jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Ετοιμαστειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ερχεται ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που θα συντριψει τον ανταγωνισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:
Ετοιμαστειτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ερχεται ΤΡΕΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που θα συντριψει τον ανταγωνισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Βασιλια μου εγω ημουν ο μπαρμπας με τη ροζ μπλουζα. Σημερα απουσιαζαν τρεις θεραπευτριες, εκ των οποιων η μια θα ειναι τη Δευτερα. Δεν ειδες προφανως τρεις κοπελες που δουλευαν. Σε ευχαριστω για την επισκεψη σου ετσι κι'αλλιως. Καλο Σ.Κ.επίσκεψη σήμερα στο diamonds spa.η ευγενικη μεσηλικη κοπελα μαυρομαλλουσα,μαλλον βοηθος του αριστου με εβαλε να κατσω δεξια μολις μαπαινουμε απ την εισοδο.στο γραφειο ηταν ενας μπαρμπας με μια ροζ μπουζιτσα και με σαγιοναρες μαλλον ο αριστοτελης.μετα απο ολιγολεπτη αναμονη και αφου με κερασε ενα ποτηρακι νερο περασα μεσα στο δωματιο οπου παρουσιασε δυο κοπελες.
ΕΥΑ μιλφαρα με πολύ ωραίο σώμα για την ηλικία της καστανόξανθα ίσια μαλλια που έφταναν λίγο πιο κάτω απ τον ώμο της και ωραια χαραχτηριστικα προσωπου
ΝΑΤΑΛΙ φούξια μαλλιά η ροζ δεν θυμάμαι και καλά κοντά σε στυλ αγορίστικο ωραίο σώμα και προσωπο της σειρας,και αυτη γυρω στα 28-30.
επίσης πρέπει να πέτυχα την τζενη ενω εμπαινε σε πελατη,καθώς απ ότι νομίζω εναι η ονη σκουροχρωμη στο μαγαζι.θελω να πω οτι ειναι πιο αδυνατη απ οτι φαίνεται στις φώτο με καταπληκτική κωλαρά για πολλά .τα μαλλια της ηταν μαυρα και τα ειχε πιασει αλογουρα.Δυστηχως δεν ειδα δυο κοπελες του μαγαζιου επειδη ηταν σε πελατη,η μια απο αυτες πρεπει να ηταν η μαργαριτα.η σημερινη βολτα ηταν αναγνωριστικη....
η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε οτι δυο κοπελες ηταν στα δωματια...Βασιλια μου εγω ημουν ο μπαρμπας με τη ροζ μπλουζα. Σημερα απουσιαζαν τρεις θεραπευτριες, εκ των οποιων η μια θα ειναι τη Δευτερα. Δεν ειδες προφανως τρεις κοπελες που δουλευαν. Σε ευχαριστω για την επισκεψη σου ετσι κι'αλλιως. Καλο Σ.Κ.
Εχεις δικιο, λαθος μετρημα, εχουμε και καποια ηλικια!!!η κοπελα στην υποδοχη μου ειπε οτι δυο κοπελες ηταν στα δωματια...
παίζει να ηταν η μια απο αυτες η μαργαριτα με τον λαγο...Εχεις δικιο, λαθος μετρημα, εχουμε και καποια ηλικια!!!
Αν μου πεις ωρα!!!παίζει να ηταν η μια απο αυτες η μαργαριτα με τον λαγο...
γυρω στις 1-1.30Αν μου πεις ωρα!!!
Ναι ηταν! Μια επισημανση μονο, δεν νομιζω οτι λες μιλφ μια γυναικα κατω των 30 (ΕΥΑ), και μεσοκοπη μια κατω των 40 (ΑΝΝΑ). Να περνας καλα και οποτε σε παρει ο δρομος θα χαρω να σε εξυπηρετησω!γυρω στις 1-1.30
καλα οκ την ευα γυρω στα 30 την εκανα και απο οτι διαβασα ειναι 28 αρα περιπου σωστα την εκοψα....η μαργαριτα ειναι το απωθημένο μου,ελπιζω την αλλη φορα που θα ερθω να την πετυχω...Ναι ηταν! Μια επισημανση μονο, δεν νομιζω οτι λες μιλφ μια γυναικα κατω των 30 (ΕΥΑ), και μεσοκοπη μια κατω των 40 (ΑΝΝΑ). Να περνας καλα και οποτε σε παρει ο δρομος θα χαρω να σε εξυπηρετησω!
Για γυναικες μιλαμε, οποτε σε οτι αφορα ηλικιες το νου σου . Εγω απο τοτε που πληρωνω πιο ακριβα τα κερακια απο την τουρτα στα γενεθλια μου, τα ξεπερασα αυτα τα θεματα!καλα οκ την ευα γυρω στα 30 την εκανα και απο οτι διαβασα ειναι 28 αρα περιπου σωστα την εκοψα....η μαργαριτα ειναι το απωθημένο μου,ελπιζω την αλλη φορα που θα ερθω να την πετυχω...
τζενουλα και δεν ειμαι καλα
Καλο βραδυ σε ολους, και οσοι μεινατε στη πολη πιειτε και καμια μπυριτσα, τραβιεται με τη ζεστη και κανει τη νυχτα να φερνει γλυκες αναμνησεις και ελπιδες για ανεκπληρωτα ονειρα.
Εχεις δικιο, λαθος μετρημα, εχουμε και καποια ηλικια!!!
Για γυναικες μιλαμε, οποτε σε οτι αφορα ηλικιες το νου σου . Εγω απο τοτε που πληρωνω πιο ακριβα τα κερακια απο την τουρτα στα γενεθλια μου, τα ξεπερασα αυτα τα θεματα!