θα το εγραφα στο θρεντ του μαγαζιου αλλα ειπα να σου κανω σεφτε στο νεο θρεντ μιας και ειναι σχετικο.

περασα το σαββατο απο Φερων 19 για ενα συνηθη ψεκασμο, και κατα την αποχωρηση ειδα νταρντανοειδες μελαχροινο χυμενο στον καναπε του σαλονιου να τα ξυνει. γενικα δεν εχει δουλεια εκει, αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι κατα την αφιξη δεν παρηλασε καν. Δεν προλαβα να τη δω καλα, μου εμεινε μονο τα πολυ μακρια ποδια και πολυ σκουρο μαλι.

τι να παιζει? εκπαιδευομενη? περαστικη?  :think: :think: :think:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.044
Πόντοι
5.975
Απο  μια φορά που είχα πάει,  και  είδα μετά- αλλες  δυο , άσχετες
είχα όντως  κι εγώ την αίσθηση , ότι  εκεί στο γραφείο= στον καναπέ,
αράζουν και καποιες  φίλες ?  συγγενείς ?    των λοιπών  -υποψήφιες  να  δουλέψουν  κλπ :rolleyes:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
θα το εγραφα στο θρεντ του μαγαζιου αλλα ειπα να σου κανω σεφτε στο νεο θρεντ μιας και ειναι σχετικο.

περασα το σαββατο απο Φερων 19 για ενα συνηθη ψεκασμο, και κατα την αποχωρηση ειδα νταρντανοειδες μελαχροινο χυμενο στον καναπε του σαλονιου να τα ξυνει. γενικα δεν εχει δουλεια εκει, αλλα αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι κατα την αφιξη δεν παρηλασε καν. Δεν προλαβα να τη δω καλα, μου εμεινε μονο τα πολυ μακρια ποδια και πολυ σκουρο μαλι.

Σίγουρα δεν είναι η Μαρίνα;

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

μηπως γαλαζια ματια ?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
μηπως γαλαζια ματια ?
δεν προλαβα να δω ματια πατερ αλλα πολυ πιθανο μιας και το μαγαζι στεγαζει αποκλειστικα ρωσσια & ουκρανια, δεν εχω πετυχει κατι σε Βαλκανια ακομα.
η γενικη εντυπωση που μου εμεινε ειναι οτι αξιζει ενα ελεγχο  ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν προλαβα να δω ματια πατερ αλλα πολυ πιθανο μιας και το μαγαζι στεγαζει αποκλειστικα ρωσσια & ουκρανια, δεν εχω πετυχει κατι σε Βαλκανια ακομα.
η γενικη εντυπωση που μου εμεινε ειναι οτι αξιζει ενα ελεγχο  ;)
αν ειναι γαλανοματικο, το λενε ελενη και δουλευε/δουλευει γαλατσιου (ητοι τεμαχιο που ψαχνεται να αλλαξει καταστημα μπας και δει κανενα ευρω στο πορτοφολι της), ειναι τεμαχιο που δε λεει. λεει δηλαδη οταν τη βλεπεις στο σαλονι, καθως ειναι και χαμογελαστο, προσχαρο και καλο τυπακι γενικα, αλλα μολις ξεβρακωθει δεν....

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
πολυ ωραιο θεμα!!!
εδω μπαινουν μονο νεες αφιξεις
και οσες αλλαζουν μαγαζι...

οσες ψαχνουμε στην αναζητηση.

και καθε νεο μαγαζι δικο του θεμα παρακαλω!!!

παπα-γιωργη, ζερο, βασο κλπ καλη χρονια!!!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.356
Πόντοι
42.697
πολυ ωραιο θεμα!!!
εδω μπαινουν μονο νεες αφιξεις
και οσες αλλαζουν μαγαζι...

οσες ψαχνουμε στην αναζητηση.

και καθε νεο μαγαζι δικο του θεμα παρακαλω!!!

παπα-γιωργη, ζερο, βασο κλπ καλη χρονια!!!!!

για αυτές που αλλάζουν μαγαζί έχουμε ειδικό θρέντ με τίτλο "μεταγραφές σε μασαζερι", καπως έτσι.

Εδώ θα γράφουμε τις ΝΕΕΣ αφίξεις μόνο, δηλαδή αυτές που δεν εργαζόντουσαν παλαιότερα σαν μασέζ και τώρα κάνουν είσοδο στον στιβο της λαδορίγανης για πρώτη (?) φορά

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
αν ειναι γαλανοματικο, το λενε ελενη και δουλευε/δουλευει γαλατσιου (ητοι τεμαχιο που ψαχνεται να αλλαξει καταστημα μπας και δει κανενα ευρω στο πορτοφολι της), ειναι τεμαχιο που δε λεει. λεει δηλαδη οταν τη βλεπεις στο σαλονι, καθως ειναι και χαμογελαστο, προσχαρο και καλο τυπακι γενικα, αλλα μολις ξεβρακωθει δεν....
Δεν ξερω τι παιζει στη Γαλατσιου, αλλα αν περιμενει να γεμισει πορτοφολι στο Φ19 σωθηκε. Στο badoo ειναι μια τυπισσα με nickname "ευλύγιστη μυγοσκοτώστρα" και τωρα που το σκεφτομαι μοιαζει με τη θεια ελενη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ευχαριστω παντως

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.002
Πόντοι
4.415
για αυτές που αλλάζουν μαγαζί έχουμε ειδικό θρέντ με τίτλο "μεταγραφές σε μασαζερι", καπως έτσι.

Εδώ θα γράφουμε τις ΝΕΕΣ αφίξεις μόνο, δηλαδή αυτές που δεν εργαζόντουσαν παλαιότερα σαν μασέζ και τώρα κάνουν είσοδο στον στιβο της λαδορίγανης για πρώτη (?) φορά
δικιο εχεις, αν και το μεταγραφες δεν το τιμα κανεις...

Επισκέπτης

Αν είναι αυτή που δούλευε Γαλατσίου 2-4 , είναι εμφανίσιμη,
αλλά δεν χτυπάει φράπα!

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
είδα λοιπόν ένα New entry προσφάτως στο καλλιρόης 48,ωραίο πλάσμα ψηλό ρωσικό ή τσέχικο ή πολωνικό πρέπει να είναι, πολύ ωραίο πρόσωπο και ωραίο σώμα.Από τα άλλα...δε ξέρω.Το έχει πάρει κανείς?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Aς το εγκαινιάσω το thread και εγώ pathos,φίλη της tatyanas,καστανόξανθο με καμπύλες, έβγαλα την μεζούρα και το μέτρησα σαν τον Καλούση 1.68cm βυζάρες τεσσάρι γεμάτο,κωλάρα,καρα-milf,προστυχοσκυλόφατσα, Ολγα το ονοματάκι της, τα πάντα ola απο θεραπείες :2on1: :pipa2: :pipa3: :fuck2:.Την πέτυχα μόνο μία φορά.Δεν ανήκει στο δυναμικό αλλά έχει οικονομικά προβλήματα(γαμώ την φτώχεια) τι σε αναγκάζει να κάνεις; :grin:

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
βουγαρα ειναι αλλα ηταν πριν κανενα μηνα πολυ καλη :pipa2:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
είπα και εγώ... έχασα κάτι? δυστυχώς ούτε εγώ την πρόλαβα...  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom